چطور یه swf با as2 داخل as3 لود کنم

hajired

New Member
سلام
من تازه قدم به as3 گذاشتم و خیلی آماتورم
چطور یه swf با as2 داخل as3 لود کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید:rose:

DaDaDooDoo

کاربر VIP
PHP:
var req:URLRequest = new URLRequest("Your URL");
var SwfLoader:Loader = new Loader();
SwfLoader.ContentLoaderInfo.addEventListener(Event.COMPLETE ,Load_Page);
SwfLoader.load(req);
function Load_Page(evt:Event):void
{
addChild(SwfLoader);
}

بهتره قبل از پرسیدن سرچ کنید .

موفق باشید .

سلام

اگر دلیل ذکر as2 بودن انیمیشن دوم، این است که می‌خواهید با کدها و توابع آن در انیمیشن اول as3 کار کنید، حتما باید از LocalConnection استفاده کنید. در غیر این صورت امکان فراخوانی توابع و کار با کدها موجود نیست.

مثال کار با لوکال کانکشن

سلام میشه بیشتر توضیح بدید.
منم همچین مشکلی داشتم .
مثلا نت یک گالری دارم که با as2 هستش . وقتی تو یک پروژه as2 لود میکنم مشکلی نیست و میاد .
ولی زمانی که نو پروژه as3 لود میکنم قاطی میکنه و نمیاد . اگه میشه با مثال توضبح بدید

سلام

مثال در لینکی که قرار دادم موجود است. این که به این صورت است:

1. یک انیمیشن AS2 بسازید که در برگیرنده کامپوننت مورد نظر باشد و همه چیز در آن به خوبی کار کند.
2. تمام دستورات مورد نیاز برای کنترل کامپوننت را به صورت توابع LocalConnection تعریف کنید تا بعدا بتوان با فراخوانی آنها همه چیز را کنترل کرد.
3. یک انیمشن AS3 بسازید و فایل swf اول را در آن لود کرده و با LocalConnection، توابع آن را فراخوانی و کنترل کنید.

kodex2

کاربر فعال
نمیشه. این که با لود کردن یه فایل swf ورژن as2 توی 3 میشه بدون ارور بیاد بالا خودش یه بنفیته واسه کم نشدن محبوبیت فلش توی

kodex2

کاربر فعال
نمیشه. این که با لود کردن یه فایل swf ورژن as2 توی 3 میشه بدون ارور بیاد بالا خودش یه بنفیته واسه کم نشدن محبوبیت فلش توی switch کردن یوزر ها از 2 به 3. این موضو بجز حالت های خاص تقریبا شدنی نیست جون بعضی از کلاس ها و متد های خود فلش در نهایت conflict می کنن باهم و فلش پلیر قاطی می کنه که تو بهترین شرایط می شه compiler error. ازش استفاده نکنین منطقی تره.

FLV

Member
سلام

اگر دلیل ذکر as2 بودن انیمیشن دوم، این است که می‌خواهید با کدها و توابع آن در انیمیشن اول as3 کار کنید، حتما باید از LocalConnection استفاده کنید. در غیر این صورت امکان فراخوانی توابع و کار با کدها موجود نیست.

مثال کار با لوکال کانکشن
از دوستانی که به این مثال دسترسی دارند، امکانش هست این مثال رو ضمیمه کنند.
با تشکر.

FLV

Member
من با این دستور جواب گرفتم:
[PHPS]var ld:Loader = new Loader()
ld.load(new URLRequest("bkg_01.swf"))
addChild(ld)[/PHPS]

جدیدترین ارسال ها

بالا