بی بی کد چـــــند نمونه کار ساده و ابتدایی

amorus

Member
سلام...

راستش برای اولین بار هست که دارم کارهامو تو سایت قرار میدم...

در مقابل کارهایی دوستانی که دیدم کارم خیلی ضعیف هست... اما امیدوارم که نقاط ضعف منو بهم بگین و من بتونم با کمک شما کارهامو ارتقا بدم....

منتظر پیشنهادات شما هستم

پیوست ها

• a2.jpg
    a2.jpg
    342.4 کیلوبایت · بازدیدها: 83
  • a3.jpg
    a3.jpg
    483.3 کیلوبایت · بازدیدها: 63
  • a4.jpg
    a4.jpg
    473.8 کیلوبایت · بازدیدها: 64
  • a1.jpg
    a1.jpg
    286.4 کیلوبایت · بازدیدها: 74

Ragbar

Member
درود!
کار خوبیه.
از رندر اول(سمت راستی) خیلی خوشم میاد! زیباست!
فقط چند تا نکته:
نور تابیده شده به سقف تو رندر اول از کدوم منبع هست؟
تو رندر های سوم و چهارم اگه رو تکسچر های کف بیشتر کار کنی بهتر میشه و لامپ های سقف هم نورشون یه خورده زیاده...

Yar.kh

Member
مدلینگش هم از خودته؟
مدلینگ خوب شده اما نور پردازی نه! بخصوص توی اولی ها نوری که از پنجره میاد مشکل داره.
توی سومی هم رنگ هات همه گرمند. مثلا اگه مبلات یه رنگ سرد بود و خودشو از صحنه می کند به نظر من جواب بهتری می گرفتی.
در کل ولی خوب شده....

amorus

Member
سلام.. ممنونم از نظراتتون دوستان عزیزم.

در مورد کار اول ( رندرینگ 1 و 2 ) : نورپردازیش الان که نگاش می کنم واقعا خنده داره:دی مخصوصا همون نوری که به سقف می تابه :دی راستش یه نور گذاشتم تا توی کمد روشن تر شه که اون نور اینجوری به سقف تابید و کار رو خراب کرد... در مورد مدلینگش ... هم از آبجکت استفاده کردم هم خودم ...

در مورد کار دوم : ( ررندرینگ 3 و 4 )

هر دوتا نظر رو کاملا قبول دارم.... متریل کف مناسب نیست و یه جوری بد از آب دراومده ....
رنگ بندیم هم زیاد تعرفی نداره... اما خودم بیشتر به خاطر طرح های اسلیمی روی دیوار خوشم اومد از این کارم:دی

.:BehzAd:.

Active Member
رندر هاتون خوبه ولی ایندو تا رندر از سمت راست نویز داره وفضای داخل شب رو نشون میده و فضای بیرون روز رو.این بینده رودچار سر درگمی میکنه و باعث از ببین رفتن اون حس خوبی که بینده از دیدن کار توش ایجاد میشه رو میکنه.

اگه با وی ری رندر میگیرید تنظیمات gi رو بالا ببر و یه کنترلی رو نویز ترشولت داشته باش.در کل میشه گفت روشنایی غیره مستقیم صحنه مشکل داره.

hamed.f

Well-Known Member
با سلام:rose:
انتقاد يا پيشنهاد زياد باعث سردرگمی و حتی دل سردی ميشه،پس من فقط يک پيشنهاد ولی از نوع اساسی رو ميکنم که جای خاليش تو رندرهاتون خيلی احساس ميشه، پست پروداکشن يا همون دستکاريه رندر نهايی با نرمافزارهايی مثل فتوشاپ.
اگه 60 درصد يک رندر خوب مربوط به نرم افزار3dباشه 40 درصد ش هم مربوط به اين مبحث هستش!پس فتوشاپ رو حتماً بايد بلد باشی
مثلاً در رندر اولت از ambient occlusion استفاده کردی که باعث به وجود امدن noise در کنجها و...شده ،اگه بخواهيد اين مشکل رو تو 3d حل کنيد خيلی وقت ميگيره که معمولاً به صرفه نيست،در حالی که در فتوشاپ ميتونيد در عرض چند دقيقه اين مشکل رو حل کنيد(مثلاً با استفاده از ابزار blur)
موفق باشيد:rose:

nightlord

Well-Known Member
کار خوبی شده . خسته نباشیتو رندر سمت راست شدت نور پنجره زیاده . و تو رندر سمت چپ متریال کف به نظر میاد یه مقدار درشت شده و باید ریزتر بشه و خیلی هم از رنگهای گرم استفاده کردی . اگه طیف رنگات رو پخش میکردی بین سردو گرم بهتر بود . متریال سقف هم یه مقدار مشکل داره ولی:
در کل خسته نباشی . کارت خیلی خوبه نقاط قوت زیاد داره . مدلینگ خیلی خوب انجام شده و اگه یه مقدار بیشتر روش کار کنی عالی میشه نتیجه .

amorus

Member
سلام...
از دوستای عزیزی که نظر دادن خیلی ممنونم... کلی بهم انگیزه دادن که تو کارهای بعدی بهتر عمل کنم ...

با نظر شما موافقم نورپردازیم خیلی ضعیفه... یه جورایی خنده دار هستش...

اما متاسفانه من زیاد نمی دونم چی کار کنم که نور پردازیم بهتر شه !!...

در مورد فتوشاپ هم با آقا حامد موافقم ... کار های من بدون فتوشاپ هست... که دلیلش اینه که هم زیاد فتوشاپ بلد نیستم هم اینکه دقیق نمی دونم از کدوم فیلتر ها معمولا استفاده میشه

اما از همتون ممنونم واسه راهنماییی ها و انتقاد هاتون

جدیدترین ارسال ها

بالا