چطور ميتوان از download صفحات اينترنتي جلوگيري كرد؟

Amini

New Member
سلام و خسته نباشيد به همه دوستان
سوال من اينست كه چطور ميتوانم همه يا قسمتي (بعضي صفحات ) از وب سايت و مخصوصا ديتا بيسم را بر روي سرور ميزبان قفل كنم بطوريكه فقط قابل ديدن باشد و نتوان انرا دانلود ويا حتي save نمود.
با تشكر از همه دوستان

oxygenws

Active Member
دیتا بیس که کلا توسط کاربران دیده نمی شه.
اما صفحاتی که یه نفر روی سیستم خودش می بینه رو نمی تونید محدود کنید و --حتما-- قابل ذخیرا کردن هستند.

Amini

New Member
oxygenws گفت:
دیتا بیس که کلا توسط کاربران دیده نمی شه.
اما صفحاتی که یه نفر روی سیستم خودش می بینه رو نمی تونید محدود کنید و --حتما-- قابل ذخیرا کردن هستند.
ممنون از بذل توجه شما ولي شايد اگر كمي بيشتر مسئله رو باز كنم منظورم و خواستم واضح تر بشه .
برنامه هاي زيادي هستند كه ميشه يه سايت رو بطور كامل به توسط آنها دانلود نمود ولي حتي اينگونه برنامه هم همه صفحات رو نميتوانند دانلود كنند و پيغامي ميدهند كه بدين معني است كه اين صفحات را اجازه دسترسي نداريد. حتي در مورد ديتابيسها هم به همين صورت ميباشد. اما وقتي من در مورد سايت خودم اين كار را كردم هم صفحات حتي ديتا بيسم را نيز ميشود دانلود كرد .
از طرفي ديگر من خودم زياد برخورد كرده ام كه صفحه از يك سايت را كه در مرورگر ميبينم وقتي كه ميخواهم آنرا save ويا save as كنم بعد از مدتي كه مرورگر تلاش ميكند براي اين كار پيغامي ميايد مبني بر اينكه يا اجازه save اين صفحه را نداريد ويا اينكه به اين صفحه access نداريد .(حتي اگر دقت كرده باشيد به هنگام ديدن بعضي از صفحات آيكون edit در toolbar خاموش شده و اجازه باز كردن صفحه فوق را در اديتور نميدهد. :?: )
حال ميخواهم بدانم كه ايا اين را بايد از طريق برنامه نويسي و نرم افزاري ايجاد نمود كه دراينصورت چطور با ASP و PHP ميتوان اينكار را انجام داد ؟ ويا اينكه بايد از ميزبانم و يا admin سايتم بخواهم تنظيمات خواصي كه اين منظور را فراهم نمايد انجام دهد .
اين مسئله مدتي است كه حسابي كلافه ام كرده و هنوز به جوابي نرسيده ام خوشحال ميشوم اگر هر كدام از دوستان كه مطلبي در اين زمينه ميداند به هر شكل كه ميشود مراراهنمايي نمايد. قبلا از همه دوستان سپاسگزار و ممنونم و براي همگي آرزوي توفيق روزافزون دارم.

oxygenws

Active Member
Amini گفت:
از طرفي ديگر من خودم زياد برخورد كرده ام كه صفحه از يك سايت را كه در مرورگر ميبينم وقتي كه ميخواهم آنرا save ويا save as كنم بعد از مدتي كه مرورگر تلاش ميكند براي اين كار پيغامي ميايد مبني بر اينكه يا اجازه save اين صفحه را نداريد ويا اينكه به اين صفحه access نداريد .(حتي اگر دقت كرده باشيد به هنگام ديدن بعضي از صفحات آيكون edit در toolbar خاموش شده و اجازه باز كردن صفحه فوق را در اديتور نميدهد. :?: )

من مطمئنم شما با هیچ مرورگری غیر از اینترنت اکسپلورر [مزخرف] کار نکردید :) لطفا با موزیلا یا فایرفاکس هم تست کنید :)

این کار از طریق کلاینت انجام میشه. بهتره این سوال رو در انجمن client-side بپرسید.

راستی، این بخش صحبتتون هم کمی نا مفهومه. و مطمئن باشید، اگر صفحه ای رو یک مرورگر بتونه باز کنه، دانلودر ها هم (نه همشون، ولی خیلی هاشون) می تونند باز کنند.
برنامه هاي زيادي هستند كه ميشه يه سايت رو بطور كامل به توسط آنها دانلود نمود ولي حتي اينگونه برنامه هم همه صفحات رو نميتوانند دانلود كنند و پيغامي ميدهند كه بدين معني است كه اين صفحات را اجازه دسترسي نداريد. حتي در مورد ديتابيسها هم به همين صورت ميباشد.

موفق باشید، امید

Amini

New Member
ببينيد مدير عزيز من اين سوالو توي انجمن client -side هم مطرح كردم البته هنوز جواب درستي نگرفتم ولي بازم براي اينكه سوالم و خواستم واضحتر بشه توضيحي رو كه اونج دادم اينجا هم ميذارم شايد كسي بتونه به من تنها كه نه به خيليها كه همين سوالو دارن جواب بده. توي اون انجمن خيلي ها همين سوال منو كردن حالا با كلمات و جملات متفاوت كه البته منظور همه ما تقريبا يه چيز بوده . يكي از همين دوستان يه سايت رو هم مثال زده بود كه منو در پيداكردن جواب مصرتر كرد تازه كلي هم سوال تازه برام بوجود آورد. اون سايت هست www.realiran.com كه در موقع دانلود اون فقط يك صفحه مياد اونم بصورت دي كد شده يعني نميگه نميتونين دانلود كنيد يا اجازه نداريد بلكه محترمانه كاري كرده كه عملا دانلود سايتش و حتي save صفحات اون و حتي ديدن source صفحات اون امكان پذير نيست يه چيز جالب ديگه اينكه توي آدرس بار هم فقط آدرس اول سايت مياد و وقتي در لينكهاي صفحه هاي اون حركت ميكني ادرس اونها در بالاي صفحه نمياد و نميشه فهميد كه اين سايت با چه چيزي نوشته و اماده شده است . كسي ميدونه چطور و از چه راهي اين كارو كرده؟

saman_sweden

Active Member
Amini گفت:
سلام و خسته نباشيد به همه دوستان
سوال من اينست كه چطور ميتوانم همه يا قسمتي (بعضي صفحات ) از وب سايت و مخصوصا ديتا بيسم را بر روي سرور ميزبان قفل كنم بطوريكه فقط قابل ديدن باشد و نتوان انرا دانلود ويا حتي save نمود.
با تشكر از همه دوستان

همانطور كه دوستمون هم اشاره كردن ديتا بيس امكان نداره توسط كاربر معمولي ديده بشه يا دانلود بشه ميشه با برنامه هاي هك اينكار را كرد ولي موضوع و صحبت اون نيست
در مورد اينكه سايت را كاربري سيو كند با برنامه اي دانلود بشه يا نه
اين باز بقول دوستمون مزخرفهاي مايكرو سافت است در ساير مرورگرها اينطوري نيست
در ضمن براي ايكسپبورر شما مي تونيد از جاوا اسكريپت استفاده كنيد كه صفحه دانلود ميشه ولي در آخر ميگه سيو نشد
و همچنين براي بستن كليد سمت راست ماوس كد نوشت
ولي در مرورگرهاي ديگر بيفايده است

ميتونيد براي سايت خود از كدهاي encrypt شده استفاده كرد بازم اين مسله صد درصد نيست
اگر موضوغ مهم باشه مي شه وقت كذاشت و اون encrypt را باز كرد و سورس اصلي را ديد

اگر اين مسله اينقدر براي شما مهم است چرا سايت خود را در يك زبان پيشرفته نمي نويسيد ربانهايي مانند php و aspnet وcgi و..... كه بهتر از html است اونا اطلاعات شما را بيرون نميده
البته براي كاربر عادي

راستي تو اين سايتت چي هست كه اينقدر به فكر مسله امنيتي افتادي شركت فضايي ناسا به اون عظمتش اين همه به امنيت سايتش فكر نمي كنه كه شما فكر مي كنيد

oxygenws

Active Member
آره، سامان راست می گه....
یه برنامه هست که خود مایکروسافت ساخته که کد HTML و JavaScript و کلا هر چیزی که میاد طرف کلاینت رو انکود می کنه. جالبه که فقط خود اینترنت اکسپلورر هم می تونه بازش کنه!!! (یکی از دلایل مسخرگیه مایکروسافت همین جور کاراشه) در ضمن، اون کد ها به راحتی decode می شه، یعنی برنامهء decode اش هم تو اینترنت هست. یه زمانی لینک هر جفتش رو داشتم ولی الان یادم نیست. بد نیست تو خود سایت مایکروسافت دنبال انکود کردن html بگردی.

باز هم می گم..... اطلاعاتی که میاد سمت کلاینت، 100% قابل ذخیره کردن می باشد.

دوباره هم می گم!!!! که این بحث به client-side مربوط می شه. لطفا اینجا ادامه ندید. ممنون.

موفق باشید، امید

Amini

New Member
ممنون از هردو شما بخاطر پاسخهاتون
ببينيد دوستان چند مطلبو سريع توضيح ميدم بعد ديگه مصدع اوقات شريفتون نميشم وزحمتو كم ميكنم .
من كي گفتم الان سايتي دارم كه اطلاعاتش امنيتيه و من بخاطر اون دنبال اين مطلب ميگردم .راستش من هنوز سايتمو شروع نكردم و فقط فعلا يك domain ثبت كردم منتها چون با اون مواردي كه قبلا خدمتتون عرض كردم زياد برخورد كرده بودم خواستم ببينم كه از چه طريق اين كار را كرده اند . اينكه آيا همون سايتي كه در بالا مثال زدم از روش انكود استفاده كرده ويا چون با يك زبان برنامه نويسي اون رو نوشته سايتش اون امكانات امنيتي رو داره نميدونم ديديد يا نه ولي اون سايت چيزي هم كه نداره كه بخواد سكرتش كنه منتها خواسته و اين كارو كرده منظورم اينكه سوال من ربطي به امنيتي بودن اطلاعات نداره و فقط يك كنجكاوي است حالا اگه سوالم بيخوده و بي اهميت ببخشيد كه وقتتونو گرفتم . باز هم از بذل توجه شما سپاسگزارم

oxygenws

Active Member
خواهش می کنم.
توضیحات من درست بود. توصیه می کنم یک بار دیگه بخونید. وقتی می گم امکان مخفی کردن کدهایی که میاد سمت میزبان نیست، مطمئن باشید نیست. ممنون.

موفق باشید، امید

جدیدترین ارسال ها

بالا