چجوري اين كارو ميكنن با فوتوشاپ

سلام به همه.
دوستان اگه ميشه يكي به من بگه چجوري پايين اين عكس رو با فوتو شاپ Fade ميكنن؟
ممنون.

babak_majidSign6.gif

ALI_TAKHTI

Active Member
ببين رفيق خيلي راحت .چند راه داره من ساده ترين رو ميگم. روي كارت يك لايه جديد ايجاد كن بعد با ابزار گرادينت در حالي كه رنگ foreground color سفيد هست در قسمت اديت گرادينت بالاي صفحه گزينه دوم رو انتخاب كن.اون كه يكطرف ابزار رنگ سفيد وطرف ديگه
transparent هست)حالا از بالا به پايين رو كارت بكش البته قبلا شدت اون رواز opacity . كم كن

سلام.
آقا دستت درد نكنه.
كار كرد.
ولي عزيز ممكنه يه راه ديگه هم يادم بدي تا عين همين عكسي كه گفتم بشه؟

ALI_TAKHTI

Active Member
عزيزاين عكسرو همين جوردرست كردن فقط به جاي اينكه گرادينت رواز بالاي صفحه بكشن
از نزديك انجايي كه ميخواستن محو بشه گرادينت كشيدن وكمي هم دقت كردن .با اين روش كه عرض كردم و كم كردن شدن رنگ ميتوني همين رو درست كني من پاش واستادم

ممنونم.
آخه سپنتا جان ، اون عكس خيلي خوشكله!
به دليل همون دقت زياد سازندشه؟

سلام.
آقا ايول.
فهميدم راز قشنگيش در چيه.
سايه اي كه به عكس داده.
منم به عكسم يه سايه كوچولو دادم ، اصلا از اين رو به اون رو شد.
ممنونم از راهنماييت سپنتا جان.

Mohi Design

Member
يه راه ديگشم اينه كه ابزار براش رو ور داري و بكني رنگ بكگراندت بعد اندازشو بزرگ كني و حالت محوي شو زياد كني بعد بذاري روي جايي از عكست كه مي خواي و بعد كليك كني ...

همين ..

[EHSAN]

Well-Known Member
با اينكه مشكلت حل شده ولي يه روش بهتر هست كه هميشه قابل دستكاريه...
اونم اينه كه از ويژگي ماسك استفاده كني.
اين روش خيلي بهتره چون اينطوري اگه زير عكس اصلي عكس ديگه اي داشته باشي اونم قابل مشاهدس.

--موفق باشي

ARTA_ADOBE CO

Active Member
اقا اينم محو كردن يه تيكه از عكس با استفاده از گرادينت و ماسك ها !
اقا يادتون باشه قبل از انتخاب گرادينت دكمه هاي ctrl + Dرا بزنيد تا رنگهاي شما به سياه وسفيد تبديل شود ! :wink:

ARTA_ADOBE CO

Active Member
اقا شما ميدوني قيمت اپل چنده؟؟؟؟؟
نه ولي به جرات بگم كه از ارزوهامه ! اينقدر طريفش شنيدم كه ديگه خوب ميشناسمش حتي يكم هم كار با سيستم عاملش را بلدم طرز كار استفادش خيلي شبيه ويندوز است و به سختي و مسخرگي لينوكس نيست
اپل 6 ميليون تومان قيمتش است و كليه محاسبات مربوط به گرا فيك را در سه سوت انجام ميده بي خود نيست كه صدا و سيما براي ميكس و اديت فيلم مكنتاش داره !پول مردم را ميخوره ميره مكنتاش ميخره !
حالا اگه منظورت اون استايل استفاده شده در اموزش است بايد بگم كه نرم افزاري به نام استايل اكس پي استايل مك را داره براي اشنا شدن بيشتر با اين سيستم عامل برو اينجا اگه دوست داري البته !

-------------------www.mac.com--------------------------------

amir600

Active Member
ARTA_ADOBE CO گفت:
اقا شما ميدوني قيمت اپل چنده؟؟؟؟؟
نه ولي به جرات بگم كه از ارزوهامه ! اينقدر طريفش شنيدم كه ديگه خوب ميشناسمش حتي يكم هم كار با سيستم عاملش را بلدم طرز كار استفادش خيلي شبيه ويندوز است و به سختي و مسخرگي لينوكس نيست
اپل 6 ميليون تومان قيمتش است و كليه محاسبات مربوط به گرا فيك را در سه سوت انجام ميده بي خود نيست كه صدا و سيما براي ميكس و اديت فيلم مكنتاش داره !پول مردم را ميخوره ميره مكنتاش ميخره !
حالا اگه منظورت اون استايل استفاده شده در اموزش است بايد بگم كه نرم افزاري به نام استايل اكس پي استايل مك را داره براي اشنا شدن بيشتر با اين سيستم عامل برو اينجا اگه دوست داري البته !

-------------------www.mac.com--------------------------------
ميدونم قيمتشو...
آشنا هم هستم ولي كي پولشو داره!!
استايل اكس پي هم حال نميده!
هيچي خود مك او اس اون هم از نوع ايكسش نميشه!

جدیدترین ارسال ها

بالا