چطور phpnuke رو آپگرد کنم ؟

kiavash

Member
سلام يه php nuker باهوش بگه ببينم ميشه بدون اينكه ورژن قبلي phpnukeپاك كنيم آپديتش كنيم؟؟؟ :(

spsgorgan

Active Member
لطفا موضوع تاپيك خودتو رو مطابق با سوالتون تنظيم فرماييد .

pooyait

Member
spsgorgan گفت:
با سلام

امكانش هست ولي معمولا كسي اينكار رو نميكنه

موفق باشيد

شما هم sps جان زياد گير نده

زود پير ميشي!!!!!!!!!(شوخي كردم)

izone

Active Member
دوست من در اين مورد هيچ باهوشي نياز نيست. تنها چيزي كه نياز است اينكه شما مانند بقيه ما نخست در بخش جستجوي اين فوروم به دنبال پاسخي بگرديد!!!!

گمان كنم يك 10 تا پاسخي پيدا كنيد.

pooyait

Member
izone گفت:
دوست من در اين مورد هيچ باهوشي نياز نيست. تنها چيزي كه نياز است اينكه شما مانند بقيه ما نخست در بخش جستجوي اين فوروم به دنبال پاسخي بگرديد!!!!

گمان كنم يك 10 تا پاسخي پيدا كنيد.
با سلام

دقيقاْ

spsgorgan

Active Member
درسته كسي اينكارو نميكنه . در ضمن من به خدا فقط ميخوام قوانين اينجا درست اجرا بشه . چون خودم با اجازه مدير يه همچين بخشي در دانشگاه هستم و قوانين رو مو به مو انجام ميدم دوست دارم همه جا قانون درست رعايت بشه .

پيروز باشيد

pooyait

Member
spsgorgan گفت:
درسته كسي اينكارو نميكنه . در ضمن من به خدا فقط ميخوام قوانين اينجا درست اجرا بشه . چون خودم با اجازه مدير يه همچين بخشي در دانشگاه هستم و قوانين رو مو به مو انجام ميدم دوست دارم همه جا قانون درست رعايت بشه .

پيروز باشيد
با سلام

موفق باشي

guilanict

Member
اتفاقا تذكر به جايي است چون باعث اشتباه بازديدكنندگان مي شود.

sarallah

Member
spsgorgan گفت:

من هم موافقم :wink:

راستش من روزی دو ، سه تا پست رو که موضوع مناسبی انتخاب نکردند رو ویرایش میکنم ، ولی تذکر نمیدم که خود طرف بفهمه که نباید موضوع بی ربط انتخاب کنه ، اما خیلی وقتها میبینم همون فرد تو همون روز دوباره این کارو تکرار میکنه :( ( منظورم اصلا این دوستمون نیست )

برای آپگرد نوک هم به لینک زیر برید :

http://idna.farsiprojects.com/install.html

جدیدترین ارسال ها

بالا