چند تا سوال در مورد فلش

amir_s

Active Member
1 - این دو تا ربطی به هم ندارن ... در واقع همونطور که قبلا گفتم فلش در کل سه تا Symbol در Stage داره ( البته 4 تا هست، یکیش Shape ) یکیش Graphic که همون Shape ها هستن ولی قابلیت پذیرش یک سری تنظیمات رنگی هستن ... یکی Button ها که کلا دارای 4 تا فریم هستن و حساس به کلیک موس ... و دیگری MovieClip ها که دقیقا مثل ُStage عمل می کنن و تکه فیلم های فلش درون فایل فلش هستن ... که خودشون می تونن شامل MovieClip های دیگه و Button های دیگه و Graphic های دیگه باشن.

2 - اگر بخواید از انیمیشن استفاده کنید باید اون متن رو به Graphic و یا MovieClip تبدیل کنید و بعد با استفاده از Motion tween اونها رو حرکت بدید ...

3 - این بحث مربوط به اینجا نمیشه ... اما پاسخ می دم ... به هاستینگ مربوطه میگی فلان دومین رو در هاستینگ Set کنن و بعد DNS ها رو به شما بدن و شما در تنظیمات دومین اون DNS ها رو وارد می کنی .

4 - در مقالات سایت و در انجمن بارها و بارها مطرح شده .

5 - کار خاصی نداره ... کافیه یه مقدار با انیمیشن سازی فلش کار کرده باشید .

6 - نه ... کامپوننت ها با خود Flash نوشته میشن ... البته مبحث کامپوننت ها خیلی گسترده تر از این حرفهاست ... کامپوننت ها در واقع فایل های آماده و قابل استفاده در فایل های شماست ... البته این کامپوننتهایی که شما می خوای ... ولی هستن کامپوننت هایی که مثلا Panel به فلش اضافه می کنن ... Help اضافه می کنن و ... در واقع اینها extension هستن.

7 - اینجا جاش نیست که جواب بدم ... یه تاپیک جداگانه باز کنید و این سوال رو بپرسید ...

8 - حتما هست ... ولی فکر نمی کنم Free باشه .

9 - شما توقعت از خودت خیلی بالاست ... باید خیلی بیشتر بگردی ! همه که یک شبه Flash کار نمیشن ... برای استفاده از اونها باید بیشتر اصول فلش رو بدونید.

10 - برای ساخت سایت اگر خیلی خیلی حرفه ای باشید خیلی خیلی بهتره که از Flex استفاده کنید ... وگرنه همون Action Script

11 - فلش خودش قابلیت Import کردن فایل های PSD به صورت Layered رو داره . یه امتحان بکنید .

12 - اینطوری که شما میگید نیست ... اگر طراحی سایت اصولی باشه، حجمش خیلی مناسب در میاد ... استفاده نکردن زیاد از عکس و Video و کلا Media و یا پایین آوردن کیفیت اونها می تونه کمک بزرگی به کاهش حجم بکنه ... + اگر بیشتر کارها رو به AS بسپارید باز هم حجم کمتر میشه .

.:BEHNAM:.

Active Member
سلام امیر جان

اول بگم که من کلاس خصوصی نگرفتم.این یکی از مشکلات این سایته که
یک تاپیک به نام سوال و جواب نداره و هر کس برای پرسیدن سوالات خود باید
یک تاپیک بزنه.:mad:
اگه مزاحم نمیشی پس چرا شدی؟!(شوخی کردم)

----------------------------------------
1- ممنون تا تهش رفتم.
2- ممنون تازه دارم می فهمم که هر قسمت چه خاصیت هایی داره.
3- شرمنده اینجا پرسیدم.پس این کار ما نیست کار شرکتی که ازش می خریم.
4- ببخشید حتما میرم ببینم.
5- یعنی کامپونیت خاصی نداره؟! باید فرم به فرم رشد گل رو با فلش طراحی کرد؟!
6- فهمیدم چیه .قبلا نمونه هاش رو دیدم چیزهای کابردی هستند که اماده گذاشته شده
برای راحتی.مثل کاندیشن های اماده.
7- باشه. پس اونجا جواب بده.
8- مرسی.
9- حق با شماست.
10- پس xml چی؟! چون من هر گروه طراحی وبی مثل سیمیا و اریا و ... رو دیدم با این زبان کار می کنند؟!
11- ممنون.
12- بعضی موقع ها ولی من بیشتری ها رو دیدم یک لودینگ طولانی داره.مثل سایت بهرام رادان.

با تشکر

amir_s

Active Member
5 - کامپوننت به درد اینجا ها نمی خوره ! کامپوننت ها کار برنامه نویسی شما رو ساده می کنن تا کار انیمیشن سازی ...
لازم نیست که بشینید و Frame به Frame این کار رو انجام بدید ... قبلا توی یه تاپیکی همچین موردی مطرح بود که آقا سپهر هم یه فایل گذاشتن برای این کار ... توضیحش یه مقداری سخته ...اگر من بودم برای این کار از ماسک استفاده می کردم .

10 - XML یک زبان برنامه نویسی نیست ... بلکه یک روش برای دسته بندی بهتر اطلاعاته ... از XML معمولا برای سایت های Full Flash و Dynamic استفاده میشه ... که برای Load کردن متن های Dynamic ، از فایلهای XML استفاده می کنن .

12 - نگاه به خودمون نکن که با DialUp وصل میشیم ! توی اروپا و امریکا، سرعت اینترنت، مطرح نیست ... چیزی که مهمه سرعت کامپیوتر شماست که چه طور از این اینترنت بتونه استفاده کنه !!!

Active Member
سلام

5- پس این افکت ها رو اماده نمیشه گیر اورد؟!

10- خوب من اخر نفهمیدم امیر جان برای ساخت یک سایت فول فلش و داینامیک
باید کدام زبان رو یاد بگیرم؟! از بین زبان های جاوا-ایکس ام ال - اکشن اسکریپت-
اچ تی ام ال و ... .

12- من منظورم دیال آپ بود.

با تشکر

amir_s

Active Member
5 - اگر هم بشه خیلی محدوده ... و شما با استفاده از اون و اینکه یاد گرفتید چه طور اون افکت رو بسازید، برای خودتون این کار رو انجام میدید.

10 - برای ساخت سایت FullFlash که Dynamic هم باشه ... شما لازمه از HTML کمی سر در بیارید ... با برنامه های سمت سرور، مثل Php و Asp آشنا باشید ... با توابع XML در فلش کار کرده باشید ... کمی هم از Java Script سر در بیارید ... و به انمیشین سازی با فلش مسلط باشید .

Active Member
سلام امیر جان

برای شروع این همه زبان برنامه نویسی برای طراحی وب باید از کجا شروع کنم؟!!
مرجعی فارسی برای این ها وجود داره؟!

amir_s

Active Member
دنبال مرجع فارسی نرو، البته خوبه ... ولی خوب ... هیچی Help فلش نمیشه ...
البته تکرار می کنم ... این همه که گفتم زبان برنامه نویسی نیستن ...شما اگر با فلش اشنا بشید و AS ، خود به خود خیلی از راه رو برای کار با Php و Java Script رفتید ... XML هم که برای کارهای ابتدایی در حد چند دقیقه وقت میخواد.

soly513

New Member
لطفاً جواب بدهید:
چرا وقتی فلش به صورت exe در می آید اگر کلیدی داشته باشیم که فایل pdf را احضار می کند (Geturl) فایل pdf پشت فلش باز می شود؟ چرا top عمل نم یکند؟ به عبارت دیگر انگار همیشه فلش در تاپ قرار می گیرد؟

Active Member
سلام امیرجان
خب تصمیم گرفتم زبان برنامه نویسی اکشن اسکریپت رو یاد بگیرم +زبان های دیگه.
راستی امیرجان این تاپیک رو بزن برای سوال و جواب و اسمش رو هم به همین نام تغییر بده
تا کسانی که سوال های جزیی دارند(مثل سوالهای من:lol:) بیان و بپرسند.

چند تا سوال جدید:

1- چطوری میشه با موتیشن تویین کار کرد و بهش فرم و مسیر های یک شی رو داد؟!
2- چطوری میشه خودمون یک باتون بسازیم؟! یا باتون های اماده رو با شکل های خودمون
تغییر بدیم؟!

3- یک مشکل پیش اومده برام من یک تصویر یک مربع ساختم توی فوتوشاپ که بک گراندش
مشکیست و بعد هر کدوم یعنی مربع و بک گراندش رو به صورت جدا با فرمت پی اس دی اوردم
توی فلش . حالا نمی دونم چرا دور مربع ام به شکل نوار نواری زشتی در اومده حتی توی
فوتوشاپ بهش افکتی هم ندادم و اینطوری شده.
چیکار کنم درست بشه؟!

4- سرعت حرکت یک انیمیشن یا حرکت یک فریم یا چند فرم رو چطوری میشه تنظیم کرد؟!

Active Member
سلام

چه عجب جواب ندادی امیر جان:
چند تا دیگه هم اضافه شد:

5- چطوری میشه برای صفحات لودینگی گذاشت که داخل خود صفحه باشه .
مثلا تا وقتی که بعضی از عکس ها لود بشه یک شکل لودینگ قرار بدیم.
فرض کنید وب ما 6 تا قسمت مختلف داشته باشه وقتی طرف میره توی وب ما
همون موقع این 6 قسمت براش باز نمیشه چطوری میشه برای این قسمت ها
لودینیگی گذاشت که هر کدوم اومد اون لدینگ خودش بره؟!

6- من لیست و قسمت کد هر باتون یا مووی کلیپ رو دیدم که یک عالمه بود .
با این حساب معلوم نیست که هر کدی رو باید توی کدوم یکی از گزینه ها و خانه های
این مووی کلیپ نوشت میشه یک راهنمایی کنید که چیکار باید کنم؟!(قبلا سوال کردم
ولی منظورم رو متوجه نشده بودید)

7- من می خوام وبم یک قسمت داشته باشه که از سمت راست بیاد و بره و بعد از تمام شدن
دوباره تکرار بشه البته نه سریع و پشت سر هم تکرار بشه مثلا چند ثانیه بعد از تمام شدن دوباره
از سمت راست بیاد برای اینکار باید چیکار کنم؟!(منظورم برای تکرار شدن اون بعد از مثلا 9 ثانیه)

برای حرکتش باید از موتیشن تویین استفاده کنم؟!

8- چطوری می تونم یک فایل فلش رو با پسوند swf در یک سورس فلش دیگه بیارم و در یک قسمتش بزارم
بدون اینکه بخوام تغییراتی توش اجرا کنم فقط اندازه اش رو یکم تنظیم کنم و بزارمش توی سورسم.
برای مثال فرض کنید سورسم من صفحه ی اول مجید انلاین و فایل swf تصویری هست که در تلویزیون بالای
صفحه حرکت می کنه.می خوام این تصویر رو داخل فایل سورسم بیارم و در قسمت تلویزیون بزارم باید چیکار
کنم؟!

9- مسیر نویسی در فلش چطوریه؟!
یک چیزی مثل همون موتیشن تویین اما در حالت ها و مسیرهای مختلف.

amir_s

Active Member
ببینید سوالهای شما، سوال های جزئی نیست که بشه با یه خط جوابشون رو داد ... شما فقط توی مفاهیم پایه ای مشکل دارید ... اگر مثلا بدونید که برای گذاشتن Loading برای قسمت های مختلف سایت، باید از LoadMovie استفاده کنید، قضیه فرق می کنه ... یه جستجو تو انجمن ها می کنید و ...

1 - Flash در کل سه نوع Frame داره ... یکی حالت None هست که در واقع هیچ چیز خاصی نیست ... و برای انیمیشن سازی Frame by Frame استفاده میشه ... یکی حالت Motion هستش که برای حرکت Symbolها هست. و یکی حالت Shape هستش که برای تبدیل Shape هاست ... مثلا در یک فریم شما یک مربع Shape داری .. و در فریم دیگه یک دایره ... اگر فریم های بین اونها Shape باشه، در انیمیشنش شما میبینی که یک مربع کم کم به یک دایره تبدیل میشه .
برای کار با Motion : توی هر حرکت موشن شما فقط می تونی یک Symbol رو جابجا کنی و در واقع در TimeLine و اون Layer فقط یک Symbol داشته باشی.

2 - یک شکل بکشید ... انتخابش کنید، بعد F8 و بعد Button رو انتخاب کنید، و بعد ok ، بعد روی Symbol مورد نظر دو بار کلیک کنید ... اون 4 تا فریم که گفتم رو می بینید ... با انتخاب هر فریم و زدن F6، و بعد تغییر دادن محتویات فریم، نتیجه رو ببنید.
برای تغییر اون کامپوننت های Button هم بعد از اینکه اونها رو به Stage آوردید روی اونها دو بار کلیک کنید ، تمام حالت ها اونجا هست ...

3 - نمی دونم .

4 - زیر Time Line شما یه قسمتی هست که احتمالا نوشته 12fps ... روی اون دو بار کلیک کنید و FPS رو تغییر بدید .

5 - باید از LoadMovie استفاده کنید . جستجو در انجمن ها .

6 - در Help فلش در مورد Handler های اون ها توضیح داده شده ...

7 - باید از Movie Clip استفاده کنید و انیمیشن رو درون اون بگذارید ... خود به خود تکرار میشه .

8 - همون مورد 5 هستش.

9 - باید از Motion Guide استفاده اکنید . این یک نوع لایه در فلش هستش ...

پیشنهاد : یک CD اموزش فلش از بازار بگیرید ... اینها مسائلیه که نمیشه با متن توضیح داد .

Active Member
سلام امیرجان

اول تشکر می کنم از اینکه همیشه به سوالات من جواب دادید و من رو مایوس نکردید.
دوم باید بگم که تجربه ی من در نرم افزار ها نشون داده که هیچ وقت کتاب ها یا سی دی
های اموزشی که توشون اول منوبار های نرم افزار رو توضیح دادند و بعد کم کم کار می کنند.

میگم مورد 3 رو چی کار کنم الان نمی تونم هیچ کاری با فلش انجام بدم هر کاری می خوام انجام
بدم و می خوام از فوتوشاپ به فلش ببرم دورش یک لایه ی زرد می افته که نمی دونم دلیلش چیه؟!

نمیشه کاری کرد که وقتی یک فایل پی اس دی رو از فوتوشاپ به فلش می بریم فایل به صورت لایه باز در فلش
در بیاد؟!

جدیدترین ارسال ها

بالا