سلام من یه دومین از یه شرکت دارم و فضا از یه شرکت دیگه ؟:eek: چجوری این دوتا رو به هم وصل کنم؟
M myflash Member Feb 19, 2007 #1 سلام من یه دومین از یه شرکت دارم و فضا از یه شرکت دیگه ؟ چجوری این دوتا رو به هم وصل کنم؟
M myflash Member Feb 19, 2007 #2 دقیق تر بگم من یه دومین و 100M هاست از یه شرکت خریده بودم حالا 1G هاست از یه شرکت دیگه خریدم و می خواهم دومینم رو به هاست جدیدم وصل کنم ؟ حالا چیکار باید بکنم ؟ ضمنا دومینم هم ir هست یه نفر گفت آدرس IP هم می خواد . اون رو از کجا باید ببینم ؟ ممنون
دقیق تر بگم من یه دومین و 100M هاست از یه شرکت خریده بودم حالا 1G هاست از یه شرکت دیگه خریدم و می خواهم دومینم رو به هاست جدیدم وصل کنم ؟ حالا چیکار باید بکنم ؟ ضمنا دومینم هم ir هست یه نفر گفت آدرس IP هم می خواد . اون رو از کجا باید ببینم ؟ ممنون
ali-msh Member Feb 19, 2007 #3 باید Ip دامین آی آر رو روی سرور جدید بزارید و از کنترل پنل پارک کنید !
morsoltany Active Member Feb 19, 2007 #4 dns شرکت را هاستینگ را بگیر در کنترل پنل دامین وارد کن آخرین ویرایش: Feb 20, 2007
H Hostine.net Member Feb 20, 2007 #5 myflash گفت: سلام من یه دومین از یه شرکت دارم و فضا از یه شرکت دیگه ؟ چجوری این دوتا رو به هم وصل کنم؟ کلیک کنید تا باز شود... با سلام به آموزش سی پنل هاستینه مراجعه کنید www.hostine.net
myflash گفت: سلام من یه دومین از یه شرکت دارم و فضا از یه شرکت دیگه ؟ چجوری این دوتا رو به هم وصل کنم؟ کلیک کنید تا باز شود... با سلام به آموزش سی پنل هاستینه مراجعه کنید www.hostine.net