چند تا سوال از word

Alioffline

Member
چند تا سوال از micro soft word

سوالام خیلی زیادن و اینها نشان از کم تجربگی و جهل در وجودم است خواهشن راهنمایی کنید و از توانایی خود در این زمینه به من کمک کنید
1- چطوری می شه یه نوشته رو در پایین یا بالای تمام صفخات نوشت مثلا من یه مقاله نوشتم می خوام در زیر تموم صفحات نوشته شه نویسنده منم یا یه عکس بذارن انتهای تموم صفحات یا ابتدای تموم صفحات چطوری این کار رو کنم ؟
2- من می خوام فهرست بنویسم برای موضوعات مقالم یعنی موضوع رو با صفحش بنویسم برای این کار بین موضوع و صفحش نقطه می ذارم خیلی جاها هم دید چی کنم خودش تموم این موضوعات رو با صفحشون رو به اندازه ی مناسب خودش نقطه بذاره و من دیگه دستی نقطه ننویسم
3- می خوام مثلا برای یک کلمه وقتی موس می ره روش یه کادر بیاد و توضیحی رو که دادم رو بنویسه مثلا خودتون برید موستون روی مای کامپیوتر یا هرفایلی چطوری می بینید چیز ی در مورد مشخصاتش می نویسه ممنون می مش کمک کنید
4- چطوری وقتی من یه عکس می ذارم که درازاش زیاده ولی پهنا ش کمه یعنی ازسمت چپ وراست خیلی فاصله است تا اهر صفحه چطوری در این فاصله ها تایپ کنم چون یا باید بالای عکس یا باید کاملا پایین عکس تایپ کنم هر چی می کنم نمی شه
5- چطوری لینک بدم به یه کلمه که مثلا بره صفحه 5 یا اخرین صفحه ی مقالم
6- چطوری پشت تموم صفحات یه برچسب بزنم یعنی پشت تموم صفحه ها کم رنگ بنویسه یه چیزی رو یا عکسی رو( این با اون بالایی یعنی سوال اولم فرق داره ها اون در پایین و بالای صفحه بود ولی این کاملا پشت صفحست)
7- می خوام مثلا در مورد بعضی چیزها توضیح بدم کنارش می نویسم 1 یا هر عددی و می خوام اخر صفحه بصورت زیر نویس توضیحات لازم رو بدم چطوری بکنم
8- چطوری می تونم خودم حاشیه طراحی کنم یادمه یه بار دوستم برای حاشیه خودش طناب کشیده بود خیلی قشنگ شده بود از قسمت حاشیه ها چیزی ندیدم
9- می شه ایا در ورد هم امکان تگ کد گذاشت مثل همین فروم ها یعنی منظورم اینه
کد:
تا نوشته ها یک کم تو رفته و بصورت نامنظم نوشته نشن
10- چی کنم فاصله بین سطر ها یک کم زیاد شه دیه هی هر بار دو تا اینتر نزنم
11- چطوری ها می شه که یه نوشته نمی دونم چی میکنن که مثلا تو دو سه تا کلمه نوشتی ولی می خواهی خط پر شه خودش کلمه ها رو کشیده میکنه تا به انتهای خط برسه

younes_np

Banned
Word

سلام دوست عزیز .
درباره سوالهات باید بگم منم چیز زیادی نمیدونم ولی تا اونجایی که میدونم اینجوریه :
1- برای نوشتن متن در پایین یا بالای صفحه ها از گزینه منوی View گزینه Header and footer را انتخاب و هر چیز از جمله عکس یا متن را در اون انتخاب و چینش وسپس در منوی بازشده معلق در محیط وورد Close را انتخاب می کنی .

2- اینو نمیدونم

3- این یکی رو هم نمیدونم (چقدر من دانشمندم)

4- عکس رو وارد صفحه کن و روی عکس راست کلیک کن و از گزینه Format picture ... کلید Layout را انتخاب کن و جای عکس رو در کنار متنی که می خواهی بنویسی می تونی به صورت تصویری ببینی و انتخاب کنی .

