چند تا سوال داشتم

Ashiex

New Member
1. من نیاز به طراحی یه مجله دارم اونم فوری و فقطم کار با فتوشاپو بلدم.آیا میشه تنها با استفاده از فتوشاپ این کارو کرد؟( اگه میشه کسی آموزش سراغ داره؟ فارسی یا انگلیسی)
2. من یه بروشور طراحی کردم سایز A4 ولی وقتی سایزش رو با A4 ی که تو سایتها زدن مقایسه می کنم کمی فرق داره. بالاخره کدومشون درسته؟ مال فتوشاپ یا اونها؟( منظورم سایتهایی مثل uprinting.com و سایتهای چاپ فارسی هستش)
3. آیا سایزهایی که برای چاپ کردن موجوده بین المللی و توی همه ی دنیا یکسانه و اگه من یه template از یه سایت خارجی بگیرم اینجام جواب میده؟
4. در نهایت هم می خواستم بدونم که خط تا و شکل برای بروشورها تو ایران از پیش تعیین شده است یا اینکه میتونم یه شکل ابداعی بسازم و از چاپخونه انتظار داشته باشم واسم درش بیاره؟
ممنون

nima_dsnr

کاربر VIP
آخه سوالاتتون یه جوری هست که بهتره از چاپخونه که قراره چاپ کنه سوال کنی.
اگه یکی یه چیزی بگه بعد برید طراحی کنید و خراب بشه شاید ضدحال بخورید.

1. خوب فتوشاپ کارش همینه. فقط با فتوشاپ میشه طراحی کرد خیلی خوب هم میشه... اما این طراح های مجله اگر با نرم افزارهای دیگه هم کار میکنن که مخصوص این کار باشه من خبر ندارم.
شاید هم برای طراحی از فتوشاپ استفاده میکنن و برای صفحه بندی از نرم افزار دیگه.

2. چجوری مقایسه کردی؟ کاغذ گذاشتی رو مانیتور؟ :wink: خوب اندازه A4 همه جا یکیه... اینترنت و فتوشاپ و اینا هم نداره.
برای اندازه باید به سایز نگاه کنی (با پسوند سانتیمتر) نه به تعداد پیکسل ها. شاید رزولوشن فرق داشته باشه و کوچک بزرگ شده ولی تو چاپ اندازه سانتیمترش مهمه نه پیکسلش.

3. استاندارد که همه چیز داره ولی تو استاندارد رو ول کن. ببین چی میخوای چاپ کنی همون اندازه رو بده تو فتوشاپ. البته باید چیزهایی که انتخاب میکنی هم یه جورایی استاندارد باشه دیگه
یعنی تو برش برگه ها چیزی پِرت نیاد. صحبت با چاپخونه هم خیلی موثره.

4. برای بروشور تو فقط باید طراحیت درست باشه و جوری آبجکت ها رو بچینی که خط تا همونجا که میخوای بیفته. چاپخونه فقط چاپ میکنه و اگر اشتباه اندازه داده باشی نمیتونه تو طراحی دست ببره.

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
دوست عزیز لطفا اسپم نکنید
یکم تحمل کنید اگر کسی باشه حتما پاسخ میده
پست های اضافیتون پاک شد لطفا رعایت کنید

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
در مورد سوالتون :

بهترین نرم افزار برای چیدمان تکست ها و حتی تصاویر مناسب قالب نوشته ی شما به هر شکلی که مد نظرتون هست نرم افزار In design هست
اما شما با همون فتوشاپ هم میتونید این کارو انجام بدید حتی با تلفیق 3 نرم افزار فتوشاپ - ایندیزاین و ایلوستریت چون هر 3 لازم میشه در بعضی موارد و اگر بخوای حرفه ای کار کنید

اگر شما سایز آ4 هست طراحیتون شما روی آ3 پشت و رو طراحی کن کارو که برای چاپ هم یه آ3 رو تا کنی و منگنه کنی یا فنر بزنی !( دیگه ایناش بستگی به طراح داره و هماهنگی با چاپخونتون.

برای بروشور هم چون نوشته بیشتر داره و توضیحات داره
از سایز آ5 میزنن تا آ4 که دیگه این بستگی به سفارش دهنده داره طراح زیاد توی سایزها دخالت نداره چون طرف میاد میگه مثلا برای یه بروشور میخوام 300 هزار تومان هزینه کنم
یا بیشتر یا کمتر شما باید اینقدر مسلط باشی که بهش یه مشاوره بدید که بتونه هم اون خوب تصمیم بگیره و هم شما حساب کار خودت رو کنی , چه در چاپ چه در طراحی
در مورد خط تا و برش
شما هر برشی که مد نظرت باشه رو در کناره ها یا حتی چاپ _(مثل یو وی موضعی یا ..) میتونی به چاپخونه "اگر امکان ساخت تیغ برش داشته باشه" رو بدید تا براتون بزنه مشکلی از اون نظرش نیست
منتها : شما یه هزینه تیغ باید بدید یه هزینه اضافی برای کاغذتون ( که معمولا باید 250 تا 300 گرم بدید) چون عمر برش به شکل خاص کوتاه هست و باید زخیم تر باشه ! و به خاطر دور ریز کاغذ ( اگر سایز استاندارد نباشه)هزینه این قسمت هم افزوده میشه !

مثلا برای بعضی سایز ها مثل آ5 1000 تا رو چاپ نمیکنن ! اکثر چاپخونه ها میگن شیت 4000 تا باید ببندید چون اختلاف قیمتش زیاد نمیشه... دیگه اینا بر میگرده به هماهنگیه شما با چاپخونه قبل از چاپ ...

جدیدترین ارسال ها

بالا