چطور میشه تر دی مکس را به حالت اولیه برگردانند

madmaster_3d

Well-Known Member
برو منوی customize بعدش load custom ui scheme بعدش مسیر میدی C:\Program Files\Autodesk\3ds Max 2013\en-US\UI
و defaultui رو انتخاب کن و مکس رو ببند دوباره باز کن.

ali_118

کاربر VIP
فایلی با نام 3dsmax.ini هست که با پاک کردنش تمام تنظیمات مکس به حالت پیشفرض بر میگرده
اون رو میتونین توی درایو C سرچ کنین و فایل مربوط به نسخه ی مکس مورد نظرتون رو پاک کنید
این فایل با اجرای مجدد مکس دوباره ایجاد میشه و تمام تغییرات تنظیمات رو در خودش ذخیره میکنه

- خیلی از اشکالات عجیب نرم افزار که در حین کار پدید میان با ریست کردن به این روش حل میشه.
- اگه پیداش نکردین، سیستم عاملتون رو بگین تا آدرس دقیق فایل رو بهتون بدم.

موفق باشید.

mssr

New Member
با سلام یه مشملی برای من به وجود امده این که نمیدانم که کجا تنظیماتی را عوض کردم که این مشکل به وجد امده مشکلم اینه که مثلا وقتی یه مکعب داخل صحنه رسم می کنم من نمی تونم در پارامتر مکعب اندازه عرض و ارتفاع را به صورت اعشاری وارد کنم و فقط عدد صحیح را قبل می کنه مثل ۱۲'۴۵'۷۶'… در ضمن طبق گفته دوستان من مکس را هم ریست کردم ولی درت نشد اگر کسی بتونه مشکلم را حل کنه ممنون می شدم با تشکر

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
پوشه ی 3ds max رو پاک کنید از مسیر زیر:

C:\Users\[User Name]\AppData\Local\Autodesk\3dsMax

HR3D

کاربر فعال
با سلام یه مشملی برای من به وجود امده این که نمیدانم که کجا تنظیماتی را عوض کردم که این مشکل به وجد امده مشکلم اینه که مثلا وقتی یه مکعب داخل صحنه رسم می کنم من نمی تونم در پارامتر مکعب اندازه عرض و ارتفاع را به صورت اعشاری وارد کنم و فقط عدد صحیح را قبل می کنه مثل ۱۲'۴۵'۷۶'… در ضمن طبق گفته دوستان من مکس را هم ریست کردم ولی درت نشد اگر کسی بتونه مشکلم را حل کنه ممنون می شدم با تشکر

شما اول باید برای این مشکلتون به تاپبک جدید درست میکردید.

بله برای من هم این مشکل، وقتی ویندوز 8 نصب کردم پیدا شد که با رفتن به Control Panel -> Region در تب Formats زیر شاخه Formats رو به English (United States)a تغییر بدید .

جدیدترین ارسال ها

بالا