چرا اينجا هر كي هر كي شده ؟!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
سلام

ميشه يكي اينجا بمن هم بگه چه خبره .!!!!؟؟؟؟

من ديشب 2 تا موضوع نوشتم در قسمت نرم افزار ولي در عرض 3 سوت كلا حذف شد . لطفا بفرماييد چرا .مگه فحش توش بوده؟ مگر چيزهاي خلاف اخلاق توش بوده؟ بابا خوب اگه اينجا فقط براي افراد خاصي هست بگيد ما هم بدونيم كه بيخودي وفتمونو تلف نكنيم !!!

faridj

Member
فکر نمیکنم عمدی در پاک کردن سوال ها وجود داشته باشد . چون من هم متاسفانه تعدادی از سوال - جواب هام پاک شده . حتی دیشب اتفاق جالبی برام افتاد. با نوشتن ادرس مجید آنلاین به سایت دیگری vahidonline.com برده میشدم و جالب این بود که user name من هم در قسمت log in آن نوشته شده بود . من از آقا مجید و بقیه ی دوستان خواهش میکنم که اگه مساله ی بالا و حذف بعضی پست ها به امنیت سایت مربوط میشود بهش رسیدگی کنند.

با تشکر فراوان
فرید ج.

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
دوست عزيز من در اينجا در اين مورد توضيح دادم :
http://forum.majidonline.com/viewtopic.php?t=7422

اينجا هر كي هركي نشده هنوز قوانين خودش رو داره و تحت كنترل هستش ... يك نكته رو هم بايد عرض كنم قبلا هم يك بار اين اتفاقات افتاده بود وگفتم كه بهتره واسه زحماتي كه براي ديگرون ميكشيم منت سر اونها نذاريم... چون اين حرف شما و بقيه دوستاني كه در اين مورد حرف زدند كاملا مشخصه كه دارين منت سر ديگرون ميذاريد... اين اتفاقات اتفاقاتي هستش كه ممكنه بيفته... قبلا هم گفتم كه اگر نامه شما پاك شده و دليل خاصي در پاك شدن اون نميبينيد به من بصورت خصوصي اطلاع بدين كه پيگيري كنم ..

مجيد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا