چرا تو rgb طرحها زیباتر و خوشگلتر دیده میشن ولی cmyk نه؟

mehrnu6

Member
سلام.چیکار کنم طرح رو تو 3 رنگ کار کنم و بعدش به 4 رنگ ارتقا بدم ولی چیزی از رنگ و زیباییش کم نشه؟
خیلی مهمه هااااااااااا

ArTaBaZ

Well-Known Member
سلام دوست عزیز
این امکان وجود نداره که رنگ به همون صورت باقی بمونه ولی اگه شما طرحتون رو به CMYK تغییر بدین خودش رنگ نزدیک به رنگ قبلی رو ست میکنه ولی بازهم تغییر رنگ احساس میشه
از منوی Image>Mode>CMYK میتونید این تغییر رو انجام بدین
موفقیتـ

mehrnu6

Member
خب این کارو انجام میدم و رنگ کلی به هم میریزه دیگه.یعنی هیچ راهی وجود نداره؟
آخه چرا رنگ آر جی بی باید اینقد خوشرنگ باشه؟چرا چهار رنگ به دلم نمبنشینه؟اصلا بگو چیکار کنم؟وای امشب چقد استرس دارم:mad:

ArTaBaZ

Well-Known Member
نظرم اینه که دوباره رنگ هاتون رو ست کنید
دو روش در نظر دارم :
  • در قسمت انتخاب رنگ روی علامت اخطار کنار رنگ کلیک کنید تا رنگ مناسب شما رو برای پرینت پیدا کنه ( این روش توسط یکی از کاربرا در انجمن مطرح شد که فکر میکنم درست هست )

38848190138203254857.jpg

• استفاده از Color Libraries و تنظیم Book روی Panton+CMYK Coated و انتخاب رنگ مناسب

65952654750558934671.jpg

فکر نمیکنم راه حل دیگه ای داشته باشین

در کل نمیشه که rgb و cmyk مثل هم بشن
رنگ rgb داینامیک تر نسبت به cmyk
رنگ rgb با تلفیق نور و طیف گسترده ای ساخته میشه ولی cmyk رنگی که با مواد شیمیایی و تاثیرات مخیطی سرو کارداره، یه ستگاه چاپ از لحظه شروع به کار دائما با تغیرات محیطی تغییررنگ و خروجی میده
به طور مثال اگه رنگیو که کمپانی سازنده دستگاه پیشنهار داده استفاده نکنی یا دستگاه تو محیط مناسب از نظر دما و رطوبت نباشه خروحی دستگاه با مدل مشابه خودش که تو محیط مناسب قرار داره فرق داره.
کیفیت کار دستگاه مستهلک با دستگاه جدید متفاوته
فقط تجربه میتونه یگی که چه

ghasemrayaneh

Active Member
یک راه دیگه هم این که میتونم بهتون پیشنهاد بکنم شاید جواب بده .

طرحتون رو با پسوند .jpg ذخیره کنید و بعد در فتوشاپ باز کنید و CMYK کنید .

راه منطقی ترش استفاده از این راهه
Edit >convert to profile >و تو قسمت پروفایل انتخاب cmyk
البته هر دستگاهی پروفایل خاص خودش رو داره که باید سعی کنید پروفایل مناسبش رو پیدا کنید
معمولا همراه هر دستگاه icc profile مربوطه وجود داره
ارادت

nima_dsnr

کاربر VIP
آخه چرا رنگ آر جی بی باید اینقد خوشرنگ باشه؟چرا چهار رنگ به دلم نمبنشینه؟
منظور از تک رنگ و چهاررنگ تعداد حروف cmyk و rgb نیست
cmyk و rgb هر دو چهار رنگ هستن ولی با تعداد رنگهای متفاوت
rgb تعداد رنگهای زیادی رو تولید میکنه که طبیعتا ما اینهمه رنگ رو نمیتونیم بسازیم
cmyk همون رنگهایی هست که دستگاه چاپ میتونه تولید کنه و به همین خاطر خیلی به طرح چاپی نزدیک تر هست.
من هم مثل تو دوست داشتم بشه رنگهای rgb رو چاپ کرد ولی خب نمیشه دیگه... اینهمه استرس نداشته باش برات خوب نیست.
(البته دستگاه هایی هم اومده که بتونه رنگهای rgb رو چاپ کنه ولی گرونه)

mehrnu6

Member
cmyk همون رنگهایی هست که دستگاه چاپ میتونه تولید کنه و به همین خاطر خیلی به طرح چاپی نزدیک تر هست.
من هم مثل تو دوست داشتم بشه رنگهای rgb رو چاپ کرد ولی خب نمیشه دیگه... اینهمه استرس نداشته باش برات خوب نیست.
(البته دستگاه هایی هم اومده که بتونه رنگهای rgb رو چاپ کنه ولی گرونه)
مرسی ناناز.من فک میکردم cmyk رنگای زیادی تولید میکنه چون4رنگه.خب با این حساب تقریبا نمیشه کاری کرد دیگه.آخه من مبتدی کارم و وقتی عکسهای بگ گراند از اینترنت دانلود میکنم و میارم 4 رنگ کنم رنگشون کلی به هم میریزه.تاره از زیبایی کارم کاسته میشه.یه دوستی میگفت یه سری ترفندهای ابتدایی داره ولی باید پول بدی بهت یاد بدم.

