چت روم فارسي

salam_ali

Member
سلام
من يك تازه وارد و بي سواد هستم كه هيچي بلد نيستم .
فقط از شما دوستان يك كمك مي خواستم و اون اينه كه مي خوام يك چت روم مثلwww.gorganchat.com/chat كمكمك كنيد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟با پي اچ پي باشه و حتما كامل توضيح دهيد كه چطوري نصب ويا راه اندازي كنم ممنون...

با تشكر از تمامي شما دوستان.

salam_ali

Member
سلام من اونو دانلود کردم اما همونطوری که قبلا گفتم هیچی بلد نیستم چطوری راه اندازی کنم ؟
کمک کنید چاکرتونم.

Aftabgardan-cc

Active Member
دوست عزيز!
شما اگر نيوك را نصب كرده باشيد، و يا هر سيستم مديريت محتوي را، با نصب اين سيستم چت هم آشنا هستيد.
به هر حال؛
شما بايد بعد از باز كردن اين فايل، محتويات آن را در بخشي از سايت خود، كپي كنيد. مثلا در آدرس:
http://www.yoursite.com/chat
با نوشتن اين آدرس، در آدرس‌بار، شما قادر به نصب اين سيستم خواهيد بود، اما بايد يك ديتا بيس و يوزر نيز براي خود ساخته باشيد.

موفق باشيد.

salam_ali

Member
آفتابگردان عزیز
کجای هاستم کپی کنم .یعنی تو پوشه ای به نام chatیا نه...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیتابیس و یوزر نیوز هم با چه نامی باشه اگه فرق می کنه ؟؟؟؟
ببخشید که من اینقدر خنگم....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aftabgardan-cc

Active Member
دوست عزيز من تا به حال چندين تاپيك از شما ديده‌ام كه در هر كدام به نحوي اظهار عجز و ناتواني كرده‌ايد، خواهش مي‌كنم خودتان را دست كم نگيريد، من خودم در ابتداي كار با اين نوع سيستم‌ها از شما بدتر بودم، ولي خاصيتي كه ما ايراني‌ها داريم اين است كه كافيست ما را راه بيندازند تا از همه جلو بزنيم. هميشه احساس سربلندي كنيد تا سربلند شويد.

و اما در جواب شما:
هيچ فرقي ندارد كه در چه پوشه‌اي و يا د ر چه مسيري كپي كنيد و حتي هيچ فرقي ندارد كه نام ديتابيس و غيره را چه انتخاب كنيد.
اين سيستم بسيار بسيار هوشمند است. يعني كافيست در بخشي از سايت خود آن را كپي كنيد و اقدام به نصب آن كنيد، خود اين سيستم، نام ديتابيس، يوزر مورد علاقه خود و حتي رمز عبور را نيز كشف مي‌كند. در سايت‌هايي شبيه به سايت ما (آفتابگردان) حتي نام كاربري من در سايت را نيز تشخيص مي‌دهد و نيازي به عضويت مجدد نيست كه اين از نظر من بسيار شگفت‌آور است.
اگر مشكلي بود، اصلا خجالت نكشيد و سئوالتان را بپرسيد، من از طريق ايميل از سئوال شما مطلع مي‌شوم.

موفق باشيد.

Aftabgardan-cc

Active Member
براي نصب، مراحل زير را طي كنيد:
1- قبل از هر چيز شما بايد فايلي كه از اين قسمت http://www.aftabgardan-cc.com/modules.php?name=Downloads&op=getit&lid=26 دريافت كرديد را از حالت فشرده باز كنيد (اين كار را با نرم‌افزار Winrar انجام دهيد. اگر اين نرم‌افزار را نداريد، مي‌توانيد از سايت ما دريافت كنيد) اگر اين كار را انجام داده‌ايد، به مرحله بعد برويد.
2- شما بايد محتويات اين فايل را در بخش دلخواهي از سايت خود آپلود كنيد. (مثلا من تصميم داشتم بخشي كه به عنوان چت در سايتمان استفاده مي‌شود به آدرس : http://www.aftabgardan-cc.com/chat باشد، بنابراين فولدري در بخش اصلي سايت خود به نام chat ساختم و همه محتويات آن فايل را در اين فولدر كپي كردم. شايد شما بخواهيد در مثلا آدرس: yoursirte.com/intrtainment/chat و يا هر آدرس ديگري باشد، پس بايد با ساخت فولدر، اين مسير را ايجاد كنيد.)
توجه: منظور از محتويات، محتويات پوشه x7chat2_0_0 مي‌باشد كه 23 آيتم در آن موجود است!
3- اگر سايت براي اداره سايتتان قبلا ديتا بيس ساخته‌ايد، يعني به عبارت ديگر اگر شما از سيستم‌هاي مديريت محتوا استفاده مي‌كنيد، به مرحله 5 برويد، و اگر اصلا ديتابيسي نساخته‌ايد و نمي‌دانيد چطور بايد ساخت، به مرحله 4 برويد.
4- در اين مرحله شما بايد يك ديتابيس براي خود بسازيد، براي اين كار وارد كنترل پنل سايت خود شويد و روي لينك "MySQL Databases" كليك كنيد. در اين بخش اقدام به ساخت يك ديتا بيس كنيد. از آنجا كه كنترل‌پنل‌ها با هم متفاوت است كمي سخت است كه توضيح دهم اما راهنمايي اينكه اگر بخشي به نام create database و يا چيزي مثل اين‌ها ديد، در كادر db name ، نامي براي ديتا بيس خود انتخاب كنيد. مثلا chat.
5- شما بايد در اين مرحله يك user براي ديتابيس تعريف كنيد. در فيلد create user و يا چيزي شبيه به اين، نامي به عنوان يوزر در نظر بگيريد و يك پسورد هم انتخاب كنيد. مثلا: Hamid و پسورد:85336512 .
6- مهم‌ترين بخش اينجاست: شما بايد سطح دسترسي چند فايل و فولدر زير را به 777 تغيير دهيد. براي تغيير سطح دسترسي، به كنترل پنل و به مسير كپي كردن فايل‌ها برويد و پس از پيدا كردن آن‌ها، روي نام آن‌ها يك بار كليك كنيد. در پنجره سمت راست، گزينه change permission را انتخاب كنيد و همه چك‌باكس‌ها را تيك بيندازيد. و اگر از طريق FTP به فايل‌هايتان دسترسي داريد، روي آن فايل يا پوشه، كليك راست كرده و پس از انتخاب Propetices سطح دسترسي را به 777 تغيير دهيد.
پوشه‌هاي:
- /logs/
- /mods/
- /uploads/
و فايل:
- /config.php

