چاپ سي دي با پرينتر

سلام
به خدا دو روزه دارم مي گردم ولي چيزي نصيبم نشده
من مي خوام يه مركز چاپ سي دي راه بندازم
برا همين مي خوام چند تا پرينتر بگيرم كه بشه با هاش رو سي دي چاپ كرد
خواهشا توضيح كامل بديد اگه اينجا بگيد برا همه خوبه ولي اگه نمي شه شماره بديد زنگ بزنم

اما خواهشا در مورد پرينتري كه معرفي مي كنيد مفيد به سوالاي زير جواب بديد
1- اگه از پرينتر استفاده كنم هزينه چاپ براي هر سي دي با كيفيت خوب و چهار رنگ چقدر مي شه
2- در ساعت چندتا چاپ مي كنه
3- عمر دستگاه چقدره
4-هزينه جوهر كردنش چقدره
5- نياز به تخصص خاص داره يا نه؟
6- راه بهتري پيشنهاد مي كنيد
راستي قيمتشم بگيد

Mj

Well-Known Member
بیشنهاد میکنم در کنار راهنمائی دوستان و تحقیقاته خودت حتما با مرکز چاب دیجیتال کهن تماس بگیر 021.888344387 الی 90

Mj

Well-Known Member
دوست عزیز هرچی میگردم همه فقط تبلیغات چاپ خونشون رو کردن تو سایتا ولی به نظرم به سایت خوده اون برند خاص سر بزنی چیزایی گیرت میاد یه راهنمائی : سعی کن بیشتر طرف برند Canon بری چون واقعا عالیه

سلام
طاعات و بندگيت قبول
دمت گرم
ولي واقعا نمي شه فهميد كه مثلا چقدر دووم داره يا سرعتش چنده
مثلا r290 اپسون مثل اينكه خوب بوده ولي از رده خارج شده

Mj

Well-Known Member
خواهش میکنم
ببین من خیلی راهم میوفته به چاپ خونه برات میپرسم از متخصصشون بهت میگم!

مي گم نمي شه يه چيزي اختراع كرد
مثلا يه پرينتر رو از پشت به شكل مستطيل سوراخ كنيم و يه صفحه رو از يه ريل بزاريم كه صفحه رو از عقب به جلو ببره
البته شايد خيلي خنده دار باشه ولي وقتي كسي نمي دونه يا نمي خواد اطلاعاتش رو تو فروم در اختيار ديگران بزاره اين راهم خودش كليه
شايد مشكله خيليا حل بشه

senged

Member
این کار تا اونجایی که اطلاع دارم به پرینتر ربطی نداره بلکه به نوع کاغذ ونرم افزارش بستگی داره
نرم افزار های خاصی وجود داره که شما باید با اونا کار کنی و بعد از طراحی روی کاغذای مخصوص سی دی چاپش کنی

سلام رفيق منظورم پرينت رو كاغذ نيست
مي خوام رو خوده سي دي چاپ كنه
آخه يه جا ديدم يه صفحه بود كه جاي 8 سي دي توش خالي بود اين پشت پرينتر مي اومد تا از جلو خارج شه و اين پمپي كه رنگ رو مي ريخت سي دي ها رو طرح دار مي كرد

جدیدترین ارسال ها

بالا