چرا کاربران خانم این انجمن باید اینقدر کم باشند ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arashonline

Well-Known Member
آقاياون خانمها حرفهايتان رو شنيديم و خونديم !!

چرا چرا كاربراي دختر يا خانم بايد خود را مخفي كنند چرا البته بعضي ها !!

هيچ فرقي من در پسر و دختر نمي ببينم !! لااقل در اين سايت !

به قول علي مرادي هم :: تو دانشگاها در رشته کامپیوتر تعداد خانمها بیشتر از پسرهاست(دانشگاه ما نسبت 3 به 1)

ولي خب عموما پسرها در اين چيزا بيشتر فعالن !!

كه البته بايد از خود خانم ها پرسيد علتشو !!

Old User

Member
ولی در کل موافقم که علاقه پسرها به کامپیوتر نه تو ایران بلکه تو کل دنیا بیشتره. حتی تو یه تحقیقی که گوگل انجام داده بود به این نتیجه رسیدن که تعداد پسرایی که از این سایت برای جستجو استفاده میکنن 2 برابر دخترهاست.

درست برعکس فکر میکردم :mrgreen: ...

ولي خب عموما پسرها در اين چيزا بيشتر فعالن !!

كه البته بايد از خود خانم ها پرسيد علتشو !!

من خودم که به دلیل علاقه به کامپیوتروجوانباتش (مخصوصا سخت افزار) نمیتونم علت علاقه نداشتن خانومارو درک کنم !

البته خب تو دانشگاه خانوما بیشتر فکر نمره هستن تا بارعلمی ! ولی آقایون خیلی توفکر نمره نیستن بیشتر دوست دارن عملی و کاربردی چیزیرو یاد بگیرن ! به خاطر همینم هست که بیشتر دنبال تجربه و بحث و تبادل نظر هستن... اینجا هم جای خیلی خوبیه برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات :) ...

bahy_my

Active Member
شنیده بودم مسری شده ولی مثل اینکه پیشرفت چشمگیری داره ! (آنتی هیستامین )

سلام.
من منظورتون رو از اين حرف متوجه نشدم ؟
منم از شما عذر میخوام این نظر من بود و اگه ناراحت شدید منو ببخشید ...
اين يه جورايي بوي كل كل مي ده.
.. مي خواستم ... هيچي ولش كن.
بهتره ديگه بحث با من رو ادامه ندين لطفاً.ممنون.. دوستون دارم و از من ناراحت نشين و خدا حافظتون .. يني حافظ همه باشه

YTERROR

Active Member
میخواستم بگم اگه امکان داره انجمن هایی هم ایجاد بشه که باعث جذب خانمها بشه تا جذابیت بحث و گفتگو هم بیشتر بشه .

فرومهایی مثل ایران گفتگو و هم مهن و .... 80 درصد خانومها هستند این فرومهایی تخصصی و از هر چند میلیون یکدونه سارا در میاد از بینشون و........
فروم جایی که علاقمندان به آموزش و بحص و گفتگو در مورد هدفشون جمع میشن این اهداف همیشه یکی نبوده و فرومها هم همشون در کی زمینه نیستند

Nastaran_toloee

New Member
حرف من هم فقط یک شوخی بود

خانوم طلوعی قصد جسارت نبود ولی واقعیت همینه که میبینین
اگه اشتباه میگم شما ببخش

نه نه , البته من فقط میخواستم شوخی بکنم . فقط همین ... امیدوارم که شما هم به دل نگرفته باشی و حرف شما رو هم تقریباً قبول دارم

Nastaran_toloee

New Member
غیبت

انجمن ها تخصصی است ... به جای اینکه بیان اینجا خانم ها می روند جاهایی که توش می شه غیبت کرد ( شوخی بود لطفا حمله نکنید به من کالا شوخی بود .. خدا بخیر کند)

این رومن هم قبول دارم ولی شما که نمیدونید غیبت کردن چه مزیه ایه :D

Nastaran_toloee

New Member
1

اگر میتونستم بیشتر از 1 دونه تنکس بزنم حتما 4 - 5 تا نصیبت میکردم!

