پیش زمینه سفید مستطیلی مزاحم

corc

New Member
[FONT=&quot]سلام، همگی خسته نباشید:sad::sad::sad:[/FONT]
[FONT=&quot]خودم هم خسته نباشم چون الان یک ساعته تو انجمن دارم میگردم تا ببینم کسی قبلا این سوال رو پرسیده یا نه، من که پیدا نکردم!!!:-?[/FONT]
[FONT=&quot]من می خوام یه فلش بسازم به صورت دایره ای بدون پیش زمینه برای اتوران، منظورم از نداشتن پیش زمینه اینه که صفحه سفید استیج با فلش دایره ای من فیت بشه و فقط فایل فلش بدون پیش زمینه سفید نمایش داده بشه،( به بیان دیگه صفحه مستطیلی استیج به شکل دیگر تغییر حالت بدهد )[/FONT]
[FONT=&quot]من نا امیدم از اینکه کسی بتونه مشکلمو حل کنه چون خیلی تو اینترنت گشتم اما چیزی پیدا نکردم:cry::cry::cry:[/FONT]
[FONT=&quot]کجایند خبرگان فلش بی ادعا؟:rose:[/FONT]

aliamel

کاربر فعال
امیدوارم ضمیمه زیر چیزی بوده باشه که دنبالش می گشتید .

پیوست ها

• 4u.rar
    22.8 کیلوبایت · بازدیدها: 14
  • 4u(FLA).rar
    89.1 کیلوبایت · بازدیدها: 20
آخرین ویرایش:

benyamin_pc

Well-Known Member
عزیز جان اسم چیزی که می خاین به راحتی و در یک کلمه اسمش transparent هست
که اگه با این نام میگشتین 3 ثانیه به جواب میرسیدین که با فلشه تنها نمیشه این کارو کرد!
شما میتونین از یکی از گزینه های زیر استفاده کنین :
یا کلا از محیط های حرفه ای برنامه نویسی مثل c# استفاده کنین(سی شارپ . دلفی . وی بی . ویژوال سی . جاوا و .....)
یا اینکه اگه میخاین از فایل فلشتونم به منظور اینترفیس استفاده کنین از [فلش + سی شارپ(یا یکی دیگه از برنامه های بالا)] یا از [فلش ایر] یا از [فلش+ ام دی ام]

corc

New Member
مزاحمت همچنان باقیست

مشکل بنده حل نشد،:-?:-?:-?
@++Hadi++:
با ادوبی ایر بلد نیستم کار کنم لطفا راهنمایی کنید.
@benyamin_pc: چه جوری میتونم از ترنسپرنت استفاده کنم ( به جاوا و سی پلاس پلاس مسلطم) مجددا راهنمایی کاملتری بفرمایید.
@aliamel: متشکرم از فایلی که ضمیمه کردید اما فایل شما هم کادر مستطیلی رو داشت!!! اما من می خوام موقع خروجی گرفتن کادر مستطیلی، دور برنامه فلشم وجود نداشته باشه
متشکرم از پاسخهایتان...
مجددا منتظر راهنماییتان می مانم...:cool::cool::cool:

benyamin_pc

Well-Known Member
خوب اگه به جاوا مسلطین که این کاری نداره! تو جاوا یا سی شارپ کافیه قسمت ترنسپرنتتونو ی رنگ بهش بدین تا اونو از کل صفحتون قیچی کنه
فقط حواستون باشه اون جاهائی که فقط میخاین بره با اون رنگ تو صفحتون رنگ کنین
اما با ایر که خیلی سادس کافیه از پروپرتیز خوده فلش تو قسمت ایر ترنسپرنتو انتخاب کنین و تمام . حالا هرچی تو فلش زمینه هست دیگه دیده نمیشه
با ام دی ام هم مثله ایره
سایر زبان ها هم مثل جاوا و سی شارپن

جدیدترین ارسال ها

بالا