چطوری میشه داخل php فارسی نوشت؟ من هر کاری میکنم هنگام نمایش فارسی نشون نمیده
nimafire find / -name Support > u May 14, 2006 #1 چطوری میشه داخل php فارسی نوشت؟ من هر کاری میکنم هنگام نمایش فارسی نشون نمیده آخرین ویرایش: May 14, 2006
Salman_MP Member May 15, 2006 #3 مطمئن شو که encoding ت موقع نمایش utf-8 هست یعنی بالای صفحه تو قسمت <head>: کد: <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
مطمئن شو که encoding ت موقع نمایش utf-8 هست یعنی بالای صفحه تو قسمت <head>: کد: <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
Salman_MP Member May 15, 2006 #5 spsgorgan گفت: سلمان لازم نيست حتما utf-8 باشه ؟ کلیک کنید تا باز شود... سلام شب زنده دار. اگه جمله سوالیه (که بعید میدونم) باید بگم نه. الزامی نیست فقط encodinge موقع نوشتن و encoding موقع خوندن باید مثل هم باشن. درسته ؟
spsgorgan گفت: سلمان لازم نيست حتما utf-8 باشه ؟ کلیک کنید تا باز شود... سلام شب زنده دار. اگه جمله سوالیه (که بعید میدونم) باید بگم نه. الزامی نیست فقط encodinge موقع نوشتن و encoding موقع خوندن باید مثل هم باشن. درسته ؟
nimafire find / -name Support > u May 15, 2006 #7 من هروقت داخل کدهای php دست میبرم که فارسی بکنمشون بعد از نمایش فارسی نشون نمیده. مثلا نوشته all right reserved مثلا من به جای این مینویسم تمام حقوق محفوظ است. ولی بعد از uplode فارسی نیست.
من هروقت داخل کدهای php دست میبرم که فارسی بکنمشون بعد از نمایش فارسی نشون نمیده. مثلا نوشته all right reserved مثلا من به جای این مینویسم تمام حقوق محفوظ است. ولی بعد از uplode فارسی نیست.
I.NoBody Active Member May 15, 2006 #8 لا اقل بگو چي نشون مي ده. به احتمال زیاد، مشکل از encoding هست حالا يا موقع save کردن، يا موقع نمایش و یا هر دو
لا اقل بگو چي نشون مي ده. به احتمال زیاد، مشکل از encoding هست حالا يا موقع save کردن، يا موقع نمایش و یا هر دو
spsgorgan Active Member May 15, 2006 #9 به احتمال زیاد، مشکل از encoding هست حالا يا موقع save کردن، يا موقع نمایش و یا هر دو کلیک کنید تا باز شود... منم احتمال زياد به همين موضوع ميدم
به احتمال زیاد، مشکل از encoding هست حالا يا موقع save کردن، يا موقع نمایش و یا هر دو کلیک کنید تا باز شود... منم احتمال زياد به همين موضوع ميدم