چطوري مي تونم از روي سي دي ترفند آشيانه رايت كنم

iman2005

Member
با سلام
من چطوري مي تونم از روي سي دي ترفند آشيانه رايت كنم قفل داره لطفا راهنماييم كنيد ....

Sunboy454

Active Member
قفل اون Cd از نوع قفل های حجمیه ، و اونم روش شکستن داره ولی چون اون Cd مربوط به یه تیم ایرانیه و از دوستانمون تو اون سایت هستن لطفا از ادامه دادن این مبحث خودداری کنین

bache +

Well-Known Member
این سیدیش چه جوریه میشه راهنمایی کنی در چه مورد هست میشه بگی از کجا خریدی؟

Sunboy454

Active Member
درخواست شما خلاف قوانین انجمن هست ، لطفا این بحث رو ادامه ندید

bache +

Well-Known Member
fقط با برنامه مرو(نرو نه ها )مرو ورپن 3.1 که به سختی گیر میاد من تو اینترنت ندیدم اکثرا با سی دی رایتر عرضه می شه

pirooz

Member
حالا از بحث شكستن قفل و اين حرفا كه بگذريم، اين جور قفل‌ها رو چطوري مي‌شه روي سي.دي گذاشت؟
چون من يه سي.دي ديده بودم كه يك فايل حدود يك گيگي روي اون بود. تعجب كرده بوده كه چطور همچين چيزي ممكنه.
حالا فهميدم كه بهش مي‌گن قفل حجمي. :-?
اگر كسي طرز كار اين قفل رو مي‌دونه كه چطوري هست و بر چه اساسي كار مي‌كنه و چطور ممكنه كه يك فايل رو طوري درست كرد كه حجمش رو يك گيگ نمايش بده، لطفاْ توضيح بده كه هم بحث رو عوض كرده باشيم و هم از اين موضوع يه چيزي يادگرفته باشيم.
ممنون

bache +

Well-Known Member
برنامه های خاصی داره ولی فکر کنم زحمتش زیاده برای سی دی هایی مصرف میشه که طرف نتونه بازش کنه

Sunboy454

Active Member
حالا از بحث شكستن قفل و اين حرفا كه بگذريم، اين جور قفل‌ها رو چطوري مي‌شه روي سي.دي گذاشت؟
چون من يه سي.دي ديده بودم كه يك فايل حدود يك گيگي روي اون بود. تعجب كرده بوده كه چطور همچين چيزي ممكنه.
حالا فهميدم كه بهش مي‌گن قفل حجمي.
اگر كسي طرز كار اين قفل رو مي‌دونه كه چطوري هست و بر چه اساسي كار مي‌كنه و چطور ممكنه كه يك فايل رو طوري درست كرد كه حجمش رو يك گيگ نمايش بده، لطفاْ توضيح بده كه هم بحث رو عوض كرده باشيم و هم از اين موضوع يه چيزي يادگرفته باشيم.
ممنون
اینجا لینک برنامه ی TZ هست ، این برنامه این کارو انجام میده آموزشش هم بزودی قرار میگیره

جدیدترین ارسال ها

بالا