5-در جواب سوال پنجمت باید بگم که من فقط این راهو بلدم شاید راههای ساده تری هم باشه . .
شما اول اینو در نظر بگیر که میخوای بری به صفحه شش ... و فلان منتنو که در اون صفحه مد نظر داری انتخاب می کنی و از منوی Insert گزینه Insert Bookmark را انتخاب و متنت رو بوکمارک می کنی ...
حالا برو به همون صفحه اولیه و اون کلمه مورد نظر را انتخاب و راست کلیک و گزینه Hyper link را کلیک کن و از پنجره ای که باز می شه کلمه Place in this document در سمت چپ صفحه را تیک بزن و حالا از قسمت Bookmark ها , بوکمارکی رو که درست کردی را انتخاب کن ... حالا امکان تیک زدن و وارد شدن به همان صفحه مهیا است . البته در صفحه ویرایش ورد برای کلیک کردن و وارد شدن به آن صفحه گرفتن کلید کنترل الزامی است . مگر در نسخه مخصوص خواندن وورد .

6- برای انتخاب زمینه صفحه دو تا کار می تونی بکنی .
اول اینکه همون منوی Header and footer را که انتخاب کردی عکس رو هم در صفحه وارد کنی و از منویی که مخصوص ویرایش عکس در وورد هست اون عکس رو کمرنگ کنی ... و در هر نقطه ای از صفحه با هر اندازه یا هر زیروروچینی ای که انتخاب کنی در تمام صفحات کپی میشه و البته یه راه دیگه هم هست که از گزینه Background در وورد می تونی استفاده کنی ولی من استفاده از گزینه اول رو پیشنهاد می کنم چون میتونی تنظیمات دستی و حرفه ای رو روی اون اجرا کنی .

7-در مورد سوال هفتمت اگه منظورت پاورقی هست که حتما همینطوره از منوی Insert گزینه Reference و سپس گزینه Footnote را انتخاب می کنی که کار کردن با اون خیلی ساده است و فکر نکنم نیازی به توضیح داشته باشه .

8- در مورد حاشیه ها من چیزی نمیدونم چون به زحمتش نمی ارزه برای اینکه اینقدر حاشیه های آماده زیبا هست که حد و حساب نداره .

9- سوال نهم را هم اصلا و ابدا نفهمیدم چی گفتی

10- بله می شه ... از منوی Format گزینه Paragraph رو باید انتخاب کنی و در خط سوم تنظیمات گزینه Line spacing را روی Exactly باید بگذاری و سمت راست آن در قسمت At میزان آن یعنی عدد آن را باید بدهی .. البته اینو بگم قبل از اینکه این کارها رو بکنی باید خطوطی رو که می خوای براشون فاصله تعیین کنی را انتخاب کنی .

11- برای سوال یازدهم خوب منظورتو نفهمیدم ولی چند تا راه هست .
یکی اینکه خطوط را تمام صفحه کنی ... اول انتخاب کنی و بعد Ctrl + J
دوم اینکه هر قسمتی از کلمه را که میخواهی بکشی مثلا به این شکل اینــــــجوری یا اینجــــــــــوری بعد از نوشتن حرف مورد نظر از کلیدهای ترکیبی Shift+J استفاده کنی البته در بعضی کامپیوتر ها از Shift+X .

کل چیزی که من میدونستم این بود .
میبخشید اگه به دردت نخورد .

lg5200

New Member
سلام مورد 2 رو ميتوني 1 بار بنويسي و بقيه رو كپي پيست كني
مورد سوم رو هم بايد از hyper link شكل كره سبز رنگ در منوي بالاي ورد استفاده كني پس از كليك روش تو صفحه جديد سمت راست بالاscreen tip نوشته روش كليك كن تو پنجره جديد باز ميشه توش هر چي ميخواي بنويس بعد ok كن حالا موس رو ببر رو كلمه ببين چي ميشه

tak_savar

New Member
سلام
مورد 6 يه راه ديگه ام داره به نام water mark. مسير زير رو برو
format>background>printed watermark
يا اگه نخواستي مي توني به جاي printed water mark گزينه ي fill effect رو بزني بعد از تب picture عكست رو انتخاب كني

Esi2260

Member
سلام
میدونم دیره اما من تازه دیدم!
در مورد گزینه 2 خود word یک قسمت برای ساختن فهرست داره!
ضمنا میتونی از گزینه های فوق العاده عالیه Tab استفاده کنی!

اگر هنوز به دنبال آموزشش هستی بگو تا بگم!

تا بعد

جدیدترین ارسال ها

بالا