sunkml
New Member
سلام دوستان
گوشی شیائومی Poco X3 Pro یکی از محبوبترین گوشیهای میانرده هست که خیلیها ازش برای کارهای روزمره، بازی و حتی کارهای سنگین استفاده میکنن. اما یکی از مشکلاتی که خیلی از کاربران باهاش مواجه میشن، خرابی یا ضعیف شدن باتری بعد از مدتی استفاده است.
من طی تجربه شخصی و تحقیقاتی که انجام دادم، چند روش ساده اما مؤثر برای افزایش عمر باتری Poco X3 Pro پیدا کردم که دوست دارم با شما به اشتراک بذارم:
از شارژر و کابل اصلی استفاده کنید
شارژرهای تقلبی باعث آسیب جدی به باتری میشن و عمرش رو خیلی کاهش میدن.
شارژ باتری رو بین ۲۰٪ تا ۸۰٪ نگه دارید
تخلیه کامل یا شارژ ۱۰۰٪ به مرور زمان باعث ضعیف شدن سلولهای باتری میشه.
دمای گوشی رو کنترل کنید
گرما دشمن اصلی باتریهای لیتیومی هست. گوشی رو زیر نور مستقیم خورشید یا در مکانهای خیلی گرم قرار ندین.
اپلیکیشنهای پسزمینه رو ببندید
برنامههایی که بیصدا در پسزمینه فعال هستن، مصرف باتری رو بالا میبرن.
از حالت Battery Saver استفاده کنید
این حالت در MIUI کمک زیادی به بهینهسازی مصرف انرژی میکنه.
اگر با رعایت این نکات هنوز گوشیتون شارژدهی خوبی نداره یا باتریتون باد کرده، وقتشه به فکر تعویض باتری با نمونه اصلی باشید.
من خودم باتری اصلی رو از یک فروشگاه معتبر تهیه کردم و خیلی راضیام.
در صورتی که دوست داشتید، میتونید اطلاعات کامل درباره خرید باتری اصل و راهنمای تعویض رو در این صفحه بخونید: اسکای فون شماره یک لوازم جانبی موبایل ایران
گوشی شیائومی Poco X3 Pro یکی از محبوبترین گوشیهای میانرده هست که خیلیها ازش برای کارهای روزمره، بازی و حتی کارهای سنگین استفاده میکنن. اما یکی از مشکلاتی که خیلی از کاربران باهاش مواجه میشن، خرابی یا ضعیف شدن باتری بعد از مدتی استفاده است.
من طی تجربه شخصی و تحقیقاتی که انجام دادم، چند روش ساده اما مؤثر برای افزایش عمر باتری Poco X3 Pro پیدا کردم که دوست دارم با شما به اشتراک بذارم:

شارژرهای تقلبی باعث آسیب جدی به باتری میشن و عمرش رو خیلی کاهش میدن.

تخلیه کامل یا شارژ ۱۰۰٪ به مرور زمان باعث ضعیف شدن سلولهای باتری میشه.

گرما دشمن اصلی باتریهای لیتیومی هست. گوشی رو زیر نور مستقیم خورشید یا در مکانهای خیلی گرم قرار ندین.

برنامههایی که بیصدا در پسزمینه فعال هستن، مصرف باتری رو بالا میبرن.

این حالت در MIUI کمک زیادی به بهینهسازی مصرف انرژی میکنه.
اگر با رعایت این نکات هنوز گوشیتون شارژدهی خوبی نداره یا باتریتون باد کرده، وقتشه به فکر تعویض باتری با نمونه اصلی باشید.
من خودم باتری اصلی رو از یک فروشگاه معتبر تهیه کردم و خیلی راضیام.
در صورتی که دوست داشتید، میتونید اطلاعات کامل درباره خرید باتری اصل و راهنمای تعویض رو در این صفحه بخونید: اسکای فون شماره یک لوازم جانبی موبایل ایران