چطوری فایلهای Nc رو توی ویندوز ببینم ( خیلی خیلی فوریه )

soooot

Member
سلام
من یه سری فایل NC دارم و میخوام توی کامپیوترم اجراشون کنم
ولی روی کامپیوترم نه DOS دارم و نه NC فرمت درایو هام هم NTFS هست و ویندوزم هم XP SP2 هست
حالا باید چیکار کنم که بتونم این فایلها رو که توی NC باز میشن رو ببینم ؟
میدونم که برای نصب DOS باید فرمت درایو ها FAT باشه ولی تا حالا نه DOS نصب کردم و نه NC و نمیدونم هم چجوری باید نصبشون کنم و یا اصلا برای نصب NC لازمه که DOS هم روی کامپیوتر نصب باشه یا لازمه که برای نصب NC هم فرمت درایو ها FAT باشه یا نه !
برنامه ای یا روشی وجود داره که بتونم اون فایلهائی رو که توی NC باز میشن رو توی ویندوز ببینمشون ؟
خیلی خیلی سریع کارشون دارم هااااااااااا ( تو رو خدا اگر کسی میدونه زودی جواب بده )

siavash-tanha

Well-Known Member
ان سی یه برنامه مکمل سیستم عامل داس هست

حالا چه فایلی مخصوص ان سیه ؟

خب حالا که ان سی رو ویندوز اکس پی نیاز داری , خوده اکس پی داس داره ( cmd ) اما مثل داس 6.22 نمیشه برنامه های داس و روش اجرا کرد

برا اینکار باید یه کوچولو تنظیمات تغییر کنه

اول cmd رو باز کن ( تو run بنویس cmd و بعد اجرا کن ) بهد این دستورو تایپ و اینتر کن توش

mode con lines=25

بعد یه میانبر از فایل اجرایی ان سی رو دسکتاپ بزار

حالا بازش کن , اگه صفحه فول اسکرین نبود که هیچی , اگه بود با استفاده از کلید های alt + enter کوچیکش کن

بعد سمت قسمت بالا رو آیکون برنامه یک چپ کلید تا منو باز شه

از اینجا اول صفحه رو بزار رو فول اسکرین ( صفحه اجرا) و بعد سایز فونت رو مدیوم تنظیم کن و بعد اوکی کن

یه پیغام میده برا ذخیره تنظیمات , گزینه دوم و انتخاب و اوکی کن

حالا دوباره ان سی اجرا کن و نرم افزار مورد نظرتو استفاده کن

در ضمن اگه فونتها کوچیک بود , کلید های alt + f9 رو بزن :wink:

راستی پاریتشنت هم ان تی اف اس باشه , مشکلی در اجرا نداری

راستی ان سی اگه نداری از یه کامپیوتر دیگه کپی کن بیار تو کامپیوتر خودت

موفق باشی

mahamm1d

Member
البته میتونی نرم افزار virtual Pc رو روی سیستم نصب کنی و توسط اون یک سیستم عامل Dos نصب کنی . در یک زمان از ویندوز Xp و Dos استفاده کن.
موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا