عزیزم بهترین راه اینجور مواقع فقط و فقط اعتباره!دوستان از کجا بفهمیم که ÷ولمون سوخت نمی شه ؟ و آیا شرکت شماره ثبت داره ؟ که دومین رو پس فردا از دست ندیم :twisted:
من هر چی می خوام اینجا پست نزنم نمیشه!
جناب دارک انجل و دیگر دوستانی که عقیده دارن واگزاری کنترل پنل ثابت می کنه که کلاهبرداری صورت نمی گیره
شما چرا فکر می کنید کاربر ایرانی اینقدر کوتاه فکر می تونه باشه که...
شما فقط کنترل پنل دومین رو میدی اما دومین هنوز تو کنترل پنل ریسلری شرکت ثبت کنندست!
مثل خود هاست!
پس باید این نتیجه گیری رو کرد که هر شرکتی واسه هاست سی پنل میده کلاهبرداری نمی کنه چون پنل داره میده
مهم اینه که حتی اگه کنترل پنل دومین هم داده بشه باز هم شرکت ثبت کننده مدیریت کامل به دومین داره مگه اینکه شخص دومینش رو منتقل کنه!
پس این ادعا به طور کامل تکذیب میشه..سعی کنید عوام فریبی نکنید!
ادعای شما فقط برای دومین های ir. می تونه صحت داشته باشه !
موفق باشید
بامزه ...چرا اینقدر زود به خودت گرفتیبا سلام خدمت شما دوست عزیز . منظورتون این هست که ما داریم عوام فریبی یا کلاه برداری می کنیم ؟ جالب است. دوستان عزیز مثل اینکه مدعی قانون بلند شد و مردی از دل آسمون آمد و می گویند ما کلاه بردار هستیم . ممنون از اضحار نظرتون . واقعا به این نکته می رسم که شخصیت هر کسی دسته خودش هست من برای شما احترام زیادی قائل بودم اما خودت این حرمت رو شکوندی . من واقعا الان می ترسم که تعداد مشتریانمون کم بشوند واقعا انقلاب جدیدی را در بخش هاستینگ ایران راه انداختی .
بابت انحراف تاپیکدوستان از کجا بفهمیم که ÷ولمون سوخت نمی شه ؟ و آیا شرکت شماره ثبت داره ؟ که دومین رو پس فردا از دست ندیم :twisted:
سلام
در مورد دومین ، بعضی از دوستان ادعا می کنن که وقتی ما کنترل پنل می دیم دیگه تمومه که اصلا اینجوری نیست برای اینکه مطمئن شد باید به سابقه شرکت ها در بلند مدت نگاه کرد متاسفانه در طی این یکی دو سال سایت های هاستینگ زیادی اومدن که بسیاری از هموطنان هم بخاطر فقط 200 یا 300 تومن ارزونتر سر ملت رو شیره مالیدن و دومین ها رو بالا کشیدن و رفتن !!! در ایران هم هیچ قانونی برای دنیای مجازی اینترنت وجود نداره مخصوصا بخش هاست و دومین که وضعیتش خیلی وخیمه . و چون نیاز به سرمایه زیادی نداره هر کی یه خورده پول جمع کرده اومده یه رسیلری گرفته و شده فروشنده !!! در مورد هاست و دومین هم مهمترین عامل کیفیت هست نه قیمت کم که البته بیشتر کاربرا متاسفانه دنبال قیمت هستن تا کیفیت
سلام
در مورد دومین ، بعضی از دوستان ادعا می کنن که وقتی ما کنترل پنل می دیم دیگه تمومه که اصلا اینجوری نیست برای اینکه مطمئن شد باید به سابقه شرکت ها در بلند مدت نگاه کرد متاسفانه در طی این یکی دو سال سایت های هاستینگ زیادی اومدن که بسیاری از هموطنان هم بخاطر فقط 200 یا 300 تومن ارزونتر سر ملت رو شیره مالیدن و دومین ها رو بالا کشیدن و رفتن !!! در ایران هم هیچ قانونی برای دنیای مجازی اینترنت وجود نداره مخصوصا بخش هاست و دومین که وضعیتش خیلی وخیمه . و چون نیاز به سرمایه زیادی نداره هر کی یه خورده پول جمع کرده اومده یه رسیلری گرفته و شده فروشنده !!! در مورد هاست و دومین هم مهمترین عامل کیفیت هست نه قیمت کم که البته بیشتر کاربرا متاسفانه دنبال قیمت هستن تا کیفیت