بی بی کد چطوره؟ (نما)

NNumber_one

Member
کارت خوبه
برای کار در بازار و ارایه کار به مشتری بهتره کار رو هرچی میتونی روشنتر و واضحتر در بیاری که مشتری خوب متوجه بشه که چی توی نما وجود داره و مقیاس ها رو هم سعی کن رعایت کنی چون یه فرد معمولی که کارش سه بعدی نیست نمیتونه اینجور کارا رو درک کنه و نمیتونه درک کنه که چیکارا کردی و واسش مهم هم نیست پس به نظر من اینجور پست پروداکشنا رو برای کار مشتری نزنی بهتره. موفق باشی

h.khafan

Active Member
سلام...یکی از مهمترین نکته های توی کار معماری زاویه دوربین و نوع تنظیماتشه..اینکه ساختمون رو بدون زمین نشون بدید اصلا جالب نیست..و اینکه باید خطوط عمودیه کار همه با هم موازی باشن که اینکا رو گزینه ی GussVert. توی تنظیمات دوربین وی ری انجام میده...

متریالها مشکا اساسی کار هستن...جنس طوسی رنگ دیوار چیه؟ همیشه چند تا عکس از متریالی ک استفاد میکنی پیدا کن تا بتونی با واقعیت تطبیق بدی کارتو...آجرهای رنگشون و جنسشون درست شبیه سازی نشده.. اون قمتی ک آجریه زیرش هم آجر کار شده ک فکر نمیکنم درست باشه.. جنس شیشه ها درست نیست و طوسی رنگن یه سری چیزای کوچیک سبز رنگ روی نمای همکف هست شیشه هستن؟ چرا تایلینگشون عین آجره؟

درب ورودی توی رندر روز خیلی رفلکت داره و درختچه ها ورودی از سنگ بیرون اومدن ک خوب اشتباس...پیاده رو نداره کار و یکسره به اسفالت ختم شده ساختمون....

رندر شب خیلی خیلی بهتر از روز شده ولی رفلکت توی شیشیه ها بی معنیه نورهای تابیده شده روی دیوارت هیچ منبعی برای تابیدن نداره.... بامپ متریال دیوار رو خوب در اوردی گرچه نمیدونم جنسش چیه....

امید وارم ناراحت نشی از ایرادهایی ک گرفتم ...برای بهتر شدن کار لازمه...

موفق باشی
حامد

koorosh3d

Member
به نظر شما اساتید برای بهتر شدن وطبیعی شدن نور در روز باید چیکار کرد از وی ری سان استفاده کنم یا نوره دیگه ای یا برای بهتر شدن اکستریور باید چیکار کرد؟

madmaster_3d

Well-Known Member
من که استاد نیستم ولی وری سان خیلی بهترش میکنه اگر استفاده نکردی. بعضی موقع ها بجه ها فکر کنم نمای داخلی یا بیرونی یادم نیست با عکس hdri رندر میگیرن.

.:BehzAd:.

Active Member
گورش مگه تو مایا کار نمیکردی!!چی شد امدی مکس کار شدی!

رندر هم حالا حالا کار داره.

راستی خوبه.

آخرین ویرایش:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
از h.khafan ممنونم که اینقدر برای نقد کار بچه ها نقد میزاری :rose:
کار خوبی شده.
طراحیش جالب شده.اما به نظرم انتخاب متریالها خوب نشده.رنگ ها اصلا خوب نیست.نه آجرش نه طوسی کار
به نظرم برای اینکه زاویه خوبی بگیری از ساختمون فاصله زیاد بگیری و لنز رو روی 80 بزاری.اینجوری اینقدر کارت به distrotionنمیره.
باید از برای نور پردازی کار از HDRI استفاده بکنی.خیلی متحول میکنه کارهارو.
کار ببین دوست خوبم.خیلی کار ببین.
http://d-e-s-i-g-n.ru/

جدیدترین ارسال ها

بالا