چطوری میتونم این ایفکت رو روس عکس دلخواه اعمال کنم؟:neutral:
D Developer Programmer New Member Jan 22, 2008 #1 چطوری میتونم این ایفکت رو روس عکس دلخواه اعمال کنم؟ پیوست ها 993.jpg 172.7 کیلوبایت · بازدیدها: 15
leili1 Active Member Jan 22, 2008 #2 منظورت خط های موازی روی تصویر خوب اگه اونه یه پترنه که تو بانک پترن هستش اینم لینکش لینک آخرین ویرایش: Jan 22, 2008
D Developer Programmer New Member Jan 23, 2008 #3 عذر میخوام، من یه خوره مبتی هستم... ممکنه بگین این Pattern ها رو چطوری باید استفاده کنم؟ کپی کنم یا Open کنم؟
عذر میخوام، من یه خوره مبتی هستم... ممکنه بگین این Pattern ها رو چطوری باید استفاده کنم؟ کپی کنم یا Open کنم؟
nima_dsnr کاربر VIP Jan 23, 2008 #4 کپی کن تو شاخه مربوطه جایی که فتوشاپت نصبه مثلا اگه فتوشاپ cs داری اینجا برو: C:\Program Files\Adobe\Photoshop CS\Presets\Patterns
کپی کن تو شاخه مربوطه جایی که فتوشاپت نصبه مثلا اگه فتوشاپ cs داری اینجا برو: C:\Program Files\Adobe\Photoshop CS\Presets\Patterns
Soldier Member Jan 23, 2008 #5 اینقدر این نوع پترن تو تاپیک درخواست شده که دیگه وقتی میرم تو کار گرافیک اول یاد خود این میفتم بعدش فتوشاپ :دی
اینقدر این نوع پترن تو تاپیک درخواست شده که دیگه وقتی میرم تو کار گرافیک اول یاد خود این میفتم بعدش فتوشاپ :دی
AhadGD Well-Known Member Jan 24, 2008 #6 منم که دیگه دارم سرگیجه میگیرم ، وای به حال مدیران فروم... بای