واقعا که جالبه!!!
شما ها مثلا امروزی هستید و اکثرا تحصیل کرده!! تو دنیای امروز دیگه هیچ کاری ندارن که طرف دختره یا پسر و فقط اطلاعات اون فرد ارزشمند محسوب میشه. البته خوب نباید این رو هم فراموش کرد که اینجا ایرانه و شما هم اقایون ایرانی!!!
ولی پیشنهاد میکنم یکمی تو بعضی دیدگاهاتون تجدیدنظر کنید. وقتی یک مدیر که من براشون احترام زیادی هم قائلم اینجا رو با توالت عمومی مقایسه میکنن!!!! دیگه چی میشه گفت!
اگر صحبت از نشستن دخترا پای کامپیوتر و وقت تلف کردنه خدا وکیلی خودتون رو یه نگاه بندازید چند تای شما آقایون وقتی میشینید پای pc از قبل میدونید که میخواید چیکار کنید و حتی وقتی وارد اینترنت میشید قبلش میدونستید که برای چی کانکت شدید؟! اکثرا یا تو چت رومها هستن یا تو دنبال دانلود آهنگ یا ...!!
به هر حال من که اصلا برام مهم نیست که طرفی که باهاش صحبت و تبادل اطلاعات (!!) میکنم دختره یا پسر. بلکه این برام مهمه که اون طرفم چقدر اطلاعات داره و چطوری میتونم از اطلاعاتش استفاده کنم. البته اینم بگم منم مثل بقیه دخترا دنبال گشت و گذار و بیرون رفتن و ... هم هستم و فکر مینکم اتفاقا دخترا خیلی بهتر از پسرا میتونن برنامه ریزی درست برای وقتشون کنن.