چطوری پهنای باند مصرفی رو بفهمم ؟

parsiteam

Member
سلام . یک راست میرم سر اصل مطلب : فرض کنید یک سایت دانلود داریم . بعد کاربران عضو می تونن دانلود با لینک مستقیم بکنند . میخواستم بدونم چطوری بفهمم هر کاربر در ماه چند گیگ دانلود کرده از سرور ؟ دقیقا مثل همین سایتای فضای رایگان مثل پرشین گیگ .

ممنون میشم راهنمایی کنید .

love4php

Active Member
این گونه سرور ها با نرم افزار این کار را انجام می دهند و با php این کار را انجام نمی دهند ... مثلا خود IIS تنظیماتی داره که این کار را انجام میده یعنی بعد از 5 مگ دیگه پهنای باندش را می بنده

parsiteam

Member
این گونه سرور ها با نرم افزار این کار را انجام می دهند و با php این کار را انجام نمی دهند ... مثلا خود IIS تنظیماتی داره که این کار را انجام میده یعنی بعد از 5 مگ دیگه پهنای باندش را می بنده
حرف شما درست عزیزم ولی حتما با برنامه نویسی هم میشه . چون من قبلا یک اسکریپت تحت عنوان persiangig clone دیده بودم که این امکان رو داشت و خودش این پهنای باند مصرفی رو توسط php محاسبه میکرد . میخواستم کلا روشش رو بدونم .

love4php

Active Member
من یه سرچی کردم و برنامه ای که شما گفتینا لینکاشا دیدم ولی هیچ کدوم ولید نبود ... این تنها برنامه ای بود که در این رابطه پیدا کردم . گفتم شاید با این کارت حل بشه

جدیدترین ارسال ها

بالا