چرا اندازه هایی که با فتوشاپ تعیین می کنم درست در نمی یاد؟

phpweb

Active Member
من توی فتوشاپ عرض یه تصویر رو روی 500 پیکسل گذاشتم و dpi روی 300 و یه تصویر برای سایتم ساختم.

تصویر رو توی یه تگ که پهناش 500 پیکسل بود گذاشتم ولی دیدم که اندازه تصویر از اندازه تگ کوچیکتر هست. چندبار تست کردم ولی مشکل حل نشد.

لطفا بگید مشکل از کجاست.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
چرا رزلوشن رو 300 گرفتید؟! رزلوشن طراحی وب 72 dpi هست. 300 dpi برای کارهای چاپی مورد استفاده قرار میگیره

phpweb

Active Member
چرا رزلوشن رو 300 گرفتید؟! رزلوشن طراحی وب 72 dpi هست. 300 dpi برای کارهای چاپی مورد استفاده قرار میگیره
توی سی اس اس از 25px:padding استفاده کرده بودم با حذف پدینگ مشکلم حل شد.

آخرین ویرایش:

saeed-n

Member
سلام
توی نگ جدید یا اندزه بیشتره یا پیکسل اگه اونا بیشتر نبود color mode رو روی 8 بیت تنظیم کن

Graphessional

Active Member
سلام
چیزی که دوستمون گفتن موضوع مهمیه!
وقتی برای وب طراحی می کنید حتماً رزلوشن رو 72 بگیرید و مطمئن بشید که مقیاس، DPI هست نه DPC. بعد از اون هم اگه تصاویرتون رو بجای Ctrl+Shift+S با Crtl+Shift+Alt+S ذخیره کنید، تصاویر خیلی سبکتری به دست میاد که برای وب خیلی حائز اهمیته.

phpweb

Active Member
سلام
چیزی که دوستمون گفتن موضوع مهمیه!
وقتی برای وب طراحی می کنید حتماً رزلوشن رو 72 بگیرید و مطمئن بشید که مقیاس، DPI هست نه DPC. بعد از اون هم اگه تصاویرتون رو بجای Ctrl+Shift+S با Crtl+Shift+Alt+S ذخیره کنید، تصاویر خیلی سبکتری به دست میاد که برای وب خیلی حائز اهمیته.
الان که دیگه این مشکل حل شده.

من طبق توصیه دوستان با استفاده از save for web تصاویر رو ذخیره می کنم. می شه بگید که تفاوت این حالت ذخیره سازی با حالت عادی چیه؟

phpweb

Active Member
سلام
توی نگ جدید یا اندزه بیشتره یا پیکسل اگه اونا بیشتر نبود color mode رو روی 8 بیت تنظیم کن
چرا باید color mode روی 8 بیت باشه، چرا نباید از 16 بیت یا ... استفاده کنم؟
البته من توی تنظیمات color mode رو تغییر نمی دم وروی 8 بیت هست.

جدیدترین ارسال ها

بالا