ببخشیدا ولی شما هنوزم دخترا رو زنده به گور میکنید؟!!!!! تو عصر به قول معروف اینترنت و کاپوچینو!!! میگین دخترا رو چه به کامپیوتر؟!!! عجیبه!

شانس اوردی گفتی شوخی بود! :دی

ولی در کل موافقم که علاقه پسرها به کامپیوتر نه تو ایران بلکه تو کل دنیا بیشتره. حتی تو یه تحقیقی که گوگل انجام داده بود به این نتیجه رسیدن که تعداد پسرایی که از این سایت برای جستجو استفاده میکنن 2 برابر دخترهاست.

سارا جان کلاً با نظرت موافقم , گُل گفتی :oops:

P.A.Y.T.O.N

Active Member
فرومهایی مثل ایران گفتگو و هم مهن و .... 80 درصد خانومها هستند این فرومهایی تخصصی و از هر چند میلیون یکدونه سارا در میاد از بینشون و........

خوش به حالت سارا خانوم
13.gif

از بین چند میلیون نفر در اومدی! ما که از بین 5 نفرم در نیومدیم
300.gif

izone

Active Member
البته علاقه مند کردن خانمها به رایانه و اینترنت راههایی هم داره. یکیش ایجاد تالار ویژه گفتگوهای خانمها و یکی دیگه هم

YTERROR

Active Member
ببخشید ولی بهتره یک آمار از وبلاگها هم بزنید از هر 5 وبلاگ فعال 4 تاش مال دختراست پس نمیشه گفت دخترا هم عده اشون کمه فرومها همیشه یکی نبوده

ولی نظر شخثی من اینه اصلا هیچ اهمیتی نداره تویی اینترنت یک نفر دختر باشه یا پسر یا حالا هر چیزی پیر جون بچه بزرگ و .... تنها چیزی که حرف اول رو می زنه توانای کار هست و علم اون فرده

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
ممنون عادل جان و بقیه بچه ها شما لطف دارین. خوب رشته درسی و کاری من باعث شده که به سمت اینجور کارا کشیده بشم. تو دانشگاه هم خیلیا میگفتن که من آبروی هر چی دختره بردم!!! چون یه بار سر یه موضوعی با استادمون بحثم شد آخه داشت اشتباه میگفت ولی خوب دیگه استاده دیگه نمیتونه قبول کنه که!

به هر حال منم کاملا موافقم که دخترای ایرانی خودشون رو کمتر از پسرها تو اینجور مسایل دخالت میدن که البته اشتباه هم هست ولی خوب التبه به یه سری دیگه مسایل هم برمیگرده که پسرا بهتر میدونن! خیلی جاها دخترا به خودشون جرات نمیدن در جمعی که اکثرا پسر هستن اظهارنظر کنن. نمونش هم همین دانشگاههامون. پس پسرا هم همچین بی تقصیر نیستن. ا

میدوارم که خداوند همگی رو به راه راست هدایت فرماید باشد که همگان رستگار شوند!!!

خیلی جاها دخترا به خودشون جرات نمیدن در جمعی که اکثرا پسر هستن اظهارنظر کنن. نمونش هم همین دانشگاههامون. پس پسرا هم همچین بی تقصیر نیستن. ا
من هیچ کارم همه می دونن ولی خداییش شما بگید من تا حالا تو عمرم ندیدم که دخترا جرات ندن من که تا حالا از این فرشته ها که سارا خانوم می گه ندیدم دروغ چرا ؟؟ شاید مال آب و هوای این جاست !!
خوب دختره بیاد اینجا چیکار کنه؟؟ دارن همش یه مشت چرت و پرت می گن بیاد چیکارررررررررررررررررررررررررررر دو تا لاو دو تا ..... چند تا ......... اینجا که از این خبرا نیست یه مشت آدم ضد حال ، خودم رو می گم سو تفاهم نشه!!!:wink: این جوریه دیگه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوب مهم نیست ما وجودتون رو می خوایم جنسیت مهم نیست:D

iranexplorer.net

Active Member
سلام.

یک قضیه مهم دیگه ای هم که باعث میشه حضور خانم ها در انجمنهای تخصصی وب و عموماً عرصه کامپیوتر کم باشه اینکه که این نوع فعالیت "مردونه به حساب میاد".... چرا ؟

چون حداقل ساعاتی که باید با کامپیوتر کار کرد تا به مهارت های کامل رسید و مثلاً یک مسولیت رو قبول کنه یک خانم، خیلی زیاده و این خب با ساختار فیزیکی خانمها هم منافات داره... تصور کنید برای یک خانم خیلی سخته که ساعتها پشت میز کامپیوتر بشینه و فلان کار گرافیکی رو انجام بده، یا چندین ساعت وقت صرف برنامه نویسی کنه...

مشغله های فکری زیادی برای یک خانم در طول روز وجود داره که مجال صرف ساعات زیاد برای یک مورد خاص رو نداره... اگر مجرد باشه، این جور کارها براش جذبه ای نداره، ترجیح میده فعالیتهای دیگه ای انجام بده. اگر متاهل باشه که واقعا وقت نداره...

پس در مجموع میشه گفت، احساس نیاز و مسوولیت پذیری برای این نوع فعالیت در وجود یک خانم خیلی کم احساس میشه... مگر ناچار باشه و واقعا کارش متوقف بشه سری هم به این مقوله میزنه.

درضمن، اینجا ما خانم هایی که با علاقه و استعداد و غیره در این زمینه کار می کنند رو حساب نمی آریم بلکه اون گروه زیادی که علاقه ای نشون نمی دن...

حتماً دانشجوهای پسر بارها متوجه این قضیه شدند که خانم ها حتی به هنگام کار در محیط ویندوز، احساس بی حوصلگی می کنند و بهنگام مواجه شدن با یک error سردرگم می شدند و برداشت یک بی طرف اینه که برای اولین بار اون error رو دیده!! درحالیکه تسلط کامل به ویندوز داره

در مجموع فعالیت در این حوزه نیازمند اعتماد به نفس و اعتقاد به خویشتن داره که در روحیه و ذات مردان بیشتر و قوی تر وجود داره... و عدم وجود این خصیصه در خانم ها هم دلیل بر ضعف نیست...

آخرین ویرایش:

oxygenws

Active Member
چون حداقل ساعاتی که باید با کامپیوتر کار کرد تا به مهارت های کامل رسید و مثلاً یک مسولیت رو قبول کنه یک خانم، خیلی زیاده و این خب با ساختار فیزیکی خانمها هم منافات داره... تصور کنید برای یک خانم خیلی سخته که ساعتها پشت میز کامپیوتر بشینه و فلان کار گرافیکی رو انجام بده، یا چندین ساعت وقت صرف برنامه نویسی کنه...
جان؟؟؟ مگه ساختار فیزیکیشون چه شکلیه؟!!! نه تو مایه های "فیل" اند که خرطومشون جلوی مانیتور رو بگیره، نه شبیه سفره ماهی که چشاشون به سقف باشه و ...

همچی حرف می زنی که انگار هم به مهارت کامل رسیدی، هم فیزیولوژی بلدی، هم ته گرافیک و هم ته برنامه نویسی هستی و هم تا آخر عمرت پای سیستم بشینی، فیزیکت مشکلی براش پیش نمیاره...

خوش باشید.

YTERROR

Active Member
جان؟؟؟ مگه ساختار فیزیکیشون چه شکلیه؟!!

وارد جزیات نشو ( شوخی ) البته فیزیک خاص خودشم می خواد آدم که پشتش کج شده استخون درد داره چشماش ضعیف شده بدنش انعطاف نداره از بس جلوی کامپیوتر بوده و .... به این می گن یک فیزیک نرمال :d

سلام به همه دوستان
یه مسئله دیگه هم هست
خیلی ها رو در همین فروم میشناسم که خانوم هستند ولی با نام مذکر لاگین شده اند.
علتش رو هم خانوما میدونن هم آقایون.

PhonieX

مدیر انجمن <A href="forum.majidonline.com/forums/6
ولی جون من اینجا را دیگه تا کلش پر دختر نکنید
چون فک کنم تو ایران این تنها جایی که تعداد پسرا بیشتره

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا