چرا سیستم من زمان رندر از تمام توان cpu استفاده نمی کنه ؟!

Farrokh

Active Member
سلام

این ایمیج رو ببینید
attachment.php

این مال زمان رندره

cpu :phenom 9500
ram :4 gb

windows vista 64
max 2009 64
v ray sp2 64

پیوست ها

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    118.3 کیلوبایت · بازدیدها: 127

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
مال Autodesk . ولی کرک میخواد . حجمش هم حدود 20 MB . در ضمن اگه با Vray 64 کار میکنی , فک کنم با x3 نخونه , بنا براین بهتره تا اومدن نسخه های پلاگین x3 صبر کنی :D ولی 3دی مکس x3 هم روی ویستا 64 میاد هم رویxp 64 :D

Farrokh

Active Member
ممنون عزیز جان

راهی هست که سریع تر بهم خبرش رو بدی؟

آخه خیلی کارم گیره

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
می بینم مردم پولدار شدن ابر سیستم می بندن!!

امکان داره چون نسخه مکس ما قفل شکسته این مشکلات باشه؟
یعنی شرکت 2 نسخه میسازه؟ یکی برا دانلود رایگان همینه که ما داریم و یکی برا فروش . تا حالا کسی مطلب خونده.
آخه بلا نسبت کسی که اونور آبه مگه خره بره 7 هزار دلار مکس بخره با اینترنت فوق سریع اونور دانلود میکنه.
یکی این مساله را باز کند.

mkf.cgi

Member
فكر كنم مشكلت با اين كار حل بشه:
توي پنجره task manager داخل تبprocesses روي ايكون مكس يا هر نرم افزاري كه ميخواي از تمام توان cpu براش استفاده كني راست كليك كن ,در گزينه ي set priority زيرگزينه هاي ميزان نسبت دادن توان cpu به برنامه هاست.
high روي 100% قرار ميگيري كه البته بهتره موقع رندر داخل برنامه باشي چون كار كردن با بقيه ي قسمت هاي ويندوز سخت ميشه اما ميشه كار كرد.
realtime وقتي پروسز رندر فعال ميشه كار ميكنه يعني هميشه روي 100% نيست اما وقتي برنامه به حداكثر توان كاريش برسه از high هم خفن تره.
task manager.jpg
در ضمن با گزينه ي set affinity ميتوني تعداد هسته هاي فعال رو كم و زياد كني.مثلا مشخص كني دو تا هسته باسه مكس بسه !
اميدوارم مشكلت حل بشه.:rose:

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: men

Farrokh

Active Member
نه بابا

من با مکس 2008 مشکلی نداشتم
ولی خداییش مکس 2009 با ویری واقعا احمق بازی در میاره

توی ریپورتش به اوتو دسک نوشتم شما که بلد نیستید یه نرم افزار ساده مثل مکس رو ارتقا بدید پس چیه هرچی نرم افزار گرافیکیه می خرید ؟
خجالت بکشید و مثل ما ایرانیا با وجدان کار کنید تا کسی هم نرم افزاراتون رو کرک نکنه :lol:

آقا با اون set priority هم مشکل حل نمی شود

mkf.cgi

Member
من 2009 با q6600 دارم ميزارم روي high,نمودار توان ميچسبه به سقفش.راه ديگه اي به ذهنم نميرسه,شرمنده.

salam.
omidvaram doostan narahat nashan ke pinglish minevisam.
chand vaghtiye windows avaz kardamo cd sh pisham nist ke betoonam farsi ro nasb konam ine ke aslan chand vaghtiye post nemidam vali moratab check mikonam.
farokh jan gamoon nakonam rabti be CPU dashte bashe . ehtemalan bayad donbale moshkel too v-ray begardi.

akse peyvasto bebin.
manam phenom daram (monteha phenom II ) vali michasbe tah 4 ta hastash mogheye render.
albate man ba mentalray inja render gereftam.

ino ke neveshtam tasmim gereftam ba v-ray ham render begiram .
ba ejazat too v-ray ham michasbe rooye 100 !!!! oonam mizaram peyvast
ps-02.jpg
pas ehtemalan moshkel az jaye digast.
yani CPU montazere ye chize dige mimoone zamane render ke be 100 nemichasbe
hala ya ram ya hard ya har chize dige.
shayadam ye tanzimati chiziyo dastkari kardi yadet nist.
man ino tooye windows x64 va 3ds max 2009 gereftam ba 4 gig ram.
hich patch ya update ii ham nasb nakardam !!!

ye fekri bekon khabar bede.
bazam bebakhshid be khatere pinglish.:snap:

پیوست ها

• ps-01.JPG
    ps-01.JPG
    176.5 کیلوبایت · بازدیدها: 18
  • ps-02.JPG
    ps-02.JPG
    160.4 کیلوبایت · بازدیدها: 19

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
می بینم مردم پولدار شدن ابر سیستم می بندن!!

امکان داره چون نسخه مکس ما قفل شکسته این مشکلات باشه؟
یعنی شرکت 2 نسخه میسازه؟ یکی برا دانلود رایگان همینه که ما داریم و یکی برا فروش . تا حالا کسی مطلب خونده.
آخه بلا نسبت کسی که اونور آبه مگه خره بره 7 هزار دلار مکس بخره با اینترنت فوق سریع اونور دانلود میکنه.
یکی این مساله را باز کند.

دوست عزیز این روزا دیگه AMD Phenom 9500 ابر سیستم نسیت , بلکه AMD Core Tek 11000 ابر رایانس که 4 تا هسته ی واقعی داره , البته تو حال و هوای AMD . اگه ابر سیستم خوب میخوای , یه سیستم دیدم تو اداره ی شهر سازی تهران با 16 تا هسته و 12 گیگ رم , میتونی تصور کنی !!!!!

بعد هم حرفی که راجع به نسخه های مکس میگی کاملا درسته , میتونی با 700000 هزار تومن نسخه ی اصلی رو که کاملا ریجستر شده است رو سفارش بدی :D

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
f_tabande جان , اول تشکر میکنم از 2 تا از دوستام که تو تحقیق کمکم کردن . علی و احسان .
شرکت AMD وقتی سری Phenom x3 رو به بازار داد یک Patch مخصوص تو DVD mainboard گذاشت به اسم Core Update که یک Setup با حجم حدود 1 GB که 250 تا از نرم افزار ها رو از جمله مکس و مایا رو به نسخه های x3 آپدیت میکنه . شرکت Choase Group اگه درست نوشته باشم هم گفته که بزودی ( حدود 1 ماه دیگه ) یک Patch رایگان برای دانلود قرار میده که تمام پلاگینای Vray توی همه نرم افزار ها رو به سیستم Dynamic Core تبدیل میکنه . اما فعلا تا اون موقع میتونی بدون نیاز به کرک , مکست رو x3 کنی .
:D

Farrokh

Active Member
ممنون از همه

من مکس x3 رو روی اینترنت نیافتم

این پچ amd رو حالا باید از کجا گیر آورد ؟

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
نه بابا

من با مکس 2008 مشکلی نداشتم
ولی خداییش مکس 2009 با ویری واقعا احمق بازی در میاره

توی ریپورتش به اوتو دسک نوشتم شما که بلد نیستید یه نرم افزار ساده مثل مکس رو ارتقا بدید پس چیه هرچی نرم افزار گرافیکیه می خرید ؟
خجالت بکشید و مثل ما ایرانیا با وجدان کار کنید تا کسی هم نرم افزاراتون رو کرک نکنه :lol:

احتمالاً مشکل مکس 2009 شما اینه که نسخه ی Desige که نمیتونه خیلی از پلاگین ها رو درست اجرا کنه :cool:

:Mohsen:

کاربر باتجربه
خجالت بکشید و مثل ما ایرانیا با وجدان کار کنید تا کسی هم نرم افزاراتون رو کرک نکنه

ببخشيد كه اين پست يا شايدم اسپمو ميدم
فرخ خداييش براشون چنين چيزي نوشتي؟ جوابم دادن؟
آخه حرف دل منم زدي، دمت گرم

Farrokh

Active Member
راستش اینها رو به دلیل رعایت عفت کلام در انجمن سانسور کردم :d

حقیقتش اینه که فقط براشون هرچی فحش انگلیسی بلد بودم نوشتم :d

حقشونه خداییش حقشونه

توی ورژنای قدیمی مکس که این مشکلا نبود !

الان از اول صبح تا حالا دارم رندر می گیرم یه ایمیجی که 30 دقیقه بیشتر نباید طول بکشه هنوز گیرشه !

حامد راست می گفت مکس 2009 با ویری سازگار نیست !

جدیدترین ارسال ها

بالا