چطوری میشه اطمینان کرد ؟ آیا شرکت ها ثبت دادند ؟

LordHack

New Member
دوستان از کجا بفهمیم که ÷ولمون سوخت نمی شه ؟ و آیا شرکت شماره ثبت داره ؟ که دومین رو پس فردا از دست ندیم :twisted: :neutral: :neutral:

J4vad

Member
دوست عزيز بله شركتهايي هم هستند كه مجوز رسمي داشته باشند مي تونيد به مديريت اين سايت مراجعه كنيد Www.Persianhosting.ir آقاي sinahost اونقدر هم كه فكر مي كنيد خر تو خر نيست !!! يا حق .

DarkAngel

Member
خیلی از هاستینگ ها هستند که همراه دامین سی پنل دامین را هم می دهند از جمله شرکت خودما که به تمامی مشتریانمون سی پنل را هم دادیم که این خود موجب رضایت مشترینمان می شود

J4vad

Member
بله اين طوري مشتريان مي توانند هر زمان دامنه خود را با هر DNS اي كه ميخواهند Set كنند و دامنه در دست خودشان است .

میلاد

Member
شما باید با مشتری های اون جایی که میخوای ازش بگیری صحبت کنی و نظرشون را بپرسی!

J4vad

Member
بله همينطور است سعي كنيد دامنه هايي كه از اونجا ثبت شده را Whoise گرفته تا كمي به روش كار انها اشنا شويد

آخرین ویرایش:
من هر چی می خوام اینجا پست نزنم نمیشه!
جناب دارک انجل و دیگر دوستانی که عقیده دارن واگزاری کنترل پنل ثابت می کنه که کلاهبرداری صورت نمی گیره
شما چرا فکر می کنید کاربر ایرانی اینقدر کوتاه فکر می تونه باشه که...
شما فقط کنترل پنل دومین رو میدی اما دومین هنوز تو کنترل پنل ریسلری شرکت ثبت کنندست!
مثل خود هاست!
پس باید این نتیجه گیری رو کرد که هر شرکتی واسه هاست سی پنل میده کلاهبرداری نمی کنه چون پنل داره میده
مهم اینه که حتی اگه کنترل پنل دومین هم داده بشه باز هم شرکت ثبت کننده مدیریت کامل به دومین داره مگه اینکه شخص دومینش رو منتقل کنه!

پس این ادعا به طور کامل تکذیب میشه..سعی کنید عوام فریبی نکنید!
ادعای شما فقط برای دومین های ir. می تونه صحت داشته باشه !

موفق باشید

دوستان از کجا بفهمیم که ÷ولمون سوخت نمی شه ؟ و آیا شرکت شماره ثبت داره ؟ که دومین رو پس فردا از دست ندیم :twisted: :neutral: :neutral:
عزیزم بهترین راه اینجور مواقع فقط و فقط اعتباره!
البته این هم 100% نیت اما از بقیه آیتم ها کاراتر می تونه باشه
دومین رو از شرکتی ثبت کن که اگه دومینت 10 میلیون هم ارزش داشت بدونی شرکت اونقدر بزرگ و معتبر هست که خودش رو به خاطر 10 میلیون زیر سوال نبره!
و این جور شرکت ها مسما ثبت شده هستند!
و بنابراین شما با یک انتخاب درست و هوشیارانه می تونی لحظه های خوبی رو برای خودت رقم بزنی

موفق باشی و پیروز

DarkAngel

Member
من هر چی می خوام اینجا پست نزنم نمیشه!
جناب دارک انجل و دیگر دوستانی که عقیده دارن واگزاری کنترل پنل ثابت می کنه که کلاهبرداری صورت نمی گیره
شما چرا فکر می کنید کاربر ایرانی اینقدر کوتاه فکر می تونه باشه که...
شما فقط کنترل پنل دومین رو میدی اما دومین هنوز تو کنترل پنل ریسلری شرکت ثبت کنندست!
مثل خود هاست!
پس باید این نتیجه گیری رو کرد که هر شرکتی واسه هاست سی پنل میده کلاهبرداری نمی کنه چون پنل داره میده
مهم اینه که حتی اگه کنترل پنل دومین هم داده بشه باز هم شرکت ثبت کننده مدیریت کامل به دومین داره مگه اینکه شخص دومینش رو منتقل کنه!

پس این ادعا به طور کامل تکذیب میشه..سعی کنید عوام فریبی نکنید!
ادعای شما فقط برای دومین های ir. می تونه صحت داشته باشه !

موفق باشید

با سلام خدمت شما دوست عزیز . منظورتون این هست که ما داریم عوام فریبی یا کلاه برداری می کنیم ؟ جالب است. دوستان عزیز مثل اینکه مدعی قانون بلند شد و مردی از دل آسمون آمد و می گویند ما کلاه بردار هستیم . ممنون از اضحار نظرتون . واقعا به این نکته می رسم که شخصیت هر کسی دسته خودش هست من برای شما احترام زیادی قائل بودم اما خودت این حرمت رو شکوندی . من واقعا الان می ترسم که تعداد مشتریانمون کم بشوند
159.gif
79.gif
واقعا انقلاب جدیدی را در بخش هاستینگ ایران راه انداختی .

آخرین ویرایش:
با سلام خدمت شما دوست عزیز . منظورتون این هست که ما داریم عوام فریبی یا کلاه برداری می کنیم ؟ جالب است. دوستان عزیز مثل اینکه مدعی قانون بلند شد و مردی از دل آسمون آمد و می گویند ما کلاه بردار هستیم . ممنون از اضحار نظرتون . واقعا به این نکته می رسم که شخصیت هر کسی دسته خودش هست من برای شما احترام زیادی قائل بودم اما خودت این حرمت رو شکوندی . من واقعا الان می ترسم که تعداد مشتریانمون کم بشوند واقعا انقلاب جدیدی را در بخش هاستینگ ایران راه انداختی .
بامزه ...چرا اینقدر زود به خودت گرفتی
وقتی خودت به خودت شک داری توقع داری بقیه بهت اطمینان کنن!
من کجای پستم گفتم که کلاه برداری؟
من گفتم دلیلی که آوردی برای اثبات اصلا محکمه پسند نبود!
اگه اینجوری بود که لاان باید پرشین هاستینگ هم شاکی میشد...
اصولا ماهیت آدم ها اینجور مواقع معلوم میشه و من بیشتر از این ادامه نمیدم.
مخاطب خودش با مقایسه پست شما و پست پرشین هاستینگ به همه چیز پی میبره
در ضمن...هنوز اونقدر بی اعتبار نشدم که محتاج احترام تو باشم!
دیگه هم ادامه نده...وقت اضافه ندارم جواب بدم
یا حق

آخرین ویرایش:

sinahost

Member
سلام
در مورد دومین ، بعضی از دوستان ادعا می کنن که وقتی ما کنترل پنل می دیم دیگه تمومه که اصلا اینجوری نیست برای اینکه مطمئن شد باید به سابقه شرکت ها در بلند مدت نگاه کرد متاسفانه در طی این یکی دو سال سایت های هاستینگ زیادی اومدن که بسیاری از هموطنان هم بخاطر فقط 200 یا 300 تومن ارزونتر سر ملت رو شیره مالیدن و دومین ها رو بالا کشیدن و رفتن !!! در ایران هم هیچ قانونی برای دنیای مجازی اینترنت وجود نداره مخصوصا بخش هاست و دومین که وضعیتش خیلی وخیمه . و چون نیاز به سرمایه زیادی نداره هر کی یه خورده پول جمع کرده اومده یه رسیلری گرفته و شده فروشنده !!! در مورد هاست و دومین هم مهمترین عامل کیفیت هست نه قیمت کم که البته بیشتر کاربرا متاسفانه دنبال قیمت هستن تا کیفیت

آخرین ویرایش:

DarkAngel

Member
مثل اینکه تیترت رو یادت رفت دوست من . آقای دارک انجل . شما هم در اون حد نیستی که من بخوام بهت احترام بگذارم . در ضمن اصلا ربطی به ثبت شرکت ندارد . خیلی از این شرکت ها هستند که ثبت شده اند اما کلاه بردار ترینن . ثبت شرکت خیلی ساده است و نیازی به امضای مثلا رهبر که ندارد . پس باید به شرکت اطمینان پیدا کنید.
در ضمن آقاقی هاستینه وقتی سرورتون داون بود وارور مای اسکیول می داد باید تو مجید آنلاین و یاهویتان می مودید نه الان. باید اون موقه که سایت هاستینه به دست ایک مورس هک شد میو مدید نه الان . در ضمن مدیران مجید آنلاین می دانند که چی کسی اینجا تایپیک را انحراف کرد .

DarkAngel

Member
سلام
در مورد دومین ، بعضی از دوستان ادعا می کنن که وقتی ما کنترل پنل می دیم دیگه تمومه که اصلا اینجوری نیست برای اینکه مطمئن شد باید به سابقه شرکت ها در بلند مدت نگاه کرد متاسفانه در طی این یکی دو سال سایت های هاستینگ زیادی اومدن که بسیاری از هموطنان هم بخاطر فقط 200 یا 300 تومن ارزونتر سر ملت رو شیره مالیدن و دومین ها رو بالا کشیدن و رفتن !!! در ایران هم هیچ قانونی برای دنیای مجازی اینترنت وجود نداره مخصوصا بخش هاست و دومین که وضعیتش خیلی وخیمه . و چون نیاز به سرمایه زیادی نداره هر کی یه خورده پول جمع کرده اومده یه رسیلری گرفته و شده فروشنده !!! در مورد هاست و دومین هم مهمترین عامل کیفیت هست نه قیمت کم که البته بیشتر کاربرا متاسفانه دنبال قیمت هستن تا کیفیت

کاملا با این دوست عزیزمان موافقم به این می گویند توضیحات سالم که خود من هم قبولشان دارم.

LordHack

New Member
دوستان از موضوع دور شدید !

ضمن سلام مجدد !:eek: یعنی دوباره :neutral: نمی دونم چرا اینقدر می خواهید تبلیغ کنید !! دوست عزیز من الان 6 ماه هست دونبال یک هاست و دومین خوب می گردم البته تمام این هاست های که میگین گشتم حتی دومین 4 هزار تومنی COM و 2 هزار تومنی IR هم پیدا کردم همین مگا هاست من خودم با شرکت شون تماس کرفتم ! و دومین سالیانه خواستم خیلی ارزان بود ولی آخه همین ارزونی خودش یه نوع شک برای آدم ایجاد میکنه آخه ... :neutral: :-? الان یه شرکت پیدا کردم شماره ثبت هم داره ! :-? من موندم اگه پس فردا سایتی که زدم کارش گرفت ×× از چنگم در نیارن :sad: و هک
در حال حاضر سایت داریم . اگه منو کمک کنید ؟ و یک سایت که میشه بهش ااطمینان کرد رو مرفی کنید ممنون میشم :cry:

LordHack

New Member
درسته

سلام

درسته دوست عزیز ما از کجا سابقه کار این هاست هارو بگیریم ؟ و تا حالا چند تا سایت ثبت کردن ؟ :-? :-? :-? :-? :sad:

DarkAngel

Member
دوست عزیز از نظر من به سابقه هم نمی شود گذاشت . نمی خواهم آبرو بری کنم اما هاستینگ ها مطرح ایران را هم سراغ دارم که دامین درزدی می کنند . شما می توانید با بخش مدیریت ما در آمریکا صحبت کنید و ایشان راهنمایی کاملتان می کنند . در ضمن ما دامینی که ثبت می کنیم com. فقط 1000 تومان سود داریم . شرکت های معتبر تری هم هستند که از ما ارزونتر می دهند که در همین مجید آنلاین فعالیت های خوبی دارند 0018163317192 آرش

J4vad

Member
LordHack دوست عزيز همه چيز مشخص است .

شما به توضيحات و سايتهاي هاستينگ ها سر بزنيد .

DarkAngel اينكه سابقه مهم نيست رو اصلا قبول ندارم چون به سابقه يك هاستينگ مي توان اعتماد كرد ...

قيمت مهم است اما نه تا حدي كه از همه چيز بگذريم

قيمت +سرعت+ امنيت + سابقه ي خوب + خدمات

مي تواند يك هاستينگ خوب را نشان دهد . مطمئن هستم با كمي تحقيق به آنها مي رسيد .

يا حق .

جدیدترین ارسال ها

بالا