oxygenws گفت:
R_chizari گفت:
وقتي توزيع هاي قوي مثل سوزه و ردهت وجود دارد توزيع فارسي از آن حرفها است !
بدرود
پ.ن: برنامه اگه واقعا برنامه باشه احتياج به حمايت من و شما نداره. لينوكس اگه بيلزن بود حالا محتاج حمايت نبود
متاسفم
کاشکی به عنوان یک مدیر، سنجیده تر صحبت می کردید.
خدمت دوست خوبم سلام
قبل از هر چيز بنده به واسطه كارم دوره هاي لينوكس مقدماتي و پيشرفته را تمام و كمال نزد مهندس بصيرت (منتخب لينوكس در ايران) طي كرده ام (جهت جلوگيري از تخطئه شدن و ... عرض شد وگرنه من همان خاكم كه بودم
)
با توزيعهاي زيادي نيز آشنايي دارم بهترين آنها را نيز سوزه و ردهت ميدانم(البته توزيع knoppix هم جهت آموزش دادن يا كارهاي فوري مورد جالبي است). لاگ اين كه سهله 1000 جور كامند آن هم كار كرده ام (از مانوآل گرفتن در هر قسمت گرفته تا كار با اديتورهاي Vi و ... پاك كردن رد پاي آخرين دسترسي به فايل و جستجوي آخرين فايلهاي اكسس شده در 24 ساعت گذشته و power wait براي يو پي اس ها و تغيير اينيت هاي ديفالت به انواع دستورات دلخواه و آي پي كانفيگ هاي شبكه با انواع سويچ هاي موجود و و و و و ... )
دوم اينكه من اگر نظر خودم را اعلام كنم چه ارتباطي با مديريت دارد ! :roll:
من هم انسان هستم مانند شما از همين كره خاكي
چون مدير هستم نبايد نظرم را بدهم يا چون نظرم را ميدهم نبايد مدير باشم !
سوم اينكه لينوكس امكانات بسياري دارد اما بزرگترين عيب آن user friendly نبودن آن است و از همين مورد هم رنج ميبرد. البته رابطهاي گرافيكي زيادي نيز براي آن طراحي شده. همين توزيع سوزه از نصب اوليه گرفته تا دسكت تاپش شباهت بسياري به ويندوز اكس پي دارد با كنترل پنل و استار منو و غيره. (آخرين ورژن اين رابط گرافيكي تقريبا از اكس پي كپي زده شده
)
اين اشكال دوستانه نبودن محيط و دستورات برنامه نيز علت دارد . نه اينكه به دليل عدم توانايي لينوكس باشد خير. به دليل اين است كه حرفه يي هاي لينوكس همه علاقمند هستند Low Level كاركنند يعني زبان ماشين يعني انجام كارها از طريق دستورات كامند ! يعني كاركردن با رابط گرافيكي و اصولا راحت كار كردن را افت ميدانند ( و البته يك دليل ديگر نيز دارد كه با تغييرات مورد نظرشان كاري كنند كه كسي نفهمد بر روي مثلا يك mail server چه تنظيماتي كرده اند كه سيستم هميشه به آنها محتاج باشد كه اين دليل اقتصادي است
مانند كامپيوتر هاي قسمتي از شهرداري كه هنوز هم در حال كشمكش با متولي سرورهايش است كه 3 بار هم اين شركت عوض شده و ... )
توجه داشته باشيد تمام كارهايي كه در ويندوز نيز انجام ميشود را ميتوان به جاي استفاده از رابط گرافيكي با دستورات نوشتاري انجام داد درست همانند لينوكس !
در آخر :
تا همين 3-4 سال قبل دوستاني كه قصد داشتند لينوكس بر روي سيستم خود نصب كنند لازم بود فركانسهاي مانيتور خود را ميدانستند و در قسمتي از نصب از كاربر سوال ميشد. در صورتي كه به هر دليلي اعداد صحيح وارد نميشد
مانيتور ميسوخت !!!
به هر حال دنيا دنياي انتخاب است. هر كس بر حسب دلايل مربوط به خود انتخاب ميكند. انتخاب هم آزاد است. لينوكس هنوز راه زيادي بايد برود تا انتخابش كنند.
شاد باشيد
چيذري
پ.ن: ما مخلص لينوكس كارهاي حرفه اي هم هستيم