چجوری گوشه های مستطیل رو در 3dsmax9 گرد کنم؟

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
با سلام.اولا الان مکس 2012 یعنی ورژن 13 اومده.چه اصراری هست با نسخه قدیمی کار کنید؟؟
دوما راهش با استفاده به modify list مبحث Edit poly رو باید انجام بدین.اگه بلد نیستید باهاش کار کنین باید فیلم های آموزشی رو ببینید.خیلی می تونه کمک کنه بهتون.
اگه خواستین بهم پست خصوصی بزنین.
1- ابتدا شکل تون رو بسازید.اگه بهش mesh smooth بدین میبین که میشه شکل سمت راست!

i294289_1.jpg

2- تو تنظیمات edit polyبخش انتخاب Edge ها تمام گوشه ها رو انتخاب کنین.بعد انتخاب شده ها رو Chamfer کنید.با عدد 3

i294288_2.jpg

3- مرحله آخر به جسمتون mesh smooth بدین.سمت چپ بودم اسموت و سمت راست با اسموت.
i294287_3.jpg

موفق باشید.

آخرین ویرایش:

mehdihai

Member
برای این که پست اضافی نزنم در همین تاپیک مطرح میکنم دوستان من میخواهم یک شیء را از یک پروژه دیگر وارد یک پروژه دیگر کنم چطور میشه این کار را کرد؟

mehdihai

Member
AREF عزیز ببخش که هی مزاحم میشم من میخوام درب لپ تاپ رو در یک انیمیشن باز و بسته کنم ولی وقتی درب رو با ابزار Rotate باز میکنم کلا درب میچرخه چه کار کنم که درب روی لولا بچرخه یعنی فقط از یک طرف قابلیت باز شدن داشته باشه. اگر از دوستان هم کسی فیلم اموزشی پیشرفته 3dsmax9 یا 3dsmax 2012 رو سراغ دارن لطف میکنن لینک دانلودشو قرار بدن.

mehdihai

Member
من تونستم یک لولا به درب لپ تاپم بدم ولی هر کاری کردم نتونستم برای در لپ تاپ دو تا لولا اختصاص بدم برای همین در حین چرخش لغ میزنه و روی یک پاشنه میچرخه چجوری میشه برای یک شیئ واحد دو تا لولا در نظر گرفت؟

kak241

New Member
من تونستم یک لولا به درب لپ تاپم بدم ولی هر کاری کردم نتونستم برای در لپ تاپ دو تا لولا اختصاص بدم برای همین در حین چرخش لغ میزنه و روی یک پاشنه میچرخه چجوری میشه برای یک شیئ واحد دو تا لولا در نظر گرفت؟

نمی تونی بهش دوتا لولا بدی. اگه منظورت از لولا شکل ظاهریشه که باید با آبجکت بسازی ولی تو انيمیشن باید لولا رو همونطور که دوستمون گفت در انتهای وسط لپ تاپ بذاری و حرکتش بدی.

---------------------------------------------------------------------------------------------
کارهای سه بعديتون رو میتونيد اينجا به نمايش بزاريد و يا سئوال کنيد.
www.facebook.com/Daryaee3ds

neuse

New Member
سلام خدمت تمامی دوستان من هم از 3dsmax9 استفاده میکنم 2 تا سوال داشتم یکی این که چجوری کاری کنم که یک شیئ در زمینه انعکاس داشته باشه یعنی انگار زمین خیسه و عکس شیئ روی زمین انعکاس پیدا کرده دوم اینکه من کلا با بخش text مشکل دارم اگر میشه یکم در موردش توضیح بدین ممنون.

Bullet

Member
سلام
بخش text نمیدونم چیه ؟؟
در مورد متریال زمین . شما باید بهش reflection یعنی بازتاب بدین تا قابلیت بازتاب کردن اجسام دیگه رو داشته باشه.
بعدش متریالی رو که ساختین بدین به زمین و یه جسم بزارین روی زمین و رندر کنید

neuse

New Member
دوستان من یک مدل اماده 3dsmax دانلود کرده ام که محتویات ان به شکل زیر است وقتی مدل رو باز میکنم هیچ رنگ یا متریالی ندارد این فایل رو با 3dsmax9 باز کردم میشه یه توضیحی در مورد محتویات پوشه به من بدید

پیوست ها

• f45.png
    f45.png
    65.6 کیلوبایت · بازدیدها: 9

neuse

New Member
سلام
بخش text نمیدونم چیه ؟؟
در مورد متریال زمین . شما باید بهش reflection یعنی بازتاب بدین تا قابلیت بازتاب کردن اجسام دیگه رو داشته باشه.
بعدش متریالی رو که ساختین بدین به زمین و یه جسم بزارین روی زمین و رندر کنید

من تیک گزینه reflection رو میزنم ولی فرقی نمیکنه ایا تنظیمات خاصی داره

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
دوست عزیز سوال شما خیلی خیلی پایه ایه.یعنی مثل دونستن الفبا فارسی.
تازگی ها با مکس آشنا شدین؟؟ رفلکت اولین چیز توی نرم افزارهای سه بعدی هست.پیشنهاد میکنم تو شهرتون به کسی که مکس رو کامل بلده یه دوره حتی کوتاه برین.

mehdihai

Member
دوستان من سه تا تا سوال دارم در مورد بخش text چجوری میشه یک text رو ادیت کرد یعنی بخوای یه چیزی به نوشتت اضافه یا کم کنی من هر کاری میکنم نمیشه حتما باید از اول اون نوشته رو تایپ کنی مثلا وقتی با ابزار move نوشته رو جا به جا میکنم دیگه امکان ادیت نداره و از یک text تبدیل میشه به یک شیئ. دوم اینکه چرا من هر چی تایپ میکنم نوشتم اینجوری میشه وسط حروف ها خط داره. سوم من توی یک شیئ یک متریال به کار بردم که خودم درست کردم حالا نمیدونم متریالش چیه و کجاست چجوری متریال یک شیئ رو به یک شیئ دیگه نسبت بدم

پیوست ها

• k.jpg
    k.jpg
    14.3 کیلوبایت · بازدیدها: 2
آخرین ویرایش:

neuse

New Member
دوستان من هر کاری میکنم بازتاب ایجاد نمیشه لطفا راهنمایی کنید

پیوست ها

• 2011.08.19 23.46.png
    2011.08.19 23.46.png
    9.8 کیلوبایت · بازدیدها: 5

Mahdidis

Active Member
به قول آقای عارف حتما یه کلاسی چیزی یا نهایتا یه کتاب بگیرین . ببینین این قسمت که تو عکس گذاشتی حتما باید یه عکس به اون اختصاص بدی یعنی روی کلمه none جلوی اون کلیک و یه عکس باز کنی تا بر مبنای اون رفلکت محاسبه بشه . اگه می خواهی یه رفلکت معمولی داشته باشی بالای این قسمت جلوی رفلکت رنگ رو از مشکی به سفید برسون .
2- کلید m رو یزن پنجره متریال باز میشه اون جا هست دیگه. اگه نبود یه اسلوت خالی انتخاب کن سپس با قطره چکون جلوی اسم متریال روی شئی دارای متریال کلیک کن .
3- اگه text تبدیل به splineنکرده باشی این اتفاق نمی افته .

آخرین ویرایش:

taghi abbas

Well-Known Member
دوستان من یک مدل اماده 3dsmax دانلود کرده ام که محتویات ان به شکل زیر است وقتی مدل رو باز میکنم هیچ رنگ یا متریالی ندارد این فایل رو با 3dsmax9 باز کردم میشه یه توضیحی در مورد محتویات پوشه به من بدید

فایل های فرمت mb,obj,... برای تری دی مکس(obj) و مایا(mb) هستند و اون عکس ها که مال صفحه کلیدن برای متریال یا تکسچر اون استفاده میشن.
شما material editor رو با زدن دکمه ی m باز کنید و اون عکس ها رو در اون مربع ها drag کنید اگه تصویر اصلی از فایلتون داشته باشید به راحتی میتونید از material editor عکس رو درگ کرده و با نگه داشتن ماوس اونرو به صفحه ی مورد نظر انتقال بدید.یعنی به جسم متریال بدید.اگه هم تصویر اصلی رو ندارید باید از آزمون و خطا استفاده کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا