بی بی کد چرا مصنوعی در اومده؟؟؟

abbasi_0912

Active Member
سلام
تبریک میگم بابت شروع مکس امیدوارم مراحل پیشرفت رو هرچه زودتر طی کنی
برای بهتر شدن کارتون باید یک تجربه چند 10 هفته ای کسب کنید

یک سری از موارد مصنوعی شدن کار رو مینوسیم که باید در اون تجربه و اطلاعات بیشتری کسب کنید
دلایل مصنوصی بودن

- مدلسازی بدون دیتیل
- عدم رعایت تناسبات در مدل سازی (مثلا عمق کابینت های بالا 20 سانت به نظر میاد در حالی که باید بیشتر باشه)
- کم بودن جزئیات صحنه، اگر آشپزخانه هست، پس سینک ظرفشویی کجاست، اجاق گاز، یخچال و ....
- برای رفع این مشکل، مدلسازی رو از روی رفرنس انجام بدهید، مثلا برای بدست اوردن ابعاد صحیح کابینت میتوانید از کاتالوگ ها و سایتهایی که ابعاد کابینت رو دارند استفاده کنید

- عدم استفاده از تکسچر مناسب
- عدم به کارگیری تکسچر در جای مناسب، (بکار گرفتن تکسچر نامناسب برای کف)
- متریالهای خام و بدون رفلکت، بامپ، گلاسینس و ...
- در این زمینه باید بیشتر تجربه کسب کنید

- عدم نورپردازی صحیح (چرا در صحنه یک نور وجود دارد؟)
- استفاده نکردن از نور های مکمل ( سعی کنید از نورهای مصنوعی که توی سقف تعبیه میشه استفاده کنید)

- زاویه بد دوربین
- باید ارتفاع دوربین پایین تر باشه ( الان دوربین تقریبا، چسبیده به سقف، معمولا انسان وقتی توی اشپزخانه میره کمتر اتفاق میفته که بتونه سقف کابینت ها رو ببینه مگر برای گرد گیری یا اینکه طرف قدش بالای 2.5 متر باشه)
- عدم رعایت قوانین عکاسی به طور کامل

موفق باشید

Max -Vray

New Member
سلام
برای هر کاری باید تمرین داشته باشین
پشت هر کاری که به واقعیت نزدیکه حداقل یکی دو سال وقت سرمایش هست
ولی جای خیلی خوبی اومدی
تمرین و جسارتو ادامه بده ...

من هم تازه کارم و خیلی چیزها رو همینجا یاد گرفتم.
اما به سختی چیزی که بعضی ها میگن نیست.
کارت خوبه. یکم فیلم آمورشی ببینی خیلی زود یاد میگیری.

madmaster_3d

Well-Known Member
منم با دوستان موافقم. البته معماری بیشتر تو ایران به خاطر وقت و مفتی بودن همه چیز ( رعایت نکردن حقوق کپی رایت ) مجانیه. پس یک باکس رو برمیدارن بعضی دوستان و از مدل های آماده و متریال های آماده.
می مونه یک نور و رندر.
شما اگر بخوای مکس رو برای معماری یاد بگیری. تو 1 سال راحت می تونی کار واقعی بزنی البته بستگی به تمرینت داره و مراجع آموزشی که در اختیار داشته باشی.
برای 1 هفته خیلی هم عالی شده. اگر قرار بود کارت واقعی بشه اون دوستانی که 1 2 سال دارن کار می کنن باید میرفتن غاز میچرندن

شما باید موتور رندر وری رو یاد بگیری. که آموزشش تو همین سایت به زبان فارسی هست. البته باید آموزش های خارجی هم ببنی
این سایت هم سر بزن
3dxpromotion
ایرانیه
بعدا که شما هم مدل صندلی آماده این حرف ها دانلود کردی و نورپردازی و رندر با وری رو یاد گرفتی کار شما هم واقعی میشه.

به نظرم اگر یک زمانی از این برنامه پول در آوردی قطره قطره جمع کن برنامه رو اصلی کن. میدونم سخته ولی شدنی هست :) نظر شخصیم هستش. برای فان فکر نمی کنم شرکتشون ناراحت بشن. چون 4000 دلار واقعا زیاده.

سایت evermotion.org هم برای معمار ها هستش. اگر زبانت خوب باشه شاید بتونه کمکت کنه. کلا تو گوگل هم سرچ کن interior extrior که آموزش پیدا کنی.
به دلایل شرعیش نمی تونم یک سایت ایرانه که آموزشهای معماری برای دانلود داره رو معرفی کنم. همینجوریش خودم زیاد دانلود کردم اون طرف بیچارم فعلا

متریال سازی رو هم باید یاد بگیری. البته سایت http://www.vray-materials.de/
متریال های آماده موتو رندر وری رو هم داره

اصلا موتور رندر وری چیه؟
ما تو برنامه های مختلف چند تا موتور داریم که میشه باهاش خروچی گرفت. حالت دیفالت مکس بیشتر برای تسته.
شما می تونی از خود mental ray مکس هم استفاده کنی. اونم خوبه. ولی معمولا برای معماری از وری استفاده می کنن v-ray
سعی کن به روز هم باشی از مکس 2013 استفاده کن اگر دستگاهت قوی هست البته
ویندوز سون 7 64 بیت هم نصب کن
البته رمت حداقل باید 4 گیگ باشه

اطلاعاتی هم در مورد کسانی که تازه شروع کردن تو این قسمت گزاشتم. بیشتر برای بچه های غیر معماری هستش

http://forum.majidonline.com/threads/196134-شروع-یادگیری-تری-دی-مگس

امیدوارم کمکت کرده باشم.

جدیدترین ارسال ها

بالا