چرا مجید انلاین مشهور شد؟

دوست درام بدونم نظر دوستان در مورد این سوالات چیه.

1: واقعا چرا مجید آنلاین مشهور شد؟

2: طراحی صفحات سایت واقعا جالب است؟ (بله/خیر)

3: آینده ی مجید آنلاین؟ (سقوط/سعود)

4: چرا مجید آنلاین؟

5: پیش رفت مجید آنلاین خوب بود؟ (بله/خیر)

و سوال آخر:

6: مجید آنلاین لایق همین مقدار محبوبیت است؟ (بله/خیر)

مجید جان گزارتون خورد شمام جواب بدید...

magserver

Member
1-به نظرم مهمترين سوال هيمنه بقيش حاشيه هستش
مجيدآنلاين معروف شد چون تو زمان خودش بهترين كار رو ارايه داد . نه اينكه بهترين باشه كار جديدي كرد ...
طراحي خوبي داشت كه باعث شد تا سر زبونا بيفت

+ واز همه مهم‌تر فروم كه يه توضيحاتي در موردش اينجور سايتها تو پي‌تي نوشتم
فروم دليل پيشرفت مجيد آنلاين توي اون زمان بود چون طرح نويي بود
ولي الان ديگه طرح نويي نيست پس موفق نيست

در مورد آينده‌ِي مجيد آنلاين هم بايد بگم نظر شخصي من اينه كه همين روال رو ادامه ميده با پيشرفت خيلي خيلي كم . چون ديگه پيشرفتش رو كرده مثل پي‌تي
چون فروم زياد شد از نويي در اومد

به طور حتم با تلاش‌هاي مجيد اينجا لايق اين همه پيشرفت و احترام هستش ...

Navid4d

Member
به نظر من مهمترین عامل مشهور شدن مجید آنلاین ارائه مطالب آموزشی منحر به فرد سایت در اولین دوره های تاپ سی دی بود !

که تونست به خوبی اسم سایت رو از بازدید کننده های اینترنت به مشتریان عادی نرم افزار در سراسر کشور ارتقا بده ....

بعد هم استفاده از پرتال های مدیریت محتوا که تو اون زمون افراد خیلی کمی با این سیستم ها آشنا بودند ..

+ ارسال مطالب آموزش و خبری حرفه ایی و به روز نگه داشتن سایت ...

و در آخر هم تشکیل انجمن های تخصصی در ایران .

Old User

Member
1-به نظرم مهمترين سوال هيمنه بقيش حاشيه هستش
مجيدآنلاين معروف شد چون تو زمان خودش بهترين كار رو ارايه داد . نه اينكه بهترين باشه كار جديدي كرد ...
طراحي خوبي داشت كه باعث شد تا سر زبونا بيفت

+ واز همه مهم‌تر فروم كه يه توضيحاتي در موردش اينجور سايتها تو پي‌تي نوشتم
فروم دليل پيشرفت مجيد آنلاين توي اون زمان بود چون طرح نويي بود
ولي الان ديگه طرح نويي نيست پس موفق نيست

در مورد آينده‌ِي مجيد آنلاين هم بايد بگم نظر شخصي من اينه كه همين روال رو ادامه ميده با پيشرفت خيلي خيلي كم . چون ديگه پيشرفتش رو كرده مثل پي‌تي
چون فروم زياد شد از نويي در اومد

:arrow: دلایل و جوابهای magserver رو تایید میکنم .

1) درسته مجیدآنلاین بهترین نبود ولی پر از خلاقیت و ایده نو بود ... این باعث پیشرفت و جذب کاربر شد .

2) یکی از دلایلی که منو جذب کرد رنگ بندی و طرح سایت بود ... ترکیب رنگها عالین!

3) دوران اوج ومعروفیت مجیدآنلاین تموم شد ... درسته دراوج نیست ولی الانم تو وضیعت بدی نیست ...( خوبه ولی نه عالی!)

4) چرا مجید آنلاین ؟ خوشم اومد :mrgreen: ( بالا گفتم دلایلشو)

5) پیشرفتش عالی بود ...

6) همونطور که magserver عزیز گفتن و من موافقم :

موفق باشید!

نظراتتون جال بود.
من از اولین روز مجید آنلاین باهاش نبودم ولی از وقتی که اینترنتی شدم تو نخش بودم.تو این مدت من خلاقیتی از مجید آنلاین ندید.خیلی دوست دارم بدونم خلاقیت های گذشتش چیاست؟

magserver

Member
ميدوني چرا توي مجيد آنلاين خلاقيت نمي‌بيني ؟
چون قبل از مجيد آنلاين رو نديدي
مجيدآنلاين كاملا نو بود جديد بود
هم از لحاظ طراحي هم از لحاظ اينكه از فروم استفاده كرد
همين طراحي مجيد آنلاين بود كه به من معرفي شد
من اون موقع عضو شدم ولي متاسفانه فرصت فعاليت را نداشتم

هم از لحاظ طراحي هم از لحاظ اينكه از فروم استفاده كرد
این موضوع رو که می دونید طراحی باعث افزایش بازدید نمی شه،ممکنه برای یک بار بازدید کننده رو به سایت بکشونه که صفحرو به پیشنهاده دوستش ببینه،ولی فقط یک بار
پس رو این موضوع نمی شه زیاد مانور داد.
در مورد فروم هم اگه اولیش بوده که خیلی جالبه... واقعا جالبه.من که اطلاع ندارم در این مورد که تکذیب یا تایید کنم... واقعا اینطور بوده؟

راستی مجید آنلاین از اول همین طرح بوده؟ (شکل صفحات)
در ضمن حس می کنم مجید سیو فلش لوگو رو گم کرده.چون اون متن اصلا اپدیت نمیشه و لینک هم نیست: این مکان جای تبلیغ شرکت یا سایت شماست.برای.... کلیک کنید

magserver

Member
این موضوع رو که می دونید طراحی باعث افزایش بازدید نمی شه،ممکنه برای یک بار بازدید کننده رو به سایت بکشونه که صفحرو به پیشنهاده دوستش ببینه،ولی فقط یک بار
پس رو این موضوع نمی شه زیاد مانور داد.
در مورد فروم هم اگه اولیش بوده که خیلی جالبه... واقعا جالبه.من که اطلاع ندارم در این مورد که تکذیب یا تایید کنم... واقعا اینطور بوده؟
منظور من هم اين نبود كه بازديدكننده مياد هرروز نيم ساعت يك ساعت طرح رو نيگا مي‌كنه بعد ديسكانتكت ميشه
منظورم جذب بازديدككنده بود
در مورد فروم هم بنده اطلاعي از اولين بودنش ندارم
ولي همونطور كه در پست‌هاي قبلي هم گفتم به نظر شخص من بزرگترين عامل پيشرفتش بود

من متوجه نشدم.قشر خیلی کمی از ایران کاربران حرفه ای هستند...
دقيقا

راستی مجید آنلاین از اول همین طرح بوده؟ (شکل صفحات)
در ضمن حس می کنم مجید سیو فلش لوگو رو گم کرده.چون اون متن اصلا اپدیت نمیشه و لینک هم نیست: این مکان جای تبلیغ شرکت یا سایت شماست.برای.... کلیک کنید
به نظر شما چند درصد كاربران به اين نكته اهميت مي‌دهند كه جاي اون نوشته چي باشه ؟!
مجيد آنلاين نيازي به تبليغات توي اوت يه تيكه جا نداره داره ؟!

YTERROR

Active Member
مجید آنلاین

1. آموزشهایی فتوشاپ و سایر مقالاتش بزرگترین عامل موفقیتش بوده

2. فعالیت مدیران چون هر فرومی مدیران فعال داشته باشه روز به روز موفق میشه

3. کاربران فعال

همین فقط هیچ عامل دیگه ای به نظر من نبوده که همین چیزا باعق معرفی خوب در گوگل و .... شده و بازدیدش رفته بالا

و بزرگترین عاملشم قدمت چند ساله سایت مجید آنلاین شما کی دامین توش چیز یبنویسی چند سال بگزره بازدید بالای 500 تا در روز میشه این یک چیز طبیعیه

soheil_v

Member
يه مظر من هم نوآوري مجيدآنلاين دليل پيشرفتش بود بيشتر سايت هاي آموزشي ميخوان به نوعي از مجيدآنلاين و امكاناتي كه در اون هست تقليد كنند از جمله خود من .
واقعاًكارهايي كه مجيد عزيز ميكنه نوآوري هست
اگه بخوام بيشتر توضيح بدم نميشه چون خيلي حرفها هست

يه مظر من هم نوآوري مجيدآنلاين دليل پيشرفتش بود بيشتر سايت هاي آموزشي ميخوان به نوعي از مجيدآنلاين و امكاناتي كه در اون هست تقليد كنند از جمله خود من .
اگه بخوام بيشتر توضيح بدم نميشه چون خيلي حرفها هست
ازتون خواش می کنم بگید.واقعا نمی دونم من

آخرین ویرایش:

magserver

Member
اين چند مدت مجيد نيست شمام گير دادين به مجيد
نظرتون رو بگيد با اون چيكار داريد
ميخواهيد بپرسيد چرا سايتت موفق شد ؟!

Old User

Member
آقای کوشا سیستم : (اسمتونو نمیدونم متاسفانه )

من چند ساله که عضو این سایت هستم... اون موقع درنوع خودش بی نظیر و عالی بود... الان شاید تو چشم نیاد ! کاش چند سال پیش بودین و قضاوت میکردین.
درمورد طرح و رنگ سایت هم باید بگم که من به عنوان دانشجوی کارشناسی نرم افزار اینو میگم :درسی داریم بنام طراحی صفحات وب که تو این درس بیشتر وقت کلاس به اینکه چه طرح و چه رنگی به کار ببریم تا کاربران رو جذب کنه و کاربر بتونه با سایت ارتباط برقرار کنه ، صحبت میشه... انقدر این نکته مهم و ریزه که به نظر شاید نیاد ولی مستقیم با روان آدم در ارتباطه ... این از این !

درمورد مقالات و سطح دانش باید بگم که بالاخره همه افراد از صفر شروع میکنن از یه جایی باید شروع بشه ... مطمئن باشید اگر مقالات و آموزشها در سطح خیلی بالا نبوده ولی اطلاعات زیادی روبرای استارت به بچه ها داده... این مهمتره به نظر من !

البته این سایت بیشتر از 70% به گرافیک پرداخته و مطمئنا کارش عالی و بدون نقص بوده و جای هیچ بحثی نزاشته...

موفق باشید...

جدیدترین ارسال ها

بالا