چطوراین فضا را ایجاد کنم؟؟؟؟؟

hamidroosta

Active Member
سلام خدمت دوستان عزیز
من یه تصویر پیوست کردم

dochar.jpeg
که یک دوچرخه در یه فضای کاملا سفید وجود دارد

سوال من اینه
برای ایجاد کردن یه فضای کاملا سفید یا هر رنگ دیگه باید از چه راهی جلو برم؟؟؟؟
البته ببخشید سوالی بسیار پایین اینجا میپرسم اساتید عزیز:-?

آخرین ویرایش:
اگه بخوای کامپوزیت کنی باید از pass استقاده کنی >مدل دوچرخه نورها و.. رو انخاب کن و یه render layer بساز بعد برو render setting قسمت pass و create new render pass .از اینجا رنگ سایه انعکاسو .. رو انتخاب کن >create بعد بیا پایین و associete slected رو بزن بعد خروجی بگیر .با فوتوشاپ کامپوزیت کن!!!!!!!!!! البته این یه روشه .روشهای دیگهای هم هست

نمیدونم این جوابایی که این آقایون دادند همونی بود که شما میخواستی یا نه بگذریم ( سوال خیلی ساده بود نمیدونم این جوابا دیگه چی بود :lol: )

آقا حمید اگه منظورت رو از عکس من گرفته باشم شما میخای یه چیزی رندر کنی اما پشت زمینه رندرت یه رنگی باشه حالا چه سفید چه آبی کمرنگ یا هر رنگی

حمید جان مایا بطور معمولی پشت زمینه رو سیاه رندر میکنه شما باید این سیاه رو به یه رنگ دیگه تغییر بدی برای این کار هم باید به تنظیمات دوربین صحنه بری خیلی سادست به عکس ها نگاه کن متوجه میشی
j1.png
j2.png

سلام عزیزم.من امیر حسین باقری 13 ساله از زنجانم.تو مایا خیلی واردم.تو دوربین (Perspective) یا همون پرسپکتیو از پنل وسط منوی View رو باز کن بعد برو تو Camera Attribute Editor برو که می ره تو همون پنل Attribute Editor بعد برو تو بخش Environment و در اونجا iهر رنگی که می خوای تو Background Color انتخاب کن که اون حاصل رنگ محیط توی رندر کردن هست.خدا حافظ
[email protected]

جدیدترین ارسال ها

بالا