چطور می تونم کش سرور رو پاک کنم؟

sabzak

New Member
با سلام به همگی .. شب خوش..من سایتم رو آپلود کردم ...و وقتی خواستم صفحه ایندکس رو آپدیت کنم چند روزه که همون صفحه قبلی رو می بینم ..امیدوارم بتونم از شما کمک بگیرم..قبلا متشکرم

Aftabgardan-cc

Active Member
ـــلام؛

سبزك جان، به سرورت ربطي نداره.

دو دليل مي‌تونه داشته باشه:
يكي اينكه صفحات استاتيك كه با زباني مثل HTML نوشته شدن، معمولا همينطور هستن!
اين صفحات خيلي سريع به كش كامپيوترت منتقل مي‌شن و هر بار كه به اون صفحات بري، همون رو نشونت مي‌دن!
براي Reload كردنشون، كليدهاي Ctrl+F5 رو بزن.
(يعني ربط به كش كامپيوترت داره)

دوم اينكه:
بعضي ISPها مثل يكي از ISPهاي شهر ما (كه خدا عذاب قبرشو زياد كنه!) براي اينكه سرعت اتصالشون (به اصطلاح) زياد بشه، كش سرورشون رو زياد مي‌كنن!
اين خيانت تا حدي ممكنه پيش بره كه حتي سايت‌هاي پويا هم از داخل كش خونده بشن!!
اين فاجعه يعني اينكه مثلا من با اكانتم توي مجيد آنلاين Sign in كردم و حالا هر كس بعد از من بياد توي مجيد آنلاين، مي‌بينه اكانت من بازه، چون قبلا رفته روي كش سرور ISP...
پس اين هم به كش سرور هاستينگ شما مربوط نيست.

در هر دو حال، دو پيشنهاد كلي وجود داره:
1- از زبان‌هاي برنامه نويسي پويا (مثل PHP) استفاده كنيد و در اون توابع فراخوان به كار ببريد كه مجبور صفحه مجبور بشه خودش رو Refresh كنه.
2- در هر وضعيتي، وقتي كليدهاي Ctrl+F5 رو بزنيد، همه كش‌هاي بين سرور سايت و خودتون رو Refresh كرده‌ايد.

موفق باشيد. :wink:

soheilweb

Active Member
شما دکمه های Ctrl+F5 را با هم فشار بده تا کش ای اس پی پاک بشه.

sabzak

New Member
سلام .. ضمن تشکر از پاسخ های شما .. دکمه های Ctrl+F5 هم در این چند روز به من کمک نکردند و همچنان وضعیت اولیه باقیست ..حتی برای 1 روز هم صفحه ایندکس رو پاک کردم و دوباره آپلود کردم ..که بازم فایده نداشت..ممنونم که وقت میگذارید و پاسخ میدید..

Aftabgardan-cc

Active Member
مرحله 1- صفحه جديد رو آپلود كن، آدرس سايتت رو بده به يكي مثل من و امثالهم، ما هم ببينيم، اگر ما هم قبلي رو ديديم، برو به مرحله 2 (!) در غير اينصورت، دليلش مطمئنا همون چيزايي هست كه توي پست اول گفتم.

مرحله 2- با پشتيباني هاستت تماس بگير و موضوع رو در ميون بذار.

جدیدترین ارسال ها

بالا