7- كار تمام است، تنها كافيست به مسير زير برويد و در 5 قدم (‌Step) اقدام به نصب اين سيستم كنيد. آدرس:
http://www.yoursite.com/Masir/install.php
توجه: به جاي yoursite ، نام سايت خود و به جاي Masir، مسيري كه فايل‌هاي فوق را در آن كپي كرديد بايد بنويسيد. مثلا مسير من chat بود. شايد از شما مسيري مثل sargarmi/chat باشد. نمي‌دانم؟

8- با رفتن به اين آدرس، شما صفحه‌اي مشاهده خواهيد كرد كه گام‌هاي نصب را توضيح داده است. بر روي Next كليك كنيد. اگر درست ديتابيس و يوزر را ساخته‌باشيد، سيستم چت، خودش آن‌ها را و يا يكي از مناسب‌ترين يوزرها را انتخاب كرده است و حتي پسورد شما را هم نوشته است. اگر قصد تغيير آن‌ها را نداريد، بر روي Next كليك كنيد.
9- اگر با خطاي قرمز رنگ در گزينه‌ها مواجه نشديد، يعني همه چيز به خوبي پيش رفته است، در گام بعدي براي سيستم مدير تعريف كنيد و پسورد و غيره را مشخص كنيد و تا آخر Next را بزنيد.
10- اگر به درستي عمل كرده باشيد، هم اكنون سيستم چت فارسي شما نصب شده است و آماده استفاده است، وارد اتاق‌ها بشويد و لذت ببريد.

اگر سئوالي بود، در خدمتم.

آخرین ویرایش:

spsgorgan

Active Member
خوب دیدم بد نیست یه حالی بدم . من مدیر گرگان چت هستم . سعی میکنم تا آخر شب تو یه تاپیک جدید فایل فارسی که خودم کار کردم رو براتون بزارم .

موفق باشید

internet

Member
با سلام
فارسي سازش کجاست من نديدم
ضمناً شما اون فايل هايي که بايد سطح دسترسي شون رو تغيير بديم مشخص نکرديد
با تشکر
پيمان از شيراز

Aftabgardan-cc

Active Member
دوست عزيز؛
ميشه مشخص كنيد روي صحبت شما كيست؟
در باره سطح دسترسي بايد بگم كه من در بالا عرض كردم كه چه پوشه‌هايي بايد سطح دسترسيشون عوض بشه...
ضمنا اگه آخرين نسخه را دريافت كرده‌ايد، بايد عرض كنم فايل فارسي سازي‌شده‌اي براي آن نيست.
مي‌توانيد از طريق لينك زير آخرين نسخه را دريافت كنيد:
http://www.aftabgardan-cc.com/modules.php?name=Downloads&op=getit&lid=26

ضمنا آنقدرها هم كلمات سخت انگليسي ندارد، به نظر من نيازي به فارسي سازي نيست.

آخرین ویرایش:

Aftabgardan-cc

Active Member
spsgorgan جان!
فايلي كه شما گفتيد را من دريافت كردم و پس از كلي تبديل كردن و غيره، ديدم به آخرين نسخه اين چت‌روم نمي‌خوره، منظورم اينه كه تمامي جملات به هم مي‌ريزه و كليدها گم مي‌شه،
مي‌توانيد امتحان كنيد...

Aftabgardan-cc

Active Member
شرمنده internet جان، ببخشيد من با اينكه خيلي مثلا حواسم جمع بود ولي باز يادم رفت، فايل‌ها و پوشه هايي كه بايد سطح دسترسي‌ آن ها تغيير كند:
- /logs/
- /mods/
- /uploads/
- /config.php

باز هم معذرت مي‌خوام.

جدیدترین ارسال ها

بالا