چطور میتونم سایز عکسو بدون کم شدن کیفیت کم کنم؟؟

bufalo

New Member
با سلام.
میدونم سوالم سادست.اما یادم رفته.
چطور میتونم سایز عکسو بدون کم شدن کیفیت کم کنم؟؟:rose:

pmy3d

Member
شما میتونین از بخش Image بعد Image size رو انتخاب کنید از اونجا Width و Height رو کم کنید و Resolution رو زیاد کنید

bufalo

New Member
این کارو میکنم اما کیفیت عکس خییلی پایین میاد. ممکنه مشکل از فتو شاپ من باشه؟ CS v.8

mohammadbasri

کاربر فعال
از ترانسفورم استفاده میکنید؟
معمولا هنگامی که سایز یک تصویر رو کم می کنید کیفیت پایین نمیاد، در صورتی که سایز بزرگ بشه کیفیت میاد پایین

bufalo

New Member
نه. میرم تو قسمت image size بعدشم سایز و عوض می کنم. زیادم کوچیک نمیکنم اما بازم کیفیتش پایین می یاد.الان کارم لنگ مونده:sad:
راه دیگه ای وجود نداره؟

nima_dsnr

کاربر VIP
بهترین راهش همینه
ولی اونقدری کیفیت کم نمیشه که با چشم معلوم بشه
مخصوصا اینکه شما میگید زیاد کوچیک نمیکنید.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
اگر براتون امکانش هست عکستون رو اینجا بذارید تا بهتر راهنمایی بشید.

MOSTAFA

کاربر فعال
منظورتون ابعاد تصویر هست یا اندازه ی حجم عکس؟
اگه منظورتون ابعاد عکس هست با زدن کلید های Alt+Ctrl+I میتونید ابعاد تصویر رو با رعایت تناسب کوچیک و بزرگ کنید که مسلما کیفیت کار پایین میاد
اما اگه منظورتون حجم فایل است از منوی File>Save For Web رو بزنید یا کلید های Alt+Ctrl+Shift+S رو بزنید سپس میتونید حجم فایل رو پایین بیارید، البته 100% کمی از کیفیت کار پایین میاد.

michealwiper

Active Member
ببین دوست عزیز همه ما با این مشکلات روبرو بودیم
تقریبن همه دنبال همچین حرکاتی هستیم برای جلوگیری از استفاده بد یک عده

حالا یکی از کارهایی که میتونی انجام بدی همینی هست که دوستان گفتن مخصوصن درمورد web که بیشتر خودمم ازش استفاده کردم
ولی بطور کلی میتونی بری از نرم افزارهای کم کردن حجم تصاویر بدون افت کیفیت استفاده کنی

منم الان واست اسمشو گزاشتم بگرد ببین جدیدترین ورژنشو میتونی پیدا کنی یانه؟

Resize Pictures Plus 3.4.2

سایت سازندشم kamyabonline.com
حالا نمیدونم که جدیدترهم داده یا نه

این یکی هم هست FILEminimizerPictures
سایت سازندشم
4downloads.ir
اینا ها واسه تغییر سایز عکس بدون افت کیفیت هست حالا ببین بدرد کارت میخورن یا نه

آخرین ویرایش:

Graphessional

Active Member
با عرض ادب خدمت michealwiper عزیز؛
فکر نکنم اینا بتونن به گرد فتوشاپ برسن برای این کار. خودتون اینجوری فکر نمی کنید؟
منظور دوستمون از افت کیفیت کمی گنگ به نظرم می رسه. آخه Ctrl+Alt+I که توی کیفیت تغییری ایجاد نمی کنه مگه اینکه توی آپشنش تنظیمات تغییر کیفیت هم اعمال بشه. من فکر می کنم ایراد از تنظیمات رزلوشن مانیتور ایشون باشه. یعنی در واقع افت کیفیت رخ نمی ده ولی ایشون چون مانیتورشون تنظیم نیست، تصویر رو نصبت به سایز قبلی تار تر می بینن. نظر شما چیه؟
bufalo جان وقتی تصویر رو کوچیک کردی روی آیکون Zoom Tool دابل کلیک کن ببین واقعاً اونجوریه که می بینی؟

michealwiper

Active Member
سلام

عرض کنم خدمتت که ماتا منظور ایشون رو نفهمیم که نمیتونیم توضیح مفید بدیم
من فکرمیکنم که ایشون مسلن میخاد یه عکس بزرگ با کیفیت رو به همون سایز نگهداره ولی کیفیتش روبیاره درسطحی که مسلن فقط واسه دسکتاپ خوب باشه نه واسه چاپ؟درست نمیگم آقا؟
حالا تو این مورد هم باید رزولوشن رو بیاره پایین هم باید موقع سیوش کیفیت رو مسلن medium آخرین درجش بزاره

حالا من اونجا یسری نرم افزارهای مخصوص تنظیم کیفیت گزاشتم که اگه دوستان ببینن میتونن استفاده کنن البته بعد دانلودش
ولی درمورد حرف شما باید بگم که بابا اخه دیگه بهر حال اونایی که اینجا میان سوال مطرح میکنن فکنم یکم که دیگه از فتوشاپ سرشون بشه دیگه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب طرف فرق افت کیفیت رو با تنظیم نبودن مانیتورش تشخیص میده دیگه نمیده؟؟؟؟؟؟
بهر حال من نظرم درمورد کم کردن کیفیت عکس یا هر تصویر دیگه اینه که برید و از کم کردن رزولوشن تصویر وهمچنین کوچک کردن سایز خود عکس استفاده کنید
بنظرم این بهترین راه برای جواب دادنه

البته یه چیزی هم بگم که مسلن من یه عکسی رو با dpi 72 درست کردم و چون میخاستم که واسه چاپ بره بعدش یادم افتاد که dpi شو پایین داده بودم بعد رفتم زیاد کردم و آمادش کردم ولی نمیدونم که چرا این مورد درست کار کرد
اصلن باعث تعجب خودم بود؟؟؟

دراین مورد اگه کسی چیزی میدونه بگه که ماهم یاد بیگیریم

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا