سلام به دوستان
من یک سی دی در اختیار دارم که اتوران آن با MMB ساخته شده است. درون CD یک فایل با پسوند dll هست که من فکر می کنم به عنوان قفل می باشد. آیا کسی با نحوه عملکرد آن آشنایی دارد و یا در مورد کار کرد این فایل توضیحی دهد؟
مرسی
سلام آقا ... شبتون بخير باشه (;
اون dll نوشته شده بوسيله Microsoft Visual C++ DLL Method 2 هست ... همچنين subsystem اون به Win32 GUI مربوط هست .
يعني در کل يک WinHelp Internet Access هستش ... کلا مي تونه براي پشتيباني يک چيزي مثل يک بروسر مثلا IE باشه .
من اينطوري نمي تونم دقيق تر جواب بدم ... متاسفانه تا CD رو نبينم نظر قطعي نمي دم . ديگه چه فايلهايي در اون سي دي هست ؟
فقط همين فايل موجود هست در اون سي دي ؟ آيا فايلي با حجم مثلا حداقل دو گيگ که منطقي هم نيست البته با پسوند ناشناخته در اون هست يا نه ؟
ويرايش مي شه :
آقا يک ايميج از cd بگيريد با کلون و يا نرو و يا ايزو ... خلاصه هر چي ... اگر بهتون اجازه داد به راحتي ... ايميج رو در هارد سيستمتون ذخيره کنيد . حالا اگر حدسم درست باشه و هموني باشه که فهميدم ، بدون تست دقيق ، اين فايل پيوست شده رو هم بايد دنلود کنيد و درست در ريشه محلي که ايميج رو ذخيره کرديد ، اين dll رو کپي کنيد . البته با استفاده از يک ايزو ايمج ويور بايد فايل رو باز کنيد و شما باز هم اون موقع همون فايلهايي که در cd rom مي ديديد ، خواهيد ديد .
dll رو که کپي کرديد ازش خارج بشيد ( يادتونم باشه همه ايزو ها کپي فايل جديد رو قبول نمي کنن در فايل ايزو شده ) ... بعد از کپي رفرش کنيد چند بار ... سيستم رو ريستارت کنيد و دوباره لاگين ... حالا با يکي از همون ايزو ايميج ويورها به محل ذخيره فايل ها برين و بازش کنين .
تعجب نکنيد ... ديگه قفلي وجود نداره .
اين dll هم چيز خاصي نيست يه virtual machine وي بي هست از ماکروسافت . حالا لذت ببريد ... !
شادي ... مکرر و دائمي .