siavash-tanha
Well-Known Member
سلام
شايد شما هم مثل من نياز داشته باشين كه تو اكس پيتون به غير شما كسي ديگه اي وارد نشه
برا اينكار از پسووردي كه رو يوزر ميزاريم استفاده مي كنيم
خب شايد خواستيم هنوز امنيت ورود به ويندوز بالاتر از اين باشه (گذاشتن پسوورد)
براي اينكار ميتونيد از يكي از برنامه هاي خوده ويندوز اكس پي استفاده كنيد كه براي بالا بردن امنيت ديسكت ورود درست ميكنه كه بدون اون ديسكت ورود به ويندوز اكس پي غير ممكن
ميشه
براي اينكار در قسمت run تايپ كنيد syskey و اينتر را بزنيد
سپس برنامه مورد نظر ما اجرا ميشه (securing the windows xp account database)
در اين صفحه دكمه update رو ميزنيم تا پنجره رمز گذاري بياد (startup key)
در اين صفحه سه انتخاب داريم:
قسمت اول : password startup
قسمت دوم : system generated password
در قسمت اول ميتونين پسوورد رو تو خوده كامپيوتر ذخيره كنين (اين با پسوورد يوزر جداست - قبل پسوورد يوزر اين پسوورد مياد)
خب تو قسمت دوم دو تا انتخاب داريم
اولي براي ساختن ديسكت قفل ورود به اكس پي ( كه ما همين و لازم داريم)
(ديسكت و قرار بدين و كليد تاييد و بزنين تا ديسكت قفل ساخته بشه)
دومي برا برداشتن (غير فعال كردن) دو مورد بالايي ( اگه پسوورد گذاشتين و يا ديسكت امنيتي ساختين)
خب پس از ساخت ديسكت امنيتي ويندوز اكس پي پس از بالا آمدنش فقط با اين ديسكت وارد ويندوز ميشه و حتي قبل انتخاب و وارد كردن يوزر و پسوورد معمولي اكس پي ( يعني شما نمي توانيد از طريق اكانت مدير وارد شين و فقط از طريق ديسكت)
برا غير فعال كردن اين ديسكت - وقتي وارد اكس پي شدين همين ديسكت رو قرار بدين و گزينه سومي را انتخاب كنيد تا قفل از ديسكت برداشته بشه (از رو ويندوز)
خب شما با داشتن اين ديسكت مطمپن هستين كه فقط خوده شما ميتونين وارد اكس پي بشين (مواظب ديسكت باشين
)
اميدوارم بدرد شما بخوره ( البته بيشترتون بلدين اما من چون برام جالب بود گذاشتم)
منبع : خودم
مخلصم
شايد شما هم مثل من نياز داشته باشين كه تو اكس پيتون به غير شما كسي ديگه اي وارد نشه
برا اينكار از پسووردي كه رو يوزر ميزاريم استفاده مي كنيم
خب شايد خواستيم هنوز امنيت ورود به ويندوز بالاتر از اين باشه (گذاشتن پسوورد)
براي اينكار ميتونيد از يكي از برنامه هاي خوده ويندوز اكس پي استفاده كنيد كه براي بالا بردن امنيت ديسكت ورود درست ميكنه كه بدون اون ديسكت ورود به ويندوز اكس پي غير ممكن
ميشه
براي اينكار در قسمت run تايپ كنيد syskey و اينتر را بزنيد
سپس برنامه مورد نظر ما اجرا ميشه (securing the windows xp account database)
در اين صفحه دكمه update رو ميزنيم تا پنجره رمز گذاري بياد (startup key)
در اين صفحه سه انتخاب داريم:
قسمت اول : password startup
قسمت دوم : system generated password
در قسمت اول ميتونين پسوورد رو تو خوده كامپيوتر ذخيره كنين (اين با پسوورد يوزر جداست - قبل پسوورد يوزر اين پسوورد مياد)
خب تو قسمت دوم دو تا انتخاب داريم
اولي براي ساختن ديسكت قفل ورود به اكس پي ( كه ما همين و لازم داريم)
(ديسكت و قرار بدين و كليد تاييد و بزنين تا ديسكت قفل ساخته بشه)
دومي برا برداشتن (غير فعال كردن) دو مورد بالايي ( اگه پسوورد گذاشتين و يا ديسكت امنيتي ساختين)
خب پس از ساخت ديسكت امنيتي ويندوز اكس پي پس از بالا آمدنش فقط با اين ديسكت وارد ويندوز ميشه و حتي قبل انتخاب و وارد كردن يوزر و پسوورد معمولي اكس پي ( يعني شما نمي توانيد از طريق اكانت مدير وارد شين و فقط از طريق ديسكت)
برا غير فعال كردن اين ديسكت - وقتي وارد اكس پي شدين همين ديسكت رو قرار بدين و گزينه سومي را انتخاب كنيد تا قفل از ديسكت برداشته بشه (از رو ويندوز)
خب شما با داشتن اين ديسكت مطمپن هستين كه فقط خوده شما ميتونين وارد اكس پي بشين (مواظب ديسكت باشين

اميدوارم بدرد شما بخوره ( البته بيشترتون بلدين اما من چون برام جالب بود گذاشتم)
منبع : خودم

مخلصم