Fa چند تا كمك براي m.m.b

سلام خدمت دوستان با تشكر از مديريت سايت بابت سايت خوبي كه داره .اين اولين پوستي هست كه دارم تو اين انجمن ميزنم.بايد بگم كه من اينترنت پرسرعت ندارم با ديال اپ ميام يه چيز ديگه من زياد حرفه اي نيستم ساده توضيع بدبد. سوالم اينكه وقتي من پروژم رو باز ميكنم يه آهنگ به صورت اتوماتيك اجرا ميشه(run start) مشكل من اينجاست كه تايمر آهنگ با اين آهنگ كار نمكنه يا همان (CBK_Total و CBK_Time)يا (00:00) راهنمايي كنيد.
دستتون درد نكنه چند تا سوال ديگه هم دارم تو همين پست ميپرسم البته بعد گرفتن جواب اين سوالم .ممنون

آخرین ویرایش:

Aref_Alikhani

Well-Known Member
سلام دوست من
شما برای این کار بهتره تو صفحه مورد نظر یه اسکریپت درست کنی و کدهای اجرای آهنگتو توش بذاری:

PHP:
AudioOpen("Your Music Address")

AudioPlay()

و دستور اجرای اسکریپت ( RunScript ) رو در Page Script قرار بدی.

در ضمن برای هر سوال یک تاپیک جدید ایجاد کنید و ادامه سوالاتتون رو در این تاپیک پست نکنید چون خلاف قوانین سایت و این انجمنه.

با تشکر
عارف

Amit13

Well-Known Member
سلام خدمت دوستان با تشكر از مديريت سايت بابت سايت خوبي كه داره .اين اولين پوستي هست كه دارم تو اين انجمن ميزنم.بايد بگم كه من اينترنت پرسرعت ندارم با ديال اپ ميام يه چيز ديگه من زياد حرفه اي نيستم ساده توضيع بدبد. سوالم اينكه وقتي من پروژم رو باز ميكنم يه آهنگ به صورت اتوماتيك اجرا ميشه(run start) مشكل من اينجاست كه تايمر آهنگ با اين آهنگ كار نمكنه يا همان (CBK_Total و CBK_Time)يا (00:00) راهنمايي كنيد.
دستتون درد نكنه چند تا سوال ديگه هم دارم تو همين پست ميپرسم البته بعد گرفتن جواب اين سوالم .ممنون

سوالتون خيلي كلي پرسيدي.خوب وقتي جواب نميده حتما يه گوشه ي روال رو اشتباه رفتي،تو اين مثالي كه من پيوست كردم جواب ميده حال با پروژه خودت مقايسش كن.
من تابحال همچين مشكلي نداشتم.

شما برای این کار بهتره تو صفحه مورد نظر یه اسکریپت درست کنی و کدهای اجرای آهنگتو توش بذاري

آقا عارف بهتره اينجوري استفاده كنيم؟؟؟چرا؟؟؟
اگه اينجوري درست ميشه،خب دليلش چي ميتونه باشه؟؟

پیوست ها

• musicInRScrp-01-01.rar
    504 بایت · بازدیدها: 18
سلام دوست من
شما برای این کار بهتره تو صفحه مورد نظر یه اسکریپت درست کنی و کدهای اجرای آهنگتو توش بذاری:

PHP:
AudioOpen("Your Music Address")

AudioPlay()

و دستور اجرای اسکریپت ( RunScript ) رو در Page Script قرار بدی.

در ضمن برای هر سوال یک تاپیک جدید ایجاد کنید و ادامه سوالاتتون رو در این تاپیک پست نکنید چون خلاف قوانین سایت و این انجمنه.

با تشکر
عارف

آقا دمت گرم خيلي عالي توضيع دادي با همين توضيعي كه دادي چندتا از مشكلهاي ديگه من هم حل شد .باشه همونتوري كه گفتي سوالامو تو پست هاي بعدي مينويسم اما اين سوالم رو همينجا ميپرسم چون به همين ربط داره

سوالم:حالا چه جوري كاري كنم كه همين آهنگ رو تكرار كنه وچه جوري يه ليست دو آهنگي درست كنم كه هي اين دوتا آهنگ رو پخش كنه

بازم ممنون اين سوالم رو مثل همون بالايي توضيع بده واقعا عالي بود شيوا و ساده

با تشكر واقعا ممنون

سوالتون خيلي كلي پرسيدي.خوب وقتي جواب نميده حتما يه گوشه ي روال رو اشتباه رفتي،تو اين مثالي كه من پيوست كردم جواب ميده حال با پروژه خودت مقايسش كن.
من تابحال همچين مشكلي نداشتم.

آقا عارف بهتره اينجوري استفاده كنيم؟؟؟چرا؟؟؟
اگه اينجوري درست ميشه،خب دليلش چي ميتونه باشه؟؟

دستت شما هم درد نكنه خلاصه كردي توضيع عارف جان رو عالي بود

آقا دمت گرم خيلي عالي توضيع دادي با همين توضيعي كه دادي چندتا از مشكلهاي ديگه من هم حل شد .باشه همونتوري كه گفتي سوالامو تو پست هاي بعدي مينويسم اما اين سوالم رو همينجا ميپرسم چون به همين ربط داره

سوالم:حالا چه جوري كاري كنم كه همين آهنگ رو تكرار كنه وچه جوري يه ليست دو آهنگي درست كنم كه هي اين دوتا آهنگ رو پخش كنه

بازم ممنون اين سوالم رو مثل همون بالايي توضيع بده واقعا عالي بود شيوا و ساده

با تشكر واقعا ممنون

دوستان به اين سوال ما نميخواهيد جواب بدبد منتظرما

Aref_Alikhani

Well-Known Member
سلام
ببخشید دیر جواب میدم...این چند روز وضعیت روحیم چندان مناسب نبود...البته هنوز هم تعریفی نداره...بگذریم...

جناب Amit بله روش شما تفاوت چندانی با روش من نداره در واقع ثابت ها مقادیر مربوط به موزیکی رو که با توابعی مثل PlaySound یا AudioOpen باز میشن برمی گردونن.
اما قرار دادن کدها درون یک اسکریپت و اجرای اون با دستور RunScript میتونه تا حدودی از آشفتگی کدها جلوگیری کنه...تقریبا میشه یه چیز تو مایه های class در زبان های برنامه نویسی مثل C++ و ...

خب مصطفی عزیز شما اگر بخوای از تابعی استفاده کنی که هم آهنگت Loop بشه و هم بتونی از ثابت ها برای به دست اوردن مقادیری مثل زمان و...استفاده کنی می تونی از تابع زیر استفاده کنی که طبیعتا فقط یه آهنگ میشه...

PHP:
BackgroundPlay("Your music path","LOOP")

برای دو تا آهنگ هم یه مثال گذاشتم اگه توضیحی در موردش میخوای بگو تا بگم!!!
فقط به جای First music path و second music path مسیر آهنگ اول و دومتو بذار...

پیوست ها

• sample.rar
    613 بایت · بازدیدها: 11
آخرین ویرایش:
سلام
ببخشید دیر جواب میدم...این چند روز وضعیت روحیم چندان مناسب نبود...البته هنوز هم تعریفی نداره...بگذریم...

جناب Amit بله روش شما تفاوت چندانی با روش من نداره در واقع ثابت ها مقادیر مربوط به موزیکی رو که با توابعی مثل PlaySound یا AudioOpen باز میشن برمی گردونن.
اما قرار دادن کدها درون یک اسکریپت و اجرای اون با دستور RunScript میتونه تا حدودی از آشفتگی کدها جلوگیری کنه...تقریبا میشه یه چیز تو مایه های class در زبان های برنامه نویسی مثل C++ و ...

خب مصطفی عزیز شما اگر بخوای از تابعی استفاده کنی که هم آهنگت Loop بشه و هم بتونی از ثابت ها برای به دست اوردن مقادیری مثل زمان و...استفاده کنی می تونی از تابع زیر استفاده کنی که طبیعتا فقط یه آهنگ میشه...

PHP:
BackgroundPlay("Your music path","LOOP")

برای دو تا آهنگ هم یه مثال گذاشتم اگه توضیحی در موردش میخوای بگو تا بگم!!!
فقط به جای First music path و second music path مسیر آهنگ اول و دومتو بذار...

خدا بد نده انشالله هرجه زودتر خوب شي

دمت گرم داداش گزينه اولي رو كه گفتي براي بگراند هر كاري ميكنم تكرار نميكنه و تايمر زمان كار نميكنه چون فقط تايمر زمان من با اين تابع كار ميكنه بايد آهنگ اوپن بشه

AudioOpen("<SrcDir>\application\music\music.mp3")

گزينه دوم رو ديگه ولش چون حالت تكرار نداره و مقاديري مثل تايمر و... كار نمكنه
اگه ميشه همون گزينه اول رو كمك كن

يه بار ديگه سوالم رو ميگم : ميخوام يه آهنگ وقتي كه برنامم رو باز ميكنم پخش بشه كه تايمر يا زمان باهاش كار كنه واين اهنگ تكرار بشه

Amit13

Well-Known Member
با اجازه ي عارف خان.

به جاي تابع BackgroundPlay از تابع زير استفاده كن.اينجوري هم لوپ داري هم cbk_time كار ميكنه.
فقط wav نيست.آدرس فرمت mp3 هم بدي كار ميكنه.

کد:
WavePlay("f:\music.mp3","LOOP")

با اجازه ي عارف خان.

به جاي تابع BackgroundPlay از تابع زير استفاده كن.اينجوري هم لوپ داري هم cbk_time كار ميكنه.
فقط wav نيست.آدرس فرمت mp3 هم بدي كار ميكنه.

کد:
WavePlay("f:\music.mp3","LOOP")

آقا دمت گرم از راهنمايهاتون

من اينو گذاشتم آهنگ پخش ميشه همه كار ميكنه، اما تكرار نميشه آهنگ نميدونم چيكار كنم.
من به اين صورت ميزارم:

رو صفحه بگراند تو مسير زير
page وبعد Script وبعد WavePlay("<SrcDir>\application\music\music.mp3","loop")
كجاي كارم اشتباه هست؟

آخرین ویرایش:
آقا دمت گرم از راهنمايهاتون

من اينو گذاشتم آهنگ پخش ميشه همه كار ميكنه، اما تكرار نميشه آهنگ نميدونم چيكار كنم.
من به اين صورت ميزارم:

رو صفحه بگراند تو مسير زير
page وبعد Script وبعد WavePlay("<SrcDir>\application\music\music.mp3","loop")
كجاي كارم اشتباه هست؟

دوستان كسي ديگه راه حلي نداره؟ يه راهنمايي كنه منتظرم

دوست عزیز مالتی مدیا به فرمت صدا کمی حساس است و بخاطر همین دستورات مختص به همان فرمت ر گذاشته . Cbk-Total , Cbk-Time فکر میکنم فقط روی فرمت Mp3 امکان پذیر است.. خودت امتحان کن متوجه خواهی شد.. اگر حدسم درست بود جواب بده که هم من و هم دوستانی که اطلاع نداشتند متوجه بشوند..

دستوره اينه ها:
کد:
WavePlay("<SrcDir>\application\music\music.mp3","LOOP")

دم شما گرم مشكل من حل شد
ايراد اينجاي كار بود كه مولتي ممديا بيلدر با حروف كوچيك يا بزرگ حساس هست يعني من LOOP به صورت loop مينوشتم دست همه درد نكنه

جدیدترین ارسال ها

بالا