چكونه كرم بلاستر را از كامپيوتر خود دور كنيم

saman_sweden

Active Member
من در يكي از تايپكها نوشته بودم كه يه برنامه مي نويسم كه اين كرم را از هارد كامپيوترتان پاك ميكنه
براي اينكه گفتن جمله جمله در مورد ريجستري وقت مي بره و بعلاوه بعضي ها نمي تونند خوب با ريجستري كار كنند
خوب اين برنامه همون كار را انجام مي دهد
اين برنامه در ويژوال بيسيك نوشته شده اگر تمام كمپنت هاي وب را داريد فقط برنامه كوچك را دانلود كنيد
در غير اينصورت ميتوانيد از سايت من لينك زير دانلود كنيد كه حدود 4 مگا است

http://www.swedenet.net/testpic/samanBlaster Remover.rar

اما اگر تمام كمپنت هاي وب را داريد فقط برنامه كوچك را دانلود كنيد كه 130 كيلو است

شاد باشيد

farsoft

Member
اين هم يك انتي بلست ديگه چي مي خواهيد.
در ضمن آنتي ويروس نورتون 2004 هم اين كار را انجام مي دهد به راحتي

Peyman-Pop

Active Member
آقا سامان کار شما جای تحصین و تشکر داره، ولی‌ برای بلستر ریموور ها و آنتی‌ ویروس های زیادی الان موجود هست بهتر نیست اگر در این زمینه میخواید اقدام کنید در ویروس های جدیدتر که ریموور های کمتری یا ناقصتری دارند اقدام کنید ؟

البته اینکار شما هم جای تشکر داره .

saman_sweden

Active Member
Peyman-Pop گفت:
آقا سامان کار شما جای تحصین و تشکر داره، ولی‌ برای بلستر ریموور ها و آنتی‌ ویروس های زیادی الان موجود هست بهتر نیست اگر در این زمینه میخواید اقدام کنید در ویروس های جدیدتر که ریموور های کمتری یا ناقصتری دارند اقدام کنید ؟

البته اینکار شما هم جای تشکر داره .

اين برنامه دقيقا درمورد ریموور های کمتری یا ناقصتری از بلاستر است كه با نام هاي ديگري اومده اون بلاستر قديمي را كمتر كسي مي گيره

واقعا ببخشيد دوستان ميشه اگر زحمت نباشه به من بگيد ويروس بلاستر كدوم ويروسه يعني چه حركت مخربي رو انجام ميده .
به اين دليل كه دو تا از كامپيوتر هاي محل كارم به ويروسي آلوده شدند كه روي درايو ديسكت ميشينه و اگر روي اون كليك بشه هر ديسكتي رو كه تو درايوش باشه الوده ميكنه.

حالا اگر اين ويروس بلاستر نيست چطوري ميتونم بدون
فرمت كردن هارد اون رو از بين ببرم .

متشكر ميشم اگه منو راهنمايي كنيد .

farhad_s5

Member
saman_sweden گفت:
من در يكي از تايپكها نوشته بودم كه يه برنامه مي نويسم كه اين كرم را از هارد كامپيوترتان پاك ميكنه
براي اينكه گفتن جمله جمله در مورد ريجستري وقت مي بره و بعلاوه بعضي ها نمي تونند خوب با ريجستري كار كنند
خوب اين برنامه همون كار را انجام مي دهد
اين برنامه در ويژوال بيسيك نوشته شده اگر تمام كمپنت هاي وب را داريد فقط برنامه كوچك را دانلود كنيد
در غير اينصورت ميتوانيد از سايت من لينك زير دانلود كنيد كه حدود 4 مگا است

http://www.swedenet.net/testpic/samanBlaster Remover.rar

اما اگر تمام كمپنت هاي وب را داريد فقط برنامه كوچك را دانلود كنيد كه 130 كيلو است

شاد باشيد

سلام سامان جون

من میخوام فایل رو اجرا کنم میگه open with: که باید با یه برنامه بازش کنم!

با کدوم برنامه باید بازش کنم؟

farhad_s5

Member
در ضمن من چند مشكل ديگه هم در ويندوز اكس پي دارم اين است كه:

1-آنتي ويروس ستاپ ميكنم بعد بازش نميكنه بدون هيچ پيغامي

2-وقتي ميخوام رجيستري رو باز كنم باز ميشه ولي بعد از 2 ثانيه يه دفعه ميره

من بايد چيكار كنم؟(بدون عوض كردن ويندوز)؟

جدیدترین ارسال ها

بالا