چرخوندن Brush

AVGHH

Member
همگی ممنون، حسابی شرمنده کردین :rose:

برای این فاصله و dpi رابطه ریاضیی چیزی نیس...
این که رابطه عکس دارن، فرمولی براش هس (حتی چیزی که خودتون بهش رسیده باشین و جواب داده باشه)
اگه بازم منظورمو نفهمیدین، مثلا برای بیننده فاصله 1 متر از فلان dpi باید استفاده کرد و برای فاصله فلان، رزولوشن فلان...

آخرین ویرایش:

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
محاسبه ی حداقل کیفیت چاپ

دوست عزیزم، ببخشید من هنوز اسم شریفت رو نمیدونم:)

برای اینکه بتونی یه نسبت به دست بیاری فقط باید به این نکته توجه کنی که زاویه ی دید ببیننده نسبت به دو نقطه ی اثر چاپی که تشکیل دهنده ی تصویر هستن، باید در یک حالت استاندارد، ثابت بمونه، همین.

حالا این حالت استاندارد، به این صورته که باید یک مثلث قائم الزاویه رو در نظر بگیری که ضلع بزرگش پایین و ضلع کوچکش سمت راست باشه و چشم بیننده رو در انتهای سمت چپ ضلع بزرگ در محل تلاقی با وتر قرار بدی. حالا این گوشه میشه زاویه ی دید.

viewangel.jpg

خب الآن اگه طول ضلع کوچیک رو یک سیصدم اینچ بگیری و طول ضلع بزرگ رو 40 سانتی متر (حدوداً 15.75 اینچ)، زاویه دید، استاندارد مطالعه ی کار چاپی افست خواهد بود.:)

حالا این مثلث رو به هر اندازه که دوست داری میتونی بزرگ کنی (البته با حفظ مقیاس) و کیفیت کار چاپی لارج فرمت خودت رو به دست بیاری.
این رو حتماً میدونی که زاویه ی دید اگه ثابت باشه تانژانت اون هم ثابت میمونه. تانژانت هم که میشه ضلع مقابل به ضلع مجاور. پس نسبت طول ضلع کوچیک به طول ضلع بزرگ رو باید ثابت نگه داری. این نسبت در حالت استاندارد 1 به روی 4725 هست.
مثلاً یک تصویر که مطمئن هستیم حداقل از فاصله ی 10 متری دیده میشه و کسی از این فاصله نمیتونه بهش نزدیکتر بشه، کیفیت 2 پیکسل در اینچ هم براش کافیه! مثال روشنش همین تلویزیون های ال ای دی شهری هستن. مثل تی وی شهری میدون ونک.

این ها فقط برای محاسبه ی حداقل کیفیت چاپه و حاصل محاسبه ی شخصی و تجربی منه و به هیچ وجه محتوم نیست.:)
موفق باشید.

آخرین ویرایش:

AVGHH

Member
:)

برای اینکه بتونی یه نسبت به دست بیاری فقط باید به این نکته توجه کنی که زاویه ی دید ببیننده نسبت به دو نقطه ی اثر چاپی که تشکیل دهنده ی تصویر هستن، باید در یک حالت استاندارد، ثابت بمونه، همین.

حالا این حالت استاندارد، به این صورته که باید یک مثلث قائم الزاویه رو در نظر بگیری که ضلع بزرگش پایین و ضلع کوچکش سمت راست باشه و چشم بیننده رو در انتهای سمت چپ ضلع بزرگ در محل تلاقی با وتر قرار بدی. حالا این گوشه میشه زاویه ی دید.

خب الآن اگه طول ضلع کوچیک رو یک سیصدم اینچ بگیری و طول ضلع بزرگ رو 40 سانتی متر (حدوداً 15.75 اینچ)، زاویه دید، استاندارد مطالعه ی کار چاپی افست خواهد بود.:)

حالا این مثلث رو به هر اندازه که دوست داری میتونی بزرگ کنی (البته با حفظ مقیاس) و کیفیت کار چاپی لارج فرمت خودت رو به دست بیاری.
این رو حتماً میدونی که زاویه ی دید اگه ثابت باشه تانژانت اون هم ثابت میمونه. تانژانت هم که میشه ضلع مقابل به ضلع مجاور. پس نسبت طول ضلع کوچیک به طول ضلع بزرگ رو باید ثابت نگه داری. این نسبت در حالت استاندارد 1 به روی 4725 هست.
مثلاً یک تصویر که مطمئن هستیم حداقل از فاصله ی 10 متری دیده میشه و کسی از این فاصله نمیتونه بهش نزدیکتر بشه، کیفیت 2 پیکسل در اینچ هم براش کافیه! مثال روشنش همین تلویزیون های ال ای دی شهری هستن. مثل تی وی شهری میدون ونک.
.

:shock: :shock:
اینارو حفظ کرده بودی یا از رو خوندی؟!؟!
پسر! طراحی پوستر چقد سخته! من میرم دنبال همون 3ds Max ام!! :lol:

دوست عزیزم، ببخشید من هنوز اسم شریفت رو نمیدونم:)

اسمم شریف نیس که! :lol:
AV یه، پیش خودمون بمونه، تا حالا جایی نگفته بودم اسممو! :wink:

AVGHH

Member
سلام
سوال دیگه هم دارم
اگه بخوایم یه براشو آیینه کنیم هم با همون f5 میشه اینکارو کرد، یا نه؟
منظورم از آیینه اینه که مثلا اگه براش ما یه پرنده س که داره از راس به چپ میره میخوام از چپ به راس بره

mayapower

Well-Known Member
سلام

آره دوست عزيز تو همون عكسي كه گذاشتم
filp x & filp y
هستن كه كارشون قرينه كردن هستش:rose:

AVGHH

Member
دوباره سلام

میبخشید که من دوباره این تاپیکو آوردم بالا.

کلید میونبر کوچیک و بزرگ کردن براشا چیه؟
ممنون :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا