چطوری میشه اطمینان کرد ؟ آیا شرکت ها ثبت دادند ؟

DarkAngel

Member
اصلا به سابقه نیست . فکر کنم همه قضیه ی DeltaHacking.Com را بدونند . که چه بلای سر دامینش آوردند همین شرکت های معروف که دارید عرض می کنید و آخر سر هم شایعه کردند که هکش کردیم

J4vad

Member
خوب دوست عزيز منظورتون همون PersianWeb هستش ديگه ؟!

كه سابقه ي چندان خوبي هم نداره !!

مجوز رسمي نداره ؟!

هاستينگ ارزون هم داره !!!

و تمام چيزهايي كه گفتيم مهمه و شما نقض كرديد

خيلي جالب هستش دوستان مي تونن از همين جا پند بگيرن

يا حق .

DarkAngel

Member
قیمت هاشون که دقیقا مثل خودتون هست . در ضمن من چند وقتی پیش که با هاستینگشان کار کردم واقعا راضی بودم در مورد هاستینگش هر چی بگید دروغ هست . در مورد دامین هم اطلاعی ندارم . در ضمن قیمت های دامینش رو ببین عزیز بعدا بکو ارزان . هیچ ارزانی ملاک بر بد بودن کیفیت نمی شود بلکه بستگی به منطق مدیریت سرور دارد . یکی از هاستینگ ها را هم می شناسم که در همین جا هم فعالیت دارند و دامین یک بازیگر را پیچوندن . پس مطمئن باش به اعتبار و قیمت نیست بلکه باید بروید از مشتری هاشون سوال کنید همان جود که آقا میلاد گفتن

سلام

شرکت ثبت شده ، در صورتیکه قرار داد ببنده یا فاکتور رسمی بده ، مزیتش اینه که میتونید ازش شکایت کنید و اطلاعات رو به باد بده ضرر تولید اطلاعات هم به احتمالی ازش بگیرید . ببین من چقدر شجاعم :D گروه وبهاستینگ ما بعنوان شرکت ثبت نشده ... ! ولی خیلی معتبره بخدا :p ما هم تلاش می کنیم تا ثبت کنیم ...

از قابلیتهای مهم دامین Lock کردنشه ... که اگر یک ریسلر دامین رو به حالت Registrar Transfer Lock در بیاره ... که براحتی می تونه اینکارو بکنه ، مشتری دست آخر هیچ کاری نمی تونه بکنه ... این خاصیت برای مواقعیه که مشتری تسویه حساب نکرده و اگر ریسلر زنده باشه و قابل دسترس ... مشتری با یک کنترل پنل کوچولو نمی تونه هیچکاری بکنه. مگر اینکه ریسلر نباشه و به ایمیلاش جواب نده ...

چطور می گید سابقه مهم نیست ... ؟ بنظر من سابقه یکی از مهمترین مؤلفه های بررسی هاستینگه ... اصولا در پایگاههای خارجی هاستینگ هم ، سابقه و تجربه یکی از اولین عوامل تصمیم گیریه و اینکه اصلا دامنه طرف کی رجیستر شده که با این سرعت پیش میره ... :)

J4vad

Member
سلمان 313 موافقم

DarkAngel زياد پيچيده نمي كنم . دوست عزيز دوستان گفتن ما هم گفتيم كاريران هم تصميم مي گيرند . يا حق .

ady_constantine

Active Member
دوستان از کجا بفهمیم که ÷ولمون سوخت نمی شه ؟ و آیا شرکت شماره ثبت داره ؟ که دومین رو پس فردا از دست ندیم :twisted: :neutral: :neutral:

دوست عزیز !
من مقاله ای در این رابطه برای ثبت دومین نوشتم که بد نیست آنرا مطالعه کنید :
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=53604

چند نکته :

1- ثبت یک دومین از 5000 تومان شروع می شود و تا 12000 تومان می فروشند .
این تفاوت قیمت که برای استفاده یکسال هم می باشد بنظر من اصلا ارزشمند نیست . بنابراین ملاک قیمت در انتخاب دومین های com/org/net و دیگر دومین های بین المللی را بطور کامل بندازید دور ! یعنی قیمت اصلا ملاک نیست . ( چه گران باشه و چه ارزان !!! هیچ ملاکی برای انتخاب وجود ندارد )
اما در مورد هاست ، مسلما قیمت می تونه یکی از فاکتورهای خرید باشه .

2- ترجیحا از سایتی که سابقه داره ، خریداری نمایید . یکی از راحتترین راهها می تونه whois باشه که تاریخ ایجاد دومین را نگاه کنید . مثلا سایتی که یکماهه ثبت شده و شروع به ثبت دومین می کنه هیچ تضمینی نیست که یکماه دیگه سایتش بسته بشه و فعالیت خود را با یک دومین جدید شروع کنه :razz:

3- ترجیحا از سایتی خریداری نمایید که دارای ترافیک بسیار بالایی است و دومین خودش بسیار ارزشمند است که مسلما ارزش دومین شما شاید تا مدتها به پای آن نرسه و بخاطر دومین شما اعتبار خودش را خراب نکنه . مثلا مجیدآنلاین را نگاه کنید که اگر فروش دومین داشته باشد ، فکر می کنید می تواند بخاطر یک دومین قید این همه بازدیدکننده و دومین با ارزشش را بزنه ؟

امیدوارم صحبتهایم کمک خوبی به شما کرده باشد . :wink:

خوب دوست عزيز منظورتون همون PersianWeb هستش ديگه ؟!

كه سابقه ي چندان خوبي هم نداره !!

مجوز رسمي نداره ؟!

هاستينگ ارزون هم داره !!!

و تمام چيزهايي كه گفتيم مهمه و شما نقض كرديد

خيلي جالب هستش دوستان مي تونن از همين جا پند بگيرن

يا حق .
ولی راستش منم ازش هاست دارم
اتفاقا خیلی هم خوبه
هم پشتیبانی هم
فورا کنترل پنل دامنه ی منو تحویل دادند و حتی قصد ترانسفر رو هم داشتم
مشکلی نبوده

جدیدترین ارسال ها