چرا کاربران خانم این انجمن باید اینقدر کم باشند ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
واقعا که جالبه!!!

شما ها مثلا امروزی هستید و اکثرا تحصیل کرده!! تو دنیای امروز دیگه هیچ کاری ندارن که طرف دختره یا پسر و فقط اطلاعات اون فرد ارزشمند محسوب میشه. البته خوب نباید این رو هم فراموش کرد که اینجا ایرانه و شما هم اقایون ایرانی!!!

ولی پیشنهاد میکنم یکمی تو بعضی دیدگاهاتون تجدیدنظر کنید. وقتی یک مدیر که من براشون احترام زیادی هم قائلم اینجا رو با توالت عمومی مقایسه میکنن!!!! دیگه چی میشه گفت!

اگر صحبت از نشستن دخترا پای کامپیوتر و وقت تلف کردنه خدا وکیلی خودتون رو یه نگاه بندازید چند تای شما آقایون وقتی میشینید پای pc از قبل میدونید که میخواید چیکار کنید و حتی وقتی وارد اینترنت میشید قبلش میدونستید که برای چی کانکت شدید؟! اکثرا یا تو چت رومها هستن یا تو دنبال دانلود آهنگ یا ...!!

به هر حال من که اصلا برام مهم نیست که طرفی که باهاش صحبت و تبادل اطلاعات (!!) میکنم دختره یا پسر. بلکه این برام مهمه که اون طرفم چقدر اطلاعات داره و چطوری میتونم از اطلاعاتش استفاده کنم. البته اینم بگم منم مثل بقیه دخترا دنبال گشت و گذار و بیرون رفتن و ... هم هستم و فکر مینکم اتفاقا دخترا خیلی بهتر از پسرا میتونن برنامه ریزی درست برای وقتشون کنن.

oxygenws

Active Member
شما ها مثلا امروزی هستید و اکثرا تحصیل کرده!! تو دنیای امروز دیگه هیچ کاری ندارن که طرف دختره یا پسر و فقط اطلاعات اون فرد ارزشمند محسوب میشه.
مطمئنی؟؟ خیلی دوستان مزخرف و بی شعور، با هویت دختر میان تو سایت تا بهتر و زود تر به جواب برسند...
بعد از 3-4 سال مدیریت انجمن های مزخرف و مسخره اینترنتی، فهمیدم که خیلی از پسر های دور و برمون دخترند و خیلی از دختر ها، پسر... خیلی ها هم که *اصلا جزو آدم ها* نیستند که بخوان پسر و دختر داشته باشند!!!

izone

Active Member
مطمئنی؟؟ خیلی دوستان مزخرف و بی شعور، با هویت دختر میان تو سایت تا بهتر و زود تر به جواب برسند...
بعد از 3-4 سال مدیریت انجمن های مزخرف و مسخره اینترنتی، فهمیدم که خیلی از پسر های دور و برمون دخترند و خیلی از دختر ها، پسر... خیلی ها هم که *اصلا جزو آدم ها* نیستند که بخوان پسر و دختر داشته باشند!!!

درسته ولی برای شما مگه تفاوتی داره که طرف که کمک میخواد دختره یا پسره؟

از دید من اگر برای مدیران فرقی نداشته باشه جلوی اینکار هم تا حدی گرفته میشه. برای من هم مهم نیست که طرف پسره با نام کاربری دختر آمده یا دختره با نام کاربری پسر آمده!!!

البته تا حدودی هم سخن شما را قبول دارم. خیلی ها میخواهند سواستفاده کنند. یکی از کاربرای من که میگه دختره ولی گمان نکنم باشه!!! بزودی زمان دامنه و هاستش تمام میشه و من بهش ایمیل زدم که بگه چیکار میخواد بکنه. چند روز پیش به من پیام داد که در آمریکاست !!! و نمیتونه پول به حسابم در ایران بریزه اگر میشه من صبر کنم تا اون بیاد... بعد که آی پی پیام را نگاه کردم دیدم از ایران است!!!:eek: :D

majid2x

Active Member
منم خودمو انداختم وسط ...

بنظر من مشكل اينه كه 97 درصد از خانم هاي ايراني اينترنت رو فقط واسه چت كردن مي دونن. ( درصد رو حال كردين ؟! )

اصلاً در كل آقايون فعال تر و حرفه اي تر از خانوم هان !
ولي تو اين انجمن زيادي خانوم ها غير فعالاً .

YTERROR

Active Member
چه تایپیکی شده همه می زنن تویی سر هم دیگه کافیه تویی فرومهایی دیگه بفهمند همچین تایپیک تویی محید آنلاین هست بعد بیا و ببین چند تا مدعی پیدا میشه

در کل بهتره ادامه دار نشه بهتره جوابش که مشخثه و گفتنی فرومهایی مختلفی هست و جوابهایی مختبف شاید یکی از دلایل ایمن که دخترا نمیان چون مثل ما پسرا نیاز به کمک و .. ندارن و این قدر اطلاعاتشون زیاده که افتخار نمیدن

majid2x

Active Member
Yterror ايولا !

یکی از دلایل ایمن که دخترا نمیان چون مثل ما پسرا نیاز به کمک و .. ندارن و این قدر اطلاعاتشون زیاده که افتخار نمیدن

جواب تاپيك رو دادي !
حلش كردي !
ايول بابا !

Old User

Member
ولی پیشنهاد میکنم یکمی تو بعضی دیدگاهاتون تجدیدنظر کنید. وقتی یک مدیر که من براشون احترام زیادی هم قائلم اینجا رو با توالت عمومی مقایسه میکنن!!!! دیگه چی میشه گفت!

ساراجان... ایشون واقع بینینن ... اگه خوب واقع بین باشی اینجا تو مایه های دستشوییه !!

علم( اونم از نوع زیادیش) هیچ وقت بزرگی وشعورو احترام نمیاره ... (به کسی برنخوره).

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا