پیشنهاد یک سیستم خوب برای Aftereffect در برای گرفتن خروجی FullHD و 4K

arjmand200

Member
با سلام، دوستان یک کیس مناسب میخواستم پیشنهاد بدین برای کار با نرم افزار aftereffect که حدود 3 میلیون برای کیس میخوام کنار بزارم.
با تشکر

ali_bamaram

New Member
دویت عزیز

با این قیمت نمیتونی سیستمی ببندی که بتونی خروجی فول اچ دی و 4k بگیری با 3 تومن میتونی یه سیستم متوسط ببندی ولی اگر بخوای این خروجی هارو داشته باشی از 7 تا 10 تومن باید خرج کنی

hosein0251

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
واقعیتش اینه که هنوز کدوم تلویزیون یا مانیتور با قیمت مناسب موجود هست که بتونه 4k رو پشتیبانی یا حتی پخش کنه "؟!!ً
برای کار با رزولیشن 4K جدای از سی پی یو چند میلیونی خیلی خیلی قوی و کارت گرافیک حرفه ای ، باید کارت تدوین 4K هم داشته باشی که خودش به تنهایی حدود 8-10 میلیون پولشه . شاید با اومدن کدک حرفه ای و جدید H265 تا چند ماه دیگه بشه سایز 4K رو خیلی راحت تر از قبل ادیت و پخش کنیم .
در حال حاضر Full HD رو میشه با یه سیستم 4-6 میلیون و بیشتر راحت کار کرد .
حداقل سیستم برای راحت کار کردن با ویدئوهای full HD :

cpu core i7 3770K
mb = p9x79 pro
gpu = GTX Geeforce 650 ti
Ram = 16 gig
HDD +SSD drive
,....

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
من مطمئنم دوستمون اصلا از ابعاد و کم و کیف 4k اطلاعاتی ندارند که همچین سوالی پرسیدند
با سه میلیون میتونید یه لپ تاپ خوب(نه قوی) بخرید که باهاش بشه کارهای خیلی ساده رو انجام داد
:rose:

massomeh1

Member
به نظر من هم با این وضع قیمتهای امروز با سه میلیون نمیشه سیتستم خیلی قوی بست.
مشخصات سیستم زیر برای کار فول اچ دی به نظرمن عالی جواب میده باهم دوستان نظر بدن.
cpu i7 3930k
حداقل 16 گیگ رم
کارت گرافیک gtx 580 nvidiaجی فورس
مادربرد هم p9x79 deluxe
hdd , sdd درایو

آخرین ویرایش:

mooli63

کاربر فعال انجمن فیلمسازی
با احترام به نظر همه دوستان من یه کوچولو مخالف.. البته مخلص داش حسینم هستیم :)

با 3 میلیون می تونی کیسی جمع کنی که 4k هم کار کنی.. ولی بحث فقط کار کردن نیست مسئله سرعت کار هم هست. دیروز تخمین می زدم یه کیس مناسب کار بری فول اچ دی حدود 3.700 آب می خوره. البته فقط کیس. با همین کیس تو می تونی نصاویر 4k ایمپورت کنی ولی انتظار سرعت بالایی نداشته باش. اما اگه مسئله فقط ایمپورت کردن و رندر نهایی 4k داری می تونی اینکارو بکنی در صورتی که 8 گیگ رم حداقل و یه cpu core i7 داشته باشی صبر ایوب هم ضمیمش کن برای زمان خروجی با این سیستم.

ولی خوب دیگه کدوم شبکه و پخش کننده ایی تو ایران خروجی 4k از تولید کننده می خواد برام جای سواله. همه ی بچه هایی که 5k هم کار می کنن تو ایران در نهایت خروجی 1080p می فرستن برای پخش

smomeni_rad

Member
من در برابر استادانی که نظر دادند عددی نیستم اما با اطلاعات ناچیزی که دارم میدونم شما در به صرفه ترین حالت برای سیستمی که بشه باهاش با فرمت 4k کار کرد mac Pro های جدید هستن که سیستم واقعن قوی ای دارن و برای اینکار ساخته شدن ! و display های خود اپل هم رزولوشن 4k داره !
اطلاعات بیشتر : http://www.apple.com/mac-pro/

samadionline

Well-Known Member
این سیستم رو دو ماه پیش بستم راحت full hd رو می تونی باهاش کار کنی 6.5 در اومد

CPU - Intel Core i7 - 3930K
Main - ASUS P9X79 PRO
Ram CORSAIR Vengeance 32GB (4 x 8GB)[FONT=&quot][/FONT]
VGA - ASUS GTX 650
SSD - ADATA SP900 128 GB
HDD - Western Digital - SATA 3 - Caviar Black 2 TB / 64mb buffer
Case – Green x7

جدیدترین ارسال ها