چطور ميشه يك فايل از نوع word را به نوع psd يا gif تغيير داد

toranj_1455

Member
ميتوني اول pdf كني بعد اونو تو فوتوشاپ باز كني و بعد به صورت psd سيو كني

عليرضا

اصلا احتياجي به pdf كردن نيست
توي ورد با ابزار text box يه باكس بكش:
1.jpg

متنتو توش بنويس بعد روي دور (لبه) باكس كليك كن تا فعال شه

بعد برو به edit>copy و بعد فتوشاپ رو باز كن .توي فتوشاپ برو به file>new بدون اينكه اندازه ها رو تغيير بدي ok كن .بعد برو به edit>paste و بعد با هر پسوندي كه دوست داشتي ذخيره ش كن
2.jpg

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
عالي بود!
نكته خيلي جالبي بود.
اما براي فارسي هم جواب ميده؟
من كه هنوز امتحان نكردم.

toranj_1455

Member
سلام

شما بايد Adobe Acrobat 6.0 pro را نصب كنيد بعد از نصب كامل اين برنامه يك پرينتر مجازي با نام adobe PDF ايجاد ميشود. حالا بايد از فايلت با اين پرينتر مجازي پرينت بگيري. اين فايل ورد با پسوند PDF ذخيره ميشه . بعد توي فوتوشاپ اين فايل را باز كنيد و تمام. راستي اين برنامه اي كه معرفي كردم برنامه ي بسيار خوبيه براي كار با فايل هاي pdf . اگر نداريد حتما تهيه كنيد.

روشي كه سارا خانم گفتن يه روشه كه براي كارهاي سريع و نوشته هاي كم خوبه و شبيه به عكس گرفتن از صفحه (print screen) ميمونه. در ضمن دور نوشته ها هم با رنگ سفيد مياد. روشي كه من گفتم براي متن هاي زياد و استفاده در موارد مختلف كاربرد داره و دور نوشته سفيد نميشه ولي هر دو روش متن را به صورت تصوير منتقل ميكنند نه text . جفت روشها را امتحان كنيد و نتيجه را با هم مقايسه كنيد. :wink:

موفق باشيد
عليرضا

Mandana

Active Member
منهم نديدم.اگه ميشه يكم درباره قسمت پرينتر مجازي اش توضيح بده.از كجا بايد پرينترشو فعال كرد.والا من كامل نصب كردم ولي اون قسمت كه شما گفتي برام باز نشد.لطفا به منم كمك كنيد

toranj_1455

Member
بايد Acrobat شما با اين اسم باشه: Adobe Acrobat 6.0 Pofessional

اينم عكسش:
adobe.gif

اينم از پرينتر:

adobe2.gif

بعدش save

بعد پنجره ي زير مياد:

adobe3.gif

adobe4.gif

اين قسمت نرم Adobe Acrobat 6.0 Pofessional در يك
packet جداگانه Adobe به نام Destler (اگه ديكتشو اشتباه ننوشته باشم) نيز وجود داره كه از اون نيز ميتونييد استفاده كنيد
در مورد printer هم ميتونيد خودتون يه printer كه post script داره كه تو ويندوز xp فكر كنم دو سه تاش تو ليست هست رو نصب كنيد
يادتون باشه كه در زمان print بايد تيك print to file رو فعال كنيد تا تو يه فايل پرينت بگيره بعد اون با DIstler باز كنيد
موفق باشيد

جدیدترین ارسال ها

بالا