چرا فیلترهای css کار نمیکنه؟

meh

Member
سلام
این فیلترهای css برای تصاویر برای من کار نمیکنن.با اینکه internet explorer 6 دارم که باید با این فیلترا همامنگ باشه.به نظرتون علتش چیه؟
یه سوال دیگه:

<meta http-equiv="pragma" content="co-cache">

این تگ باعث میشه صفحه رو کامل از روی اینترنت بگیره.حالا اگه بخوام قسمتی رو از روی هیستری لود کنه چه تگی باید استفاده کنم؟

مرسی که زود جوابمو میدین:)

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
دوست عزیز
منظورت از فیلتر ها، Style Filter مایکروسافت هست؟ اگر منظورت این باشه ، زمانی که به صورت اف لاین می خوای آنها رو ببینی ، باید Allow Block که ظاهر میشه Yes بزنی. منبع کامل در این سایت هست: http://javascript.echessdesign.com/stylefilters/
این تگی که شما گفتین ، از Cach گرفتن صفحه شما جلوگیری می کنه. وقتی شما این تگ رو مینویسین، مرورگر به طور کلی دیگر صفحه شما رو از Cach نمی خونه. اگر علاقه مندین که قسمتی از صفحه به صورت سفارشی لود بشه و یا در Cach قرار بگیره، می تونی از یکی از زبانهای برنامه نویسی PHP, ASP بهره بگیری. دوستان برنامه نویس بهتر می تونند شما رو راهنمایی کنند. بهتر است شما توضیح بیشتر داده و یا با ذکر صفحه سوال خود را مطرح کنید که در حد معقول در همین تایپیک جواب خود را بگیرید.
موفق باشید.

meh

Member
بله منظورم همیناست.کجا allow block میپرسه؟برای من که چیزی نپرسید.من اینا رو چه بصورت inline داخل تگای html میزارم چه توی تگ <STYLE> چیزی نشون نمیده.(منظورم اینه که کدا رو درست میزارم)
در مورد سوال دوم مثلا میخوایم تصاویر رو از روی فایلای موقت کاربر لود کنه.آیا مثل این مورد بالا تگ خاصی وجود داره یا حتما باید برنامه نویسی بشه؟

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
من عرض کردم که در صورتی که شما این صفحه رو به صورت OffLine بخوای ببینی این سوال رو می کنه، اگر صفحه مورد نظر تو نت باشه ، دیگه این سوال رو نمیپرسه،...
وقتی شما IE رو باز میکنید، پیام: To help protect your security,.... میده. شما موس رو بر روی این نوار برده، راست کلیک کنید و بر روی گزینه: Allow Blocked Content... کلیک کرده، و اخطار آمده رو YES کنید. مشکلتان حل شد. به همین راحتی!
شما منظورت ایت هست که فقط عکس رو از CACH بخونه، و بقیه رو از SERVER بخونه. این ها با تگ متا امکان پزیر نیست. از دوستان برنامه نویس کمک بگیرید.

meh

Member
آخه مساله اینه که وقتی من کد صفحه رو نوشتم و preview میگیرم هیچ وقت پیامی که میگی رو نشون نداده!
مرسی از راهنمایی در مورد سوال دوم

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
Meh جان
شما از کدوم مرورگر Preview میگیری؟
لطفا کد صفحه ات رو قرار بده تا راهنماییت کنم.

meh

Member
ببین مثلا:
<style>
IMG
}
filter:invert
{
</style>

توی قسمت head صفحه اینو میزارم ولی فیلتر کار نمیکنه.
IE 6 استفاده میکنم

جدیدترین ارسال ها

بالا