چند تا سوال كوچولو در مورد ورد

سلام به همه

مي خوام بدونم :

1- چطوري ميشه توي ورد يه كاري كرد كه فونت هاي استفاده شده به فايل بچسبن و براي بردن اونها به

يه دستگاه ديگه به فونت احتياجي نباشه ؟

2- چه جوري مي تونيم فاصله اي كه دكمه Space ايجاد ميكنه رو در ورد سفارشي كنيم و بگيم بيشتر يا

كمتر از مقدار استاندراد برامون فاصله بذاره ؟

3- توي ورد چه جوري ميتونيم توي يه فايل كه مثلا 500 صفحه داره توي بعضي از صفحات شماره بخوره توي

بعضي ها نخوره و يا مثلا سرصفحه و پاصفحه اون هم سفارشي و به دلخواه باشه ؟

از كساني كه به سوالات من جواب مي دن پيشاپيش تشكر مي كنم.

Aftabgardan-cc

Active Member
سلام!
ج1- مجبوري آن‌ها را به PDF تبديل كني. براي اينكار از Adobe Acrobat6.0 استفاده كن. اين نرم افزار يك پرينتر مجازي به پرينترهاي تو اضافه مي‌كنه كه اگه با اون پرينت بگيري فايل ورد تو با پسوند PDF. سيو خواهد شد. البته اين را هم بگم كه در جاي ديگر (به قول شما) اجازه تغيير در آن را هم نخواهي داشت.

ج2- فكر نمي‌كنم چنين امكاني وجود داشته باشه، ولي همه نوع فاصله از قبل تعبيه شده، به طور مثال:
براي فاصله‌هاي مجازي (مثلا بين "مي‌" و "شود" مي‌تواني از كليدهاي تركيبي Shift+Space استفاده كني و يا براي فاصله‌هاي به اندازه سه يا چهاربرابر فاصله معمولي از كليد Tab استفاده كن و ...

ج3- جواب سئوال 3 را نمي‌توانم اين‌طوري توضيح بدهم فقط همين‌را بگويم كه: پس از شماره زدن تمام صفحات با دابل كليك روي شماره صفحه مي‌تواني تغييراتي در آن‌‌ها ايجاد كني، مخصوصا وقتي كه منوي مربوط به آن هم ظاهر شود.

موفق باشيد!

با تشكر از اينكه به سوال من جواب دادي

1- من مي خوام بتونم توي فايلم دست ببرم و فقط از شر زحمت فونت خلاص بشم و گرنه برنامه هاي تبديل فايل هاي

متني و گرافيكي به پي دي اف زياده و خودم اين رو مي دونم

2- مطمئنم يه همچين امكاني وجود داره ولي نمي دونم چه طوري و از كجا بايد انجامش داد ؟

3- اين جوري كه تو گفتي رو امتحان كردم ولي جواب نداد

باز هم از اينكه به سوالم جواب دادي ممنونم

Aftabgardan-cc

Active Member
من بیشتر از این نمی دونستم.
امیدوارم دوستانی که می دانند جواب شما را بدهند تا من هم یاد بگیرم.

bbbb

Member
Aftabgardan-cc گفت:
مجبوري آن‌ها را به PDF تبديل كني. براي اينكار از Adobe Acrobat6.0 استفاده كن. اين نرم افزار يك پرينتر مجازي به پرينترهاي تو اضافه مي‌كنه كه اگه با اون پرينت بگيري فايل ورد تو با پسوند PDF. سيو خواهد شد. البته اين را هم بگم كه در جاي ديگر (به قول شما) اجازه تغيير در آن را هم نخواهي داشت.

من ریدر 7 رو ریختم اما این کاری که میگینو نمیکمه یعنی يك پرينتر مجازي به پرينترهاي تو اضافه نمي‌كن . میشه راهنماییم کنید

ببين بايد ادوب آكروبات رو نصب كني نه آكروبات ريدر

اين دو تا از هم جدا هستن

دو تا برنامه مختلف

Mahdi

کاربر متخصص انجمن بُرداری
bbbb گفت:
من ریدر 7 رو ریختم اما این کاری که میگینو نمیکمه یعنی يك پرينتر مجازي به پرينترهاي تو اضافه نمي‌كن . میشه راهنماییم کنید

بحث تبديل فايل ورد به pdf بارها مطرح شده
ولي يكي از نرم افزارهاي خيلي مفيد تو اين زمينه نرم افزار زيره
كه همونطور كه دوستان گفتند يه پرينتر مجازي به پرينترهاي شما اضافه مي كنه
سريال نرم افزار هم در فايل زيپ هست

کد:
http://kosar.org/Fine print PDF Factory 2.10.zip
موفق باشيد
مهدي

M_Alireza

Member
جواب سوال اول :

برو به مسير Tools\Option بعد از ژنجره اي كه باز مي شه برو به تب Save و گزينه Embed True Type Fonts رو فعال كن .
چيزاى ديگم داره اونارو ديگه خودت زحمتشو بكش.

قابل توجه كساني كه ني تونن طرف رو راهنمايي بكنن اشتباهن چيزي ننويسن كه طرف گمراه بشه
...

(با عرض پوزش يه وقت به كسي بر نخوره!)...

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا