با سلام. ميخواستم نظر شما رو در مورد اين 3 تا عكس بدونم!!؟ [hr:39ef26a784]
T Tyros Member Feb 14, 2004 #1 با سلام. ميخواستم نظر شما رو در مورد اين 3 تا عكس بدونم!!؟ [hr:39ef26a784]
K kami_mz Well-Known Member Feb 14, 2004 #3 اين سبك نقاشي سه بعدي نما روي زمين، شيوه بسيار جالبيه. زحمت زيادي هم براي نقاش داره ولي به زحمتش مي ارزه.
اين سبك نقاشي سه بعدي نما روي زمين، شيوه بسيار جالبيه. زحمت زيادي هم براي نقاش داره ولي به زحمتش مي ارزه.
T Tyros Member Feb 14, 2004 #4 من هم وقتي اين عكس ها رو براي اولين بار ديدم خيلي خوشم اومد. گفتم 2-3 تا از اين عكس ها رو هم بزارم تو فروم تا دوستان هم بيينند. موفق باشيد... . ----------------------------------------
من هم وقتي اين عكس ها رو براي اولين بار ديدم خيلي خوشم اومد. گفتم 2-3 تا از اين عكس ها رو هم بزارم تو فروم تا دوستان هم بيينند. موفق باشيد... . ----------------------------------------
M MrMohi Active Member Feb 14, 2004 #5 بسیار جالب بود. از این جور سبک نقاشی برای تبلیغات زیاد استفاده میشه مخصوصا دور زمینهای فوتبال و استادیومها
بسیار جالب بود. از این جور سبک نقاشی برای تبلیغات زیاد استفاده میشه مخصوصا دور زمینهای فوتبال و استادیومها