mehrnu6

Member
نظرم اینه که دوباره رنگ هاتون رو ست کنید.فکر نمیکنم راه حل دیگه ای داشته باشین

ArTaBaZ جان لطف کردی.بااینکه چیزی سردر نیاوردم.بنظرم باید یه سری ترفندهای بسیار ابتدایی باشه.خب وقتی طرحو از اینترنت دانلود میکنم و رو فتوشاپ میارم کلی رنگش به هم میریزه.همه اون چیزایی که تو اینترنت میبینی همشون rgb هست.این cmyk به چ دردی میخوره؟
فکر کنم این مشکل بسیاری از کاربرا باشه.خواهشن اگه کسی بتونه کاری کنه که طرح به آر جی بی نزدیکتر باشه خیلی خیلی محبت بمن کرده.یکی گفت بهم پول بده تا بهت یاد بدم.والا دیگه نیدونم چیکار میخواد بکنه.

Aliɾeza

Member
دوست عزیز همون طور که دوستان گفتن کاری نمیشه کرد ولی برای شبیه سازی بیشتر این کار هارو بکن :

1- مانیتور crt تهیه کن که عمرش 1 ساله باشه

2-مانیتور حتما کالیبره و هم کاراکترایز شده باشه ( یعنی داخل سیستم رنگ ها براش تعریف شده باشه )

موفق باشید

ghasemrayaneh

Active Member
ghasemrayaneh جان چطور ممکنه؟مگه امکان داره؟

طرحتون با حالت RGB است درسته ؟ با همون حالت به صورت jpg ذخیره کنید .

بعد همان فایل ذخیره شده رو دوباره وارد فتوشاپ کنید و این بار به حالت CMYK تبدیل کنید و به صورت jpg ذخیره کنید .

nima_dsnr

کاربر VIP
طرحتون با حالت RGB است درسته ؟ با همون حالت به صورت jpg ذخیره کنید .

بعد همان فایل ذخیره شده رو دوباره وارد فتوشاپ کنید و این بار به حالت CMYK تبدیل کنید و به صورت jpg ذخیره کنید .

خب با این کار چه اتفاق تازه ای می افته؟

ghasemrayaneh

Active Member
خب با این کار چه اتفاق تازه ای می افته؟

اتفاق تازه ؟ یک پیشنهاد دادم داداش گلم . ( لحن نوشتاری تون از شما انتظار نمیرفت )
به جای ایراد گرفتن به پیشنهاد من ، خودتون یه راهکار جلوی پاشون بزارید که مشکلشون حل بشه ، اگر نقدی بر پیشنهاد من وارده با کمی احترام میشه اون رو بیان کرد .:rose:

mehrnu6 عزیز من هم بارها در این موارد به مشکل خوردم که طرحم رو RGB کار کردم اما بعدا که به CMYK تغییر دادم طرحم به هم ریخته ، اما بعد از ذخیره به همون حالت و وارد کردن دوباره در فتوشاپ کمتر تغییراتی پیش اومده . ( کیفیت کمی بهتر میشه ، در حد کیفیت عالی تصور نکنید )

اگر نقدی بر ایده و دیدگاه من هست با آغوش باز پذیرا هستم ، من در مجید آنلاین بنا بر علاقه فعالیت میکنم و دوست دارم به دوستانم کمکی کرده باشم ( حتی ناچیز ) .

اگر جسارتی کردم پوزش میخوام .

سپاس

nima_dsnr

کاربر VIP
به جای ایراد گرفتن به پیشنهاد من ، خودتون یه راهکار جلوی پاشون بزارید که مشکلشون حل بشه ، اگر نقدی بر پیشنهاد من وارده با کمی احترام میشه اون رو بیان کرد .
من معذرت میخوام
روز عیدی حالا خلق همدیگه رو تنگ نکنیم بهتره :rose:

Adobe.Alavi

Active Member
اگر منظورتون
سه رنگ = RGB
و چهار رنگ =CMYk
و کارتون قراره چاپ بشه برای نداشتن افت کیفیت
شما باید اول CMYK طراحی کنی بعد برای Preview در ویندوز یا فرستادن برای مشتری باید RGB ذخیره کنید و بفرستید.

اگر فایلتون از ابتدا RGB بوده (مثل عکس) و باید چاپ بشه بعد از تبدیل کردن به CMYK شما باید با استفاده از ابزارهای فتوشاپ به صورت دستی رنگها رو تنظیم کنید. که این کار نیاز به کمی مهارت دارد.

mehrnu6

Member
متجککر از نظر همه تون.
اگه طرحو rgb ذخیره کنم و بعدش cmyk دوباره به همون حالت برمیگرده.اینو استفاده کردم.
اگه طرحو 4رنگ کار کنم بعدش به یارو rgb تحویل بدم که باز قوز بالا قوزه میشه.ایشون باید طرحو ایونطور که میبینه باید چا بشه وگرنه قبول نمیکنه.چون تو ۀر جی بی خیلی زیباتر دیده میشه.بنظرم تنها راهش تنظیمات دستیه.کسی میتونه بگه چیکار کنم رنگها به rgb نزدیک باشه.
یکی میگفت از crtl+l استفاده کن.اگه راه دیگه ای هست بفرمایید.

جدیدترین ارسال ها

بالا