چرا سرور مجید آنلاین این روز ها گاه و بی گه خراب میشه ؟

d@nyal

Member
سلام !

آقا گلایه !

دلیل اینکه سرور مجید آن لاین گاه و بی گاه می خوابه چیه ؟

چندین بار شده چند روز پیش من هی می اومدم توی انجمن ها و بعد از 5 دقیقه می دیدم دیگه هیچی نمیاره !

اوقت دیگه ... :razz: !

همین ! مرسی ! دانیال:wink:

Elend

Member
بله سوال خوبیه
من در حال جواب به یه تاپیکم سند که میکنم
میبینم تعطیله

majid2x

Active Member
آره منم شاهدم . خصوصاً شبا از ساعت 11:30 تا 12:30 اکثراً خرابه!

Hamid2day

Active Member
حجم دیتابیس بالا رفته..
دیگه نمی کشه..
به امید خدا سریع مشکل حل بشه

ramin_soft

Member
سلام

من هم از زماني كه قالب انجمن عوض شده اين مشكل رو داشتم.
ولي از زماني كه تغييراتي تو سايت شده ( اونطور كه من دونستم كمي محرمانه هست ) اين مشكل واسه من رفع شد.

YTERROR

Active Member
مدیرش رقته سربازی

اسپانسر هم کمه

هزینه اشم بالا رفته

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
فکر کنم اگر یه نگاهی به آمار صفحه اول انجمنها (پایین صفحه) بندازید تا حدودی متوجه بشید:

موضوع ها: 51,531, نوشته ها: 368,442, کاربران: 35,174

!!!

مگه یه دیتابیس چقدر ظرفیت و تحمل اطلاعات رو داره!!

YTERROR

Active Member
فکر کنم اگر یه نگاهی به آمار صفحه اول انجمنها (پایین صفحه) بندازید تا حدودی متوجه بشید:

موضوع ها: 51,531, نوشته ها: 368,442, کاربران: 35,174

!!!

مگه یه دیتابیس چقدر ظرفیت و تحمل اطلاعات رو داره!!

سلام سارا خانوم

مگه چی چیزی عجیبیه ؟
می خوایی فروم بدم که همزمان 1000 نفر آنلاین باشن 600 تا کاربرش همزمان همیشه آنلاین هستن . عضواش سر به آسمون کشیده

+ فرومشم پی اچ پی بی بی و وقتی کلیک می کن صفحات به سرعت باز میشه و سرور جدا هم نداره

پرشنتولز هم با این همه برو بیاش که الان از مجید آنلاین خیلی جلوتر رفته و جایی مجید آنلاین رو گرفته حتی یکبر هم دان یا .. نشده

اینم آمار پرشن تولز :

Threads: 39,447, Posts: 681,233, Members: 43,672

که از مجید آنلاین خیلی بیشتر و 3 برابر مجید آنلاین کاربر آنلاین داره همزمان

آخرین ویرایش:

ramin_soft

Member
سلام

من يه پستي زدم و الان حرفمو پس ميگيرم
از همين امروز مشكلات بازم شروع شد.

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
همونطوري كه دوستان گفتند،دليل اصلي اين مشكل اين هستش كه به سرور فشار خيلي زيادي مياد.
البته انجمنها فشار خاصي به سايت وارد نميكنه بلكه فشار اصلي در بخش Image Upload Center هستش كه خب حدود 50 هزار عكس هاست شده (و حجم ديتا بيسش هم حدود 4 گيگابايت هست ) و requestهايي كه براي عكسهاي هاست شده بر روي سرور ارسال ميشه به سايت باعث ميشه به سرور فشار زيادي بياد...

خوشبختانه ما سرور رو ارتقا داديم و سرور جديد رو سفارش داديم فقط تا راه اندازي اون سرور جديد و بردن سايت بر روي اون سرور فكر كنم حدود يك هفته اي زمان ببره كه ان شالله اگر خدا بخواد هفته آينده سايت رو به سرور جديد منتقل ميكنيم كه اون نسبت به اين خيلي قوي تر هستش

از تمامي كاربران عذر خواهي ميكنم

مجيد

iranexplorer.net

Active Member
مجیدخان فلسفه ایجاد upload center چی بود؟ این همه سرویس دهنده خارجی وجود داره دیگه نیازی نبود؟

ضمن اینکه کسب درامد یا تبلیغ خاصی هم فکر نمی کنم داشته باشه؟

majid2x

Active Member
مشکل دوباره آغاز شد ! به طوری که تقریباً یک روز ورود به این سایت غیر ممکن بود !!!
مجیدخان فلسفه ایجاد upload center چی بود؟ این همه سرویس دهنده خارجی وجود داره دیگه نیازی نبود؟

ضمن اینکه کسب درامد یا تبلیغ خاصی هم فکر نمی کنم داشته باشه؟
دقیقاً حرفتون درسته

Hamid2day

Active Member
من هم نوشته این دوستمون رو تایید می کنم.
وقتی این همه سرویس برای نگهداری عکس اومده چه نیازی هست که این قدر به سرور فشار بیش از حد داشته باشه.

من نظرم این هست که برداشته بشه.

اینجوری بهتر هست . انجمن بالا نیاد بهتر یا عکس ها...

siavashmusic

Active Member
گذشته از این مسایل خیل انجمن ها کمرنگ شده آقا مجید یه دستی بروی مدیریت این انجمن بکش از بس توش باند بازیه دیگه خدایی...
نمیدونم چی باید گفت تا الان 100 ایمیل زدم به مدیریت (مثل ارتش با رعایت سلسله مراتب) سایت ولی هیچی خوشبختانه دسترسی خیلی از بخش ها هم که قربونش برم بسته شده ....
رنکینگ گوگل هم به سلامتی پایین اومده نمیدونم این فروم که کسب درآمد نداره پس چرا این جوری شده ...
خدا خودش فرجی کنه تا برگردیم به دوران آرمانی

Hamid2day

Active Member
شما مدیر هستید.از من می پرسید(با خنده)

بعد تقریبا 2 ماه قبل چندین بار خطای دیتابیس رو در مرورگر من نشون داد.

تو نوشته های مجید خوندم که از دیتابیس نیست بلکه از آپلود سنتر سایت هست که نزدیک 4 گیگ شده مشکل از اون هست.
d@nial گفت:
اونوقت حجم حدودا چقدری شده؟ :D

جدیدترین ارسال ها

بالا