افزونه 1 چرا as3.0 با mmb مچ نيست و مشكل داره؟!

m0hsen.a

Member
سلام
پروژه ي من با adobe flash cs6 (as3.0) بسته شده. حالا من ميخام اين پروژه رو با mmb اجرا كنم.
وقتي فايل swf من بوسيله ي mmb اجرا ميشه پيغام خطاي نصب نبودن فلش پلير ظاهر ميشه در صورتي كه فلش پلير هم در سيستم نصبه و هم در mmb embed شده است.
مشكل اصلي هم از فلش هست نه mmb چون وقتي يك فايل swf كه با سوييش مكس طراحي شده رو فراخواني مي كنه اين پيغام خطا نمياد و فقط و فقط با فايل هاي as3.0 مشكل داره. من خروجي هاي ديگه ي swf هم گرفتم و اين پيغام خطا دقيقا از flash 10.3 به بعد يعني as3.0 نشون ميده. من همه ي راه حل ها رو امتحان كردم. انقد مشكلم حاده كه شايد كلا از فلش كنار بكشم و اجبارن برم سمت swish يا director يا ... :cry:
راه حل چيه؟ آيا من در خروجي گرفتن اشتباه مي كنم؟ تا حالا كسي به اين مشكل برخورد كرده؟

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
mmb فکر می کنم یک فایل مربوطه به Embed کردن فلش دارد که فایل مربوطه همان پلاگین فلش پلیر هست که نسخه قدیمی می باشد و نسخه مورد استفاده شما جدید هست
اگر به صورت عادی و با استفاده از فلش پلیر سیستم بگزارید فکر می کنم بدون مشکل نمایش داده شود
می بایست فایل مربوطه به پلاگین را پیدا کرده و با نسخه جدید جا به جا کنید و یا از مراجع مربوطه فایل فلش پلیر جدید را دریافت و جایگزین کنید
موفق و پیروز باشید

mohammad.sub7

کاربر فعال
پیغام میده اما یاز میکنه؟ یا پیغام میده فلش پلیر موجود نیست خالی نشون میده؟ اول از همه همیشه تو بیلدر خروجی میخوای بگیری 2تا تیک رو بزن suppress fmod warning , suppress flash warning. اولی وقتی صدا نداشت سیستم طرف پیغام نمیده تیک بخوره دومی اگه فلش ورژن مخصوص رو نداشت تیک بخوره پیغام نمیده. اما این در مورد فلش پاک کردن صورت مسئله هستش چون اکثر اوقات فقط پیغام نیست خودشم نشون نمیده یعنی اگه فقط پیغام بده بعد فلش رو نشون بده با همین روش حل میشه اما اگه فلش رو نشون نده صرفاً بخاطر اکشن اسکریپت 3 نیست! به خاطر اینه که بیلدر فلش پلیر 7 رو embed میکنه اما فلش پلیر شما 9 به بالا هستش چون با اکشن 3 ساختی(اما حتی ممکن بود اکشن 2 بسازی اما فلش پلیر9 به بالا بازم همین مشکل رو داشتی). پس چندتا راه هست که تو انجمن بیلدر جستجو کنی به نتیجه میرسی. یکی اینکه همون فلش پلیر که لازم داری یا ورژن جدیدترش رو به صورت مخفیانه نصب کنی. یعنی وقتی بیلدر لودینگ هست فلش پلیر جدید رو نصب کنه. 1 راه هم این بود که فلش پلیر مثلا 11 رو جایگزین فلش پلیر 7 که تو فولدر بیلدر هست و embed میکنش کنی.

m0hsen.a

Member
پیغام میده اما یاز میکنه؟ یا پیغام میده فلش پلیر موجود نیست خالی نشون میده؟ اول از همه همیشه تو بیلدر خروجی میخوای بگیری 2تا تیک رو بزن suppress fmod warning , suppress flash warning. اولی وقتی صدا نداشت سیستم طرف پیغام نمیده تیک بخوره دومی اگه فلش ورژن مخصوص رو نداشت تیک بخوره پیغام نمیده. اما این در مورد فلش پاک کردن صورت مسئله هستش چون اکثر اوقات فقط پیغام نیست خودشم نشون نمیده یعنی اگه فقط پیغام بده بعد فلش رو نشون بده با همین روش حل میشه اما اگه فلش رو نشون نده صرفاً بخاطر اکشن اسکریپت 3 نیست! به خاطر اینه که بیلدر فلش پلیر 7 رو embed میکنه اما فلش پلیر شما 9 به بالا هستش چون با اکشن 3 ساختی(اما حتی ممکن بود اکشن 2 بسازی اما فلش پلیر9 به بالا بازم همین مشکل رو داشتی). پس چندتا راه هست که تو انجمن بیلدر جستجو کنی به نتیجه میرسی. یکی اینکه همون فلش پلیر که لازم داری یا ورژن جدیدترش رو به صورت مخفیانه نصب کنی. یعنی وقتی بیلدر لودینگ هست فلش پلیر جدید رو نصب کنه. 1 راه هم این بود که فلش پلیر مثلا 11 رو جایگزین فلش پلیر 7 که تو فولدر بیلدر هست و embed میکنش کنی.

حالت سومی پیش میاد یعنی بدون آنکه mmb پرسشی در مورد نصب بودن یا نبودن فلش پلیر بکنه صفحه ی مربوط به دانلود فلش پلیر ظاهر می شود. درصورتی که فلش پلیری حتی بالاتر از فلش پلیر کمپایل شده ی بر روی سیستم نصب است. مثلا فلش پلیر 11.7 بر روی سیستم نصب هست و فایل کمپایل شده ی من با 10.3 هست ولی باز هم همین پیغام نمایش داده می شود. در این حالت روش دوم شما مبنی بر embed کردن فلش پلیر 11.7 جهت اجرای پروژه, غیرلازم احساس می شود. و روش اول شما نیز مبنی بر نصب فلش پلیر جدید به صورت مخفیانه با وجود فلش پلیر 11.7 نصب شده بر روی سیستم جواب نمی دهد .
در عین حال یه سوال دارم: وقتی فلش پلیر 7 رو میخایم نصب کنیم راحت با یه کلید نصب میشه و تیکی چیزی نداره ولی وقتی فلش پلیر 11.7 رو میخای نصب کنی یه تیک باید بزنی بعد نصب بشه. راهی وجود نداره که این تیک بصورت پیشفرض زده باشه و راحت و سریع نصب بشه؟ ( شاید اینجوری بتونم به جواب برسم )

m0hsen.a

Member
mmb فکر می کنم یک فایل مربوطه به Embed کردن فلش دارد که فایل مربوطه همان پلاگین فلش پلیر هست که نسخه قدیمی می باشد و نسخه مورد استفاده شما جدید هست
اگر به صورت عادی و با استفاده از فلش پلیر سیستم بگزارید فکر می کنم بدون مشکل نمایش داده شود
می بایست فایل مربوطه به پلاگین را پیدا کرده و با نسخه جدید جا به جا کنید و یا از مراجع مربوطه فایل فلش پلیر جدید را دریافت و جایگزین کنید
موفق و پیروز باشید

ممنون از اینکه جواب دادین. راستشو بخاین همونطور که به بهروز هم گفتم ما همه ی راه حل ها رو امتحان کردم. یعنی فلش پلیر embed شده داخل mmb رو جدید کردم و هر نسخه ای رو گذاشتم ولی بازم پیغام نصب نبودن فلش پلیر رو میده( میگه فلش پلیر نصب نیست اجرا کنم یا نه) اگه no یا yes بزنم فایل اجرا میشه!!

آخرین ویرایش:

akherat

مدیر انجمن
هم در جای نا مربوط تاپیک زدی و هم تکراری زدی
سری بعد برخورد میشه

m0hsen.a

Member
هم در جای نا مربوط تاپیک زدی و هم تکراری زدی
سری بعد برخورد میشه

تشكر از نظارت بجا و دقيق شما همينطور تذكرتون.
اما چون بنده دليل دقيق اين باگ و خطا رو نمي دونستم. و نمي دونستم ايراد اصلي از خود as3.0 هست يا از نرم افزار يا ورژن فلش واسه همين اين تاپيك رو در فروم فلش نيز ايراد كردم. پس صرف اينكه در تيتر تاپيك نام" as3.0 " اومده نشان از اين نيست كه بنده تاپيك رو در بخش نابه جايي بيان كردم.

به هر حال صميمانه تشكر مي كنم. :rose:

m0hsen.a

Member
با تشكر فراوان از همه ي اساتيد گرامي و دوستان محترم
بنده بلاخره جواب رو پيدا كردم.

ايراد اصلي از as3.0 يا mmb نبود بلكه از adobe flash cs6 بود.!
بنده پروژه مو با cs6 طراحي و انجام داده بوده. اونو با cs5 باز كردم و خروجي swf رو با cs5 گرفتم و اين فايل swf رو استفاده كردم و اينگونه بود كه mmb از اين فايل ايرادي نگرفت و اونو راحت لود كرد!! :oops:

اونجا بود كه فهميدم اين cs6 چه باگ هاي خفني داره :-?

ممنون از همگي :rose:

سلام
این مشکل فقط مختص اداب فلش 6 نیست من با چند نرم افزار که خروجی as3 دارن این مشکلو با mmb دارم
اگر کسی این مشکل رو حل کنه شرافتا حاضرم تا 200 هزار تومان پرداخت کنم.
مشکل من دقیقا مشکل زننده ی تاپیک هست و امیدوارانه بحث رو دنبال کردم .مشکل من اینه که من کامپایلمو نمیتونم بکشونم تو فلش 5 یعنی خود نرم افزار تولید کننده فلش اصلا ایمپورتی به فلش نمیده و لازم نیست هم که بده
من هم مثه دوستمون راه هارو امتحان کردم
اساتید کمک کنن
کسی میتونه خروجی فلش 6 رو در ام ام بی بدون خطای عدم وجود فلش پلیر حل کنه؟نقدا پرداخت میکنم

جدیدترین ارسال ها

بالا