چرا سردخانه‌ها همیشه خنک می‌مونن؟

bazarpanel

Member

راز توی دیواره‌هاست!​

شاید تا حالا براتون سؤال شده باشه که چطور سردخانه‌ها می‌تونن همیشه دمای پایین خودشون رو حفظ کنن، حتی وقتی بیرون هوا داغه یا کلی آدم درشون رو باز و بسته می‌کنن. جواب این سؤال خیلی ساده‌ست: همه چیز به دیواره‌های سردخانه مربوط می‌شه!
این دیواره‌ها از یه چیز خاص ساخته شدن به اسم ساندویچ پانل سردخانه‌ای. یه جور دیوار سبک، عایق و فوق‌العاده باهوش که از سه لایه تشکیل شده:
  • یه ورق فلزی مقاوم از بیرون
  • یه لایه ضخیم از فوم مخصوص (پلی‌یورتان) که دما رو حفظ می‌کنه
  • و یه ورق فلزی دیگه از داخل
این فوم وسط مثل یه پتو عمل می‌کنه و اجازه نمی‌ده گرما از بیرون وارد بشه و سرمای داخل سردخانه بیرون بره.
در واقع، این دیوارها هستن که باعث می‌شن سرمای دستگاه‌های خنک‌کننده هدر نره.

مزایای ساندویچ پانل سردخانه​

شاید براتون جالب باشه که بدونین پانل های سردخانه علاوه بر مزیتی که بالا گفتیم، مزایای دیگه ای هم داره که در ادامه بعضی هاشون رو بررسی می کنیم:

نصب سریع و آسان​

پنل سردخانه پیش ساخته است و با سرعت بالا نصب می شه و در نهایت شما یه سردخانه کامل رو میتونین در کمتر از یک روز داشته باشین.

ظاهر زیبا و تنوع در طرح​

ساندویچ پانل سردخانه در طرح و رنگ های متوعی در بازار داره عرضه میشه و شما میتونید بر اساس نیاز پروژه و سلیقه خودتون اون رو تهیه کنید.

طول عمر بالا و نگهداری آسان​

ساندویچ پانل ها به طور کلی خیلی در برابر ضربه مقاومن به همین دلیل سال های زیادی بدون تعمیر قابل استفاده ان.

مقاومت در برابر قارچ و پوسیدگی​

به خاطر سطح فلزی و عایق داخلی، این پانل ها در برابر رطوبت، باکتری و قارچ مقاومت بالایی دارن و باعث میشن فضای سردخانه برای نگهداری محصولات حساس مثل غذا، دارو و ... کامل امن و استرلیزه باشه.

کجاها از این ساندویچ پانل سردخانه استفاده می‌شود؟​

1-سردخانه های مواد غذایی​

مواد غذایی مثل میوه، سبزیجات، گوشت و مرغ نیاز به دمای ثابتی دارند تا فاسد نشن که ساندویچ پانل سردخانه ای این مسئله رو حل میکنه.

2-سردخانه های دارویی و بهداشتی​

در داروسازی و انبار های نگهداری واکسن، دارو و لولازم پزشکی کنترل دما حیاطی است.
ساندویچ پنل ها کمک می‌کنن تا دما همیشه در محدوده مشخص باقی بمونه.

3-صنایع لبنی و پروتئینی​

توی کارخانه های تولید و بسته بندی گوشت، مرغ، پنیر، ماست و ... که نیاز به محیطی سرد و خشک دارن.

خلاصه‌اش اینه:​

اگه سردخانه‌ای همیشه خنکه، دلیلش فقط دستگاه‌ها نیستن... راز اصلی توی دیواره‌هاست!
 
ممنون بابت این توضیح روان و کاربردی درباره ساندویچ پانل‌های سردخانه‌ای. واقعاً «راز توی دیواره‌هاست» جمله‌ی دقیقیه! ولی شاید بد نباشه به یه نکته‌ی مهم دیگه هم اشاره کنیم که خیلی وقت‌ها از چشم دور می‌مونه: وقتی سردخانه به‌صورت کامل عایق و ایزوله ساخته می‌شه، در صورت نشت گازهای مبردی مثل آمونیاک یا فریون، این گازها به‌راحتی توی فضا محبوس می‌مونن و می‌تونن در سکوت، خطرات بزرگی ایجاد کنن.


ما توی مجموعه‌ی خودمون که در زمینه ایمنی سردخانه‌ها فعالیت داریم، اخیراً یه مقاله‌ی جامع نوشتیم درباره این‌که چرا سردخانه‌ها حتماً باید به دتکتور گاز مجهز بشن، چه سنسورهایی برای دمای پایین مناسبن، محل نصب دقیقشون کجاست، و اینکه چرا برندهایی مثل Prosense (که نماینده انحصاری‌ش در ایران هستیم) تونستن عملکرد مطمئنی در این شرایط سخت داشته باشن.


اگه علاقه‌مند بودید، خوشحال می‌شم این مقاله رو بخونید:
چرا سردخانه‌های صنعتی باید مجهز به دتکتور گاز باشند؟ راهنمای کامل انتخاب و معرفی بهترین سنسور

آداک فرایند سپهر

امیدوارم این اطلاعات هم بتونه مکمل مفیدی برای بحث‌های فنی پیرامون ساخت سردخانه باشه.
 

جدیدترین ارسال ها

بالا