D.c0d.r جان مثل اینکه از آواتارت پیداس شمشیر رو از رو بستی ؟
این یه چیز مشخصی است Mac os x یک سیستم عامل پایدار و تایید شده است و مورد حمایت کمپانی های معتبر میباشد و دارای هسته مقتدر از نظر برنامه نویسیس. اما اینکه Mac os x با مقایسه با لینوکس سر بلند بیرون میاد یا نه ؟ به قدری تامل و بررسی چند دیدگاهی نیاز داره. که نیاز کاربران شرط اول است.اما قریب به اتفاق کاربران ویندوز منطق و راحتی Macos x برایشان قابل قبول تر از linux است...
عزیزم من تو پست قبلی معضرت خواهی کردم که دیگه بحث به اینجا نکشه ......
ببخشید اآقا امید این پست شما نا دیده بگیر ...... آتا جان من به شما چی بگم یه بار معضرت خواهی کردم ولی نگفتم روت زیاد شه .... در ضمن
دارای هسته مقتدر از نظر برنامه نویسیس.
عزیزم لینوکس کامل با سی نوشتن به نظر تو کرنل مقتدر بهتر از لینوکس یونیکس پیدا میکنی ....
ا اینکه Mac os x با مقایسه با لینوکس سر بلند بیرون میاد یا نه ؟ به قدری تامل و بررسی چند دیدگاهی نیاز داره. که نیاز کاربران شرط اول است.اما قریب به اتفاق کاربران ویندوز منطق و راحتی Macos x برایشان قابل قبول تر از linux است...
در جواب شما عرض کنم که

لینوکس 1 متعلق به یک شخص خاص یا یه شرکت نمیشه اینم برای برای اطلاعات عمومی می گم که بیشتر از 25% از کامپیوتر های جهان با سیستم عامل لینوکس کار میکنند ...
ضمنآ لینوکس از کد های اقتباس شده که جهت استاندارد
POSIX یا
Protable Operating System Interface For unix یک استاندارد برای سیستم عاملها در دنیای کاامپیوتر هست ...
پس لینوکس هم همچین کشک نیست .... من به شما توصیه میکنم یه کوچولو با لینوکس کار کنی تا نعنای واقعی لینوکس بفهمی ....
در ضمن من در پست های قبلی گفتم کسی بخواد یه کار معمولی کنه بهترین چیز براش ویندوز و به قول شما
Mac هست ... در ضمن شما اگه با رد هت یا سوزه کار کردید باید بگم برای تمرین اینا بد نیست .. اگه ئقت کردید با دبیان یا خوده یونکس مثل Free BSD یا Open BSD کار کنید تا بفهمید معنی کرنل چی هست ..
در لینوکس میتونی کرنل خودت تغییر بدی و هر گونه که دوست داشته باشی یه کرنل جدید بنویسی اما تو ویندوز و Mac همچین قابلیتی نیست .... بهتره این بحث تموم کنی وگر نه یوزر جفتمون بسته میشه اگه باز راضی نشودی بیا تو یاهو مسنجر تا اونجا باهات بحرفم ... به حر حال بهتره به شما بر نخوره ... این آواترم ..
آواتر مخصوص منه چه تو تکنو توکس چه شبگرد ... بهتره درست صحبت کنی بای