چطور روی خط pen یک چیز رو به تعداد کپی کنم؟

ahura3d

Active Member
سلام من میخوام با ابزار pen یک مسیر رو مشخص کنم ولی یک تکه عکس کوچیک رو به تعداد مثلاً 100 تا روی اون مسیر کُپی بشه
اگر بخوام دستی این کار رو بکنم هم زمان میبره و هم دقیق نمیشه لطفا کمک کنید

nilofar.n

Member
فکر نمیکنم در فتوشاپ بشه تعداد رو مشخص کرد ! چون شما برای اینکار باید یک براش بسازی با فاصله بین هر " نمونه " براش .
اما فکر نمیکنم که چیزی مشابه ابزارهای spacing tool نرم افزارهای سه بعدی ( که همین کاری رو که شما میخواید انجام میده ) در فتوشاپ باشه .
شاید نرم افزارهای برداری داشته باشن این امکان رو .
در بخش نرم افزارهای برداری هم سئوالتون رو بپرسید

atarodiamir

Active Member
سلام.
شما باید برای این کار تنظیمات براشتون رو انجام بدین و فاصله اون رو و... تنظیم کنین.
گزینه ای به نام تعداد نداره که بگین مثلا 100 تا کپی بگیره.

ahura3d

Active Member
حالا کپی هم نگیره مشکلی نیست ولی میشه یک عکس یا همون لایه رو روی خطی که با pen ترسیم میکنم در مرکزش (اون جایی که بهش دستور میدم مثلا ابتدای خط یا انتها) قرار بگیره؟

atarodiamir

Active Member
حالا کپی هم نگیره مشکلی نیست ولی میشه یک عکس یا همون لایه رو روی خطی که با pen ترسیم میکنم در مرکزش (اون جایی که بهش دستور میدم مثلا ابتدای خط یا انتها) قرار بگیره؟

ببخشین متوجه نشدم.
اگه میشه با تصویر یا یه خورده بیشتر توضیح بدین.

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
با pen tool یک اسپلاین بسازید ، بعد باید یک براش بسازیداز عکس یا هرچی و Spacing رو مشخص کنید .
بعد روی اسپلاین کلیک راست میکنید و stroke path رو میزنید .
بعد میزارید روی Brush و تیک هم بر میدارید .
موفق باشید .

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
روی خط پث فقط روشی که LinkinForEver گفت جواب میده
فقط یک نکته
توی تنظیمات براش
قسمت shape dynamic رو تیک بزنید و قسمت angle jitter بخش control را روی direction قرار بدید که چرخش به صورت صحیح صورت بگیره

توی این روش تصویرتون به صورت سیاه سفید میشه

ahura3d

Active Member
روی خط پث فقط روشی که LinkinForEver گفت جواب میده
فقط یک نکته
توی تنظیمات براش
قسمت shape dynamic رو تیک بزنید و قسمت angle jitter بخش control را روی direction قرار بدید که چرخش به صورت صحیح صورت بگیره

توی این روش تصویرتون به صورت سیاه سفید میشه
خب من حتما نمیخوام از این مسیر برم که حتما با pen باشه. اگر شما روش بهتری دارید که یک مسیر رو مشخص کرد و روی اون یکسری چیزا رو به تعداد کپی کرد بهم بگید ممنون میشم حتی اگر با نرم افزار دیگه ای بجز ps باشه

جدیدترین ارسال ها